• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sırf şu dukan poğaça dukan tiramisu için o diyeti deneyesim var :kk77:
:KK70::KK70::KK70:

Merhabalar çıtırlar :KK54: aslında şu an yatmam gerekiyordu sabah 7 ye çeyrek kala uyanıcam ama dünde gelemedim merak ettim sizi. Ben bayramda full yoğundum gelen gidenin haddi hesabı yoktu. Bugünde gelemeyenler geldi 11 buçukta dağıldılar öğleden beri :KK53: tabi ben okuldaydım :KK48:
Ayyyy bende gece 2 ye kadar defter kitap kapla kek kurabiye yap bittim valla
Temiz hava yaramıştır neslim

Hayırlı olsun iki kuzuna da ablacım. Bende 1 ay önce okul kursu açılınca 400 liralık kitap almıştım. Şimdi de sağlam bir o kadar daha kitap alırım. Yazık anne babalara valla çocuk okutmak çok zor bu dönemde

Hayırlı uğurlu olsun canım benim. Ne okuyorsun? Evet açık kahvaltı dedikleri alt tarafı öyle oluyor malesef

Oooo kuzum çok geçmiş olsun. Evet salgın bir de hava falan da çok sıcaktı bunaltmıştır

Afiyet olsun canım benim bende o tiramisudan istiyorum :KK12:

sağol canım salgın varmış yaaa

Gunaydinnn kizlarr :)
balııııımmmmmmmm günaydın

gunaydn kısceler dunkı menum:
sabah :
peynır zeytın domates salatalık haslanmıs yumurta 2 dilim ekmek
ara:
1 armut
öğlen:
sebze corba
tavuk haslama

ara:
5 fındık 1 ınce dılım kavun
aksam:

fırın makarna ınce dılım
2 yk kavurma

2 lt su
spor: bugun evde cok ısım vardı ıs cıkısı utu sıl supur gece 11 oldu fırsat kalmadı ama uyuyakalmısım

afiyet olsun canım

COK GECMIS OLSUN CNM
teşekkürler

KIZLAR DUKAN POHCA VS BIRSURU CIZLAR VAR BU DUKAN NASIL YAPILIYOKI:) SIRF BUNLA RICIN BASLAYASIM GELDI:)
ahhh o cıslar çekti bizi içine ama onlarsız dukan olmyo canım, kepeği tüketmenin yolları bunlar yoksa yoğurtla yenelebilecek bişey değil bence, sonuçta diyet işte bitsede kurtulup cevizli kaymaklı kahvaltılara dönsekkkkk

selam kizlarrr sonunda geldimmmm yogun gecen haftasonunun ardindan dun sabah uyandim soyle bi saaate bakayim dedimm uykulu uykulu birde baktim ne goreyim ayin 28 i anammm doktor randevum varmis bugun diye hatirladim kalktim biraz ev toplayip dusumu aldim 12 gibi yola ciktim 3 gibi donduumm biraz yemek yiyip 4 te bir uyumusum ki 7 de zar zor uyandim sonra kendime gelip aksam yemegi hazirladimm esimee Boyle halaa bir yorgunluk var ustumde uyusam uyurum yani :))
bu arada doktor bebegin iyi durumda oldugunu soyledi sukur hersey yolundaymis 1 kilo 400 gr olmus :)
saclarini gosterdi abisi gibi dogacak belli :)
cumartesi gunude 7. ayim bitecek 8 e gircem son 2 randevu kaldi dedi ardindan dogum olacak insallah
normal mi sezeryan mi dusunuyosun dedi normal dedik evet alide normal dogdu korktun mu gibi sorular srdu oyle iste :)) insallah sizde de hersey yolundadir :)

hemen dünkü menümüde yazayım

pazartesi
sabah : tost ve çay
öğle : light ton balığı domates
akşam yağsız kavurma, yoğurt, bir salatalık turşusu, zero, 2 kaşık kabak
soonnraaaa taa gece yarısı fırından çıkanların tadına bakıldı 1 sirkeli kurabiye bir dilim kek

