SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı günler
İstanbul maşallah bugünde baya kasvetli

şu anda deli gibi yağmur yağıyor ve hava basık

Sabah Annem, Babam, Kızkardeşim, Erkek kardeşimle eşi birde çocuklarla birlikte İKEAda kahvaltımızı yaptık ( tabi benim öğle yemeğim oldu

)
Kahvaltı tabağındaki peynirleri küçük kızıma kakaladım

Ben sadece 1/2 simit + 2 dilim domates + 3 dilim salatalık ve 3 adet zeytin yedim ( gerçi zeytin bu diyette hangi gün emin değildim ama protein olmadığı kesin

)
Kahve içip bol bol sohbet ettik sonrada topalayarakda olsa biraz AVMde dolandık hatta Annem kız keşke cıkmasaydık madem ayağın böyleydi dedi ama çok yüklenmeden gidince dayanılmaz ağrı olmadı şükür
Birazdanda büyük kızı arabayla okuluna bırakıp şu evde yapılan kart işinide alıp arabanın ekzozunu tamir ettireceğim

Eve gelincede ayağımı uzatıp bugün yarın dinlenirim

İnşallah yarına birşeyim kalmaz

Bu arada büyük kızımda okula onu bırakmak istiyorum diye surat asıyor

neymiş kendi yağmurda yürümek istiyormuş

dedim itiraz yok hasta olursun ilk günden sonra ben üzülüyorum

Zorlada olsa kabul etti
Sağ olasın canım

Şükür en azından düne nazaran daha hafif bir ağrı ama tabiki yinede normal yürüyemiyorum
Hay maşallah kuzuya

Rabbim inşallah bir avazda doğum yapmayı ve sağlıcakla kuzuyu kuçağına almayı nasip eder ...Aminnnnnnn
Aynen alabileceklermi diye düşünen yok ki daha bir kaç parça eksik onlarda bir 30 lira tutabilir diye düşünüyorum

Girdik bir alamete gidiyoruz kıyamete oldu biraz ama ne yapalım artık mecbur katlanacağız heleki kuzu anaokulunda bu kadar mutlu olmuşken
Şükür düne nazaran daha iyi ama cidden fena ağrıyor tam basınca

Şu son dışarı işlerinide halledip bugün yarın dinlendirirsem sanırım perşembeye birşey kalmaz ( umarım kalmaz çünkü kuzuyu anaokuluna götürmem lazım üstelik alınanlarıda teslim etmem lazım

eşim yardımcı olurum dedi ama 6 poşet eşya

)