selam kizlarrr sonunda geldimmmm yogun gecen haftasonunun ardindan dun sabah uyandim soyle bi saaate bakayim dedimm uykulu uykulu birde baktim ne goreyim ayin 28 i anammm doktor randevum varmis bugun diye hatirladim kalktim biraz ev toplayip dusumu aldim 12 gibi yola ciktim 3 gibi donduumm biraz yemek yiyip 4 te bir uyumusum ki 7 de zar zor uyandim sonra kendime gelip aksam yemegi hazirladimm esimee Boyle halaa bir yorgunluk var ustumde uyusam uyurum yani :))
bu arada doktor bebegin iyi durumda oldugunu soyledi sukur hersey yolundaymis 1 kilo 400 gr olmus :)
cumartesi gunude 7. ayim bitecek 8 e gircem son 2 randevu kaldi dedi ardindan dogum olacak insallah
normal mi sezeryan mi dusunuyosun dedi normal dedik evet alide normal dogdu korktun mu gibi sorular srdu oyle iste :)) insallah sizde de hersey yolundadir :)

hoş geldin canım bende bi yazayım diyodum göremeyince. herşey gönlünce olsun inşallah canım. bende çoookkk uyurdum allahım gözümü açamazdım hele son 2 ay...

hadi bakalım dene bi görelim ama benim pek hoşuma gitmiyor zaten cornflakes falan. toleresiz börek istiyom ben
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
kepek krepten yap balim 70.0 olunca baklava yapicam kendime odul olarak

anladım cnm bende dıyetısyene gıttım bı cok kez aynı eyler hep onları uyguluyorum bakalım ne olacak cuma gunune kadar
İnsallah bol.eksi gorursun kuzum
Ayyy kızlar bu arada içine sığamadığım kotum artı -k oluyor ve düğmesine kadar kapanıyo... Selvos88 Selvos88 :KK68::KK68::KK68:
sen buraya yazmissin ben whatsapa haha :D

gunayıd ıyı bayramlar kızlar gıremedım nete bıldırımdeyapamadım:KK43: ya bayram cok yogun gectı
zaten bu hafta kilo bildirimi yoktu cnm 2 hafta birlesecek bayram dolayisi ile :)
Kuzumm kolay gelsin bebişle kendine dikkat et. Sıcak tansiyonun falan düşer arabada takviyelerini al yanına
yok cnm Burda hava yeterince soguk :))
SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Tüm Öğrencilere ve Öğretmenlere yeni Öğretim yılında başarılar dilerim :KK66:
Bugün bizimde Anaokulunda ilk günümüzdü ve sabah büyük bir heycanla hazırlanıp gittik okulumuza :KK68:
Şükür dünki bir anlık tedirginliğinden eser yoktu ve çok çabuk sınıf arkadaşlarıyla kaynaştı kuşum :21:
Öğretmenimiz biraz trafiğe takıldığından beklemek zorunda kaldık ama o arada çocuklar alıştılar yeni sınıflarına :KK66:
Yarın ve öbür gün Öğretmenimizin verdiği listedekileri alıp teslim edeceğiz ( maşallah tuvalet kağıdı rulosuna yazaymış :KK53: ) Perşembe ve cuma günüde tekrar alıştırma faslı olacak yani sadece bir iki saat kalacaklar :KK66: Pazartesi normal eğitime başlıyacağız ve o zaman kesinlikle velileri istemiyorum kapı önünde dedi :KK48: zaten bir kaç tanesi hariç hepsi çok çabuk adapte oldular başta benimki :21:

Bakalım büyük kız okuldan gelince ne kadar uzun bir listeyle gelecek :KK70: şakasına len tarla falanda yok satalım diye eşime vahimliği izah etmek için dalga geçtim :KK70: adam nasıl gülüyor ben kızlarıma herşeyini alırım sıkıntı değil onlar okusun yeterki dedi :KK66: Şükür bizde sıkıntı olmaz pek ama acıkcası herşeyin markasını da belirterek istemesi bana biraz tuhaf geldi çünkü bazı aileler listeyi görünce gözleri pörtledi ( kim bilir belkide dişinden tırnağından artırıp bir şekilde anaokuluna yazdırdılar evlatlarını )
ay inanmiyorum yaa marka belirtmekte nedir yanii bari ucuz bi marka belirtin herkes alabilsin bu ne cok gicik oldum valla
odemde olabilir neslim gider kilolar asma yuzunu :)

sizdedemi marka belirttiler ben tum ihtiyaclarini trden aldim hemde valla iyi bi marka aldim ama ogretmen bi liste vermis islak mendille kagit havlunun markasina kadar yazmis durumu iyi olmayan cocuklar ne yapcak. Egitimcilerin anlayisli olmasi gerekirkenn kucuklukten marka takintisi asiliyorlar cocuklara. Esime dedimki seytan dioki bu listenin fotosunu cek yuh dedikleim sayfasinda yayinla rezil olsunlar sonra okulda cocuga takarlar dedi vazgectim
yuh yaa cidden marka isine cok sasirdim :) alan var alamayan var
Gelelim bu sabahki macerama, biliyorsunuzdur belki bu gece süper ay tutulması vardı 33 yılda bir oluyormuş. Eşimle alarm kurduk sabah 5.30 da uyandık. En üst kata terasa çıktık bakıyoz bakıyoz yok ay falan :KK45: sağa baktık sola baktık en sonunda terastan göremeyeceğimize karar verdik. Dışarı çıktık aşağı yukarı yürüdük baktık baktık yok. Eşim de Denizli biraz alçakta kalıyor hava da bulutlu, arabayla yüksek bir yere gidelim dedi. Bizdeki ay sevdasına bakın :KK47: Neyse biz pijamalarla bindik arabaya yüksek bir yere çıktık ben elimde pusula ay arıyorum falan yine hüsran tabii :KK48: En sonunda saat 6.30 oldu zaten o saate kadar izlenebiliyordu. Kös kös döndük eve ama yolda baktım fırınlardan güzel kokular geliyor eşime sıcak sıcak poğaça aldırdım karnım doydu en azından. :kk77: 7de eve geldik attım kendimi yatağa bir uyudum ohh. Eşime de dedim artık 33 sene sonra tekrar deneriz napalım :confused:
benim esim de isten geldi sabah gormuss senide arayip uyandircaktim diyo
demek ki bu erkeklerde merak var ay tutulmasina karsi :)
gece gezmesi olmus size :))
Hehehe yabancı değil kız benim charlessız :confused:

gunaydın kızlar gecmıs bayramınızı en ıcten dıleklerımle kutlarım
canimm nerelerdesin yaa senin de gecmis bayramin kutlu olsunn
Selam canlarım artık size adanadan sesleniyorum:KK54:dün geldim yurda odama yerleştim bugün de sabahtan okuluma gittim geldim. Bakalım yurt yemekleriyle ne kadar uyabilicem karataya birazdan çıkıp ceviz falan alacağim sanırım sabahları yumurta yok yurtta en azından bu sabah yoktu zaten bu sabahki kahvaltı kabustu bir tabildot tabağa yarım kibrit kutusu kadar peynir iki dilim salatalık üç dilim domates zeytin bal reçel çikolata ve tereyağ koymuşlar dedim bu ne böyle kahvaltı mı olur bide açık büfe olcak demişlersi bakalım yarın sabah nolcak düzeltçeklermiş
ne bicim acik bufeymis :)belkki ilk gun Boyle yaptilar duruma gore bakip co sikayet gelirse duzeltirler :)
selamun aleyküm kızlaaarrrr
ben geldim geç oldu ama biraz hastalıkı bayramdı temizlikti okuldu derkeeennnn sonuç bu
geçmişi okudum ama alıntı yapamadım herkes fena geçirmemiş bayramı...
Bulbul-e Bismil Bulbul-e Bismil bülbülüm kaçamaklarını gördüm. yeni yaşantın hayırlı olsun umarım tez zamanda adapte olursun.
menü yazmadım kaç gündür notta almadım aslında biraz zorlarsam toparlarım sanırım.
benim bayramımın ilk 2 günü ve arifem felaketti. arife sabahı 4 gibi bir uyandım mide bulantısı ishal her şey var sabah olmak bilmedi resmen elim ayağım bitik, dedim zehirlendim sanırım bişeyden oysa her zaman yediğim yerden köfte yemiştim. sabah doğru hastaneye slgın varmış herkes aynıymış bi serum, ardından antibiyotik falan 2. gün gözümü açtım arife günü ve 1. gün hep yattım.. şükür 2 gündür mide bulantım da yok ta iyiyim.
cok cok gecmis olsun bitanemmm iyi olmana sevindim :)
demı yaaaa:KK62: nası ozluyorum nasıl anlatacaklarım oluyor da yapamıyorum:KK48:
ay sorma cok merak ediyorum gelismeleri dugun nasil gecti ayrintilar falan :))

Sırf şu dukan poğaça dukan tiramisu için o diyeti deneyesim var :kk77:
dimi insani cok cezbediyo dukanin cesitleri :))

Herkese hayırlı geceler :21:

Bugün kaçınılmaz olan kırtasiye alışverişini yaptık akşam üzere :KK53:
Çok şükür büyük kızınki fazla birşey tutmadı ama maşallah küçük kızın listesindekiler ( ki biz biraz daha uygun olan markaları aldık :KK48: Öğretmen sorarsada daha evvel almıştık diyeceğim :KK48: ) baya bir bütçeyi sarstı :KK57::KK57::KK57:
Kasada resmen gözlerim yerinden pörtledi :KK48: ulen hesapta Anaokuluna kayıtta sabahcılardan bağış istemediler ( öğlencilerin hepsinden 350 lira bağış istenmiş :KK53: ) ama maşallah verdikleri listedekiler 300 lira tuttu :KK57::KK57::KK57::KK57:
Ki dediğim gibi istedikleri markalar yerine daha uygun olanları aldığımız halde bu kadar tuttu o_O

Eşim nasıl söylendi hadi biz bir şekilde alırız ( ki benim bile içime oturdu ) ama durumu olmayanlar ne yapsın üstelik söylediklerini alsaydık kesin bir 100 lira en az daha fazla tutardı :KK53:

Allahtan Öğretmen eğer evde daha evvel alınmış ama kullanılmamış varsa onlarıda getirebilirsiniz demişti :KK48:

Geldiğimizden beri bütün ıncık cıncık herşeyi etiketledik ( kalemleri bile tek tek etiketledik ) şimdide büyük kızın kitaplarını kaplamak zorundayım ( 10 adet kitap :KK53: )
Geçen sene yeğenlerin kitaplarınıda bana kakalamışlardı ama bu sene hiç ses etmiyorum çünkü kız kardeşim öğrensin sonuçta çocukların bütün okul hayatı boyunca banamı getirecekler kitaplarını :KK48:

Bu arada bugün yediğimide paylaşayım :) gerçi tek birşey :KK66:
Nişasta günümdü bugün :KK66:
Sabah ( 07:00 ) 1 adet elma yedim
Öğlen ( 12:00 ) 1 tabak mercimek çorbası
Akşam ( 16:30 ) 1 tabak mercimek çorbası
afiyet olsun cnm
cidden masraf fazla olmus Allah yardimicniz olsun

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Bugünde erkenden uyandım ama nasıl yorulduysam bir yarım saatte koltukta uyuklamışım :KK53:
Dün alışveriş faslında sanırım yanlış bir hareket yapıp bileğimi burkmuşum :KK53: Eve geldiğimde bacaklarımın ağrısı yorgunluktan sandım ama kızımın kitaplarını kaplarken az mola vereyim dediğimde ayağımın üzerine basamadım :KK57: felaket bir ağrı vardı o_O ağrı kesici ısıtan kremlerden sürdüm gece yatmadan ve bandajladım :KK66:
Şükür bu sabah ağrı biraz daha az ama hala ayağımın üzerine bastığımda ağrım var o_O
Derler ya herşeyde bir hayır vardır diye hakikaten öyle :KK66: bugün ve yarın Anaokulu yok diye baştan uyuz olmuştum ( kuzum dün akşamda ille Anaokuluna gidiceğim diye tutturmuştu ) ama şimdi diyorum iyiki yokmuş yoksa bu ayakla mümkün değil okula yürüyemez orada okadar merdiveni çıkamazdım :KK66: İnşallah perşembeye kadar geçerde kuzumu rahat götürürüm okula :KK66:
gecmis olsun cnm daha iyisindir insallah
ayyy bilmiyorum ki kuzum 72 73 kiloyken almıştım sonrada giyemedim zaten uçtum.... şimdi 76 77 lerde giyiyorum yaaa
demek ki bi sikilasma soz konusu dimi masallah sana :)
hoş geldin canım bende bi yazayım diyodum göremeyince. herşey gönlünce olsun inşallah canım. bende çoookkk uyurdum allahım gözümü açamazdım hele son 2 ay...
ben genekde hamilelik basinda uykum oluyo
ama bu ara uykum hep bolunduguu icin uykumu alamiyorum 5 te uyanip 7de tekrar yatiorum 1 saat ama yetmiyo :)

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı günler :KK68:

İstanbul maşallah bugünde baya kasvetli :KK53: şu anda deli gibi yağmur yağıyor ve hava basık o_O
Sabah Annem, Babam, Kızkardeşim, Erkek kardeşimle eşi birde çocuklarla birlikte İKEAda kahvaltımızı yaptık ( tabi benim öğle yemeğim oldu :KK48: )
Kahvaltı tabağındaki peynirleri küçük kızıma kakaladım :KK48: Ben sadece 1/2 simit + 2 dilim domates + 3 dilim salatalık ve 3 adet zeytin yedim ( gerçi zeytin bu diyette hangi gün emin değildim ama protein olmadığı kesin :KK48: )
Kahve içip bol bol sohbet ettik sonrada topalayarakda olsa biraz AVMde dolandık hatta Annem kız keşke cıkmasaydık madem ayağın böyleydi dedi ama çok yüklenmeden gidince dayanılmaz ağrı olmadı şükür :KK66:

Birazdanda büyük kızı arabayla okuluna bırakıp şu evde yapılan kart işinide alıp arabanın ekzozunu tamir ettireceğim :KK53: Eve gelincede ayağımı uzatıp bugün yarın dinlenirim :KK66: İnşallah yarına birşeyim kalmaz :KK66:
Bu arada büyük kızımda okula onu bırakmak istiyorum diye surat asıyor :KK48: neymiş kendi yağmurda yürümek istiyormuş :KK67: dedim itiraz yok hasta olursun ilk günden sonra ben üzülüyorum :KK66: Zorlada olsa kabul etti :KK48:

Geçmiş olsun ablacım

Sağ olasın canım :KK66: Şükür en azından düne nazaran daha hafif bir ağrı ama tabiki yinede normal yürüyemiyorum ;)

Hay maşallah kuzuya :nazar: Rabbim inşallah bir avazda doğum yapmayı ve sağlıcakla kuzuyu kuçağına almayı nasip eder ...Aminnnnnnn

Aynen alabileceklermi diye düşünen yok ki daha bir kaç parça eksik onlarda bir 30 lira tutabilir diye düşünüyorum :KK53:
Girdik bir alamete gidiyoruz kıyamete oldu biraz ama ne yapalım artık mecbur katlanacağız heleki kuzu anaokulunda bu kadar mutlu olmuşken ;)

Şükür düne nazaran daha iyi ama cidden fena ağrıyor tam basınca :KK57: Şu son dışarı işlerinide halledip bugün yarın dinlendirirsem sanırım perşembeye birşey kalmaz ( umarım kalmaz çünkü kuzuyu anaokuluna götürmem lazım üstelik alınanlarıda teslim etmem lazım o_O eşim yardımcı olurum dedi ama 6 poşet eşya :KK57: )

zaten bu hafta kilo bildirimi yoktu cnm 2 hafta birlesecek bayram dolayisi ile :)

ay inanmiyorum yaa marka belirtmekte nedir yanii bari ucuz bi marka belirtin herkes alabilsin bu ne cok gicik oldum valla

ne bicim acik bufeymis :)belkki ilk gun Boyle yaptilar duruma gore bakip co sikayet gelirse duzeltirler :)

afiyet olsun cnm

ama bu ara uykum hep bolunduguu icin uykumu alamiyorum 5 te uyanip 7de tekrar yatiorum 1 saat ama yetmiyo :)
Sasirilmicak gibi degilki kuzum kucucuk cocuklara neler asiliyorlsr
kısceşer bı ara whatup vardı devam edıyomu hala ?
valla grup varmis sanirim hala

afiyet olsun cnm

ahh sorma pek bi çok ozledım sızlerı telımı beklıyorum.... tsk ederım balım

bu sabah yurt düzeltmiş kahvaltıyı çok şükür güzel bir kahvaltı ettim öğlende ayran ve sodayla geçiştirir bugün karataya uyarım diyordum ama hocam bozdu diyetimi yok mok desemde öğlen yiycenki beynin çalışsın akşam yemezsin dedi tamam dedim mecburi sağolsun yemek ısmarladı bana :KK45:bakalım akşama ne çıkıcak yurtta:kk77:

tarif verim kuzumm peynirim yoktu dukana uygun ama az once dukana uygun peynir yaptim tatlilarda kullanmak icin krem peynir gibi bisey bide bununla denicem tramisuyu.

Eminim ki harika olmuştur ablacım. Evet dukan genelde krem peynir kullanıyor

Ohhh ohh maşallah sanada ranyaya da canım. Baya baya az kalmış seninde heyecan yaptım şimdii. Aliş sana benziyor acaba bu tontiş kime benzicek

Afiyet olsun tatlım bebişine yarasın
Sağol tatlım :KK60:

Afiyet olsun canım, sana değil de bebişe yarasın inşallah
Teşekkürler canım evet bebeğe yarasın lütfenn :KK46:

Maşallah canım çok iyi gidiyorsun inşallah kolaycacik bir doğum olur senin için :KK68:

Back
X