- 22 Ağustos 2014
- 460
- 1.127
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaptancıkım gelmiiişşşş hoşgeldin ablam özledik seniBulbul-e Bismil Adanadaki yeni hayatında başarılar dilerim bitanemm ne güzel çabucak kaynaşmışsın çok sevindim senin adına yurt olayı biraz zorlayacak ama bir yolunu bulacağına eminim kuzum
Aynı durumdayız tatlım ya bugün tüm gün okulda içtiğim su 500 ml sabah kaltığımdada bi bardak içmiştim e şimdi akşam akşamda 500 den fazla içilmiyo ki olmuyo böyle amaKızlaaar tüm gün okulda olduğum için su çok içemiyorum hatta hiç içemiyorum, bu yüzden vücudumda şişlik oluyo. Ne yapmalıyım ?
Ay canım sen benden daha iyisin ya, ben 500 bile içemiyorumKaptancıkım gelmiiişşşş hoşgeldin ablam özledik seniiyi dileklerin için teşekkür ederim ablacım evet yurtta karatay çok zor iki güne bi makarna çıkıyor her sabah yumurta yok.olmazsa gelecek ay yumurta haşlama makinası alcam bide okuldada yemek çıkıyor ama daha kimliğim çıkmadığı için yiyemiyorum mecbur tost yiyorum kimliğim çıksın öğlen düzgün yiyip akşam hafif geçiricem bi şekilde düzene koycam artık
Aynı durumdayız tatlım ya bugün tüm gün okulda içtiğim su 500 ml sabah kaltığımdada bi bardak içmiştim e şimdi akşam akşamda 500 den fazla içilmiyo ki olmuyo böyle ama![]()
selam canlarimm nasilsiniz anamla bugun cnemiz baya dusmus kizkardesiminde izin gunu bugun baya lafladik yeni kapattik Allah skypeten razi olsun
islere koyulmadan menulerimi de yazayim dedim
carsamba
kahvalti
tahin pekmez 1 dilim ekmek
1 kizarmis yumurta 1 dilim ekmek
cay
ogle
1 minik muz
aksam
1 tabak sulu karnibahar yemegi
sali
2 dilim ekmek
yesillikli labne
domates salatalik
(farkindayim taktim mi takiyorum bu ara labne favorim)
ogle
1 minik muz
yogurt
aksam
mercimekli kofte 3 tane
1 bardak ayran
marul
Hoşgeldin kaptancigimmevet eskisi çok uzundu içimi baydı
teşekkürler kaptancigim inşallah düzelecek sıkmıyorum artık kendimi Rabbime sığındım inşallah sağlıkla alacağim bebisimi kucagıma
Canım çok teşekkürler amin
Oyy canım gerçekten de ustuste gelmis çok geçmiş olsunDerslerinde başarılar dilerim kuzum, grip için de bol ihlamur bal zencefil tavsiye ederim
Ayy çok sinir bozucu gerçekten kaptanım kolay gelsin
Canım inşallah güzel haberlerini alicaz
Canımm ben bilmiyordum hikayeniGerçekten ibretlik çok mutlu oldum senin adına Rabbim bize de nasip eder inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayi
![]()
Dünkü menümü de yazayım unutmadan,
Sabah, 2 poğaça
Sabah aç karnına hastaneye ultrason için gittim çıktığımda da kurt gibi açıktım haliyle
Öğle, 3 yk pirinç pilavı az et sote
Ara 4 eti burçak bir bardak süt
Akşam bir tabak kıymalı ıspanak yemeği yoğurt salata
Yatmadan bir fincan sıcak süt bir parça da helva![]()
banum yeni bişi keşfettim ve sanada kızlarada haber vereyim dedimm
tesaduf rasladım hani senle karatayla raw beslenmeyi karıştırıp iyi kilo vermiştik bi ara tıpkı ona benziyorrrbilmeden omni yapmışız yuzde 25-yuzde 75 kuralı omnide yuzde 30 - yuzde 70 zaten anca bu oluyor
bak bi okuyun hoşunuza gidecek karatayla aynı zaten yasaklar serbestler
![]()
salı menüm
sabah : 2 yumurta beyazı, peynir, 4 zeytin, çay
ara : eee o kadar çay yanına kurabiye yapmışım yemeden olurmu 4 sirkeli kurabiye iki dilim kek
öğle : tavuk sote
akşam : pulbiberli yoğurt
su 2 litre
ahahahah şive yerleştuuu dermişummmm![]()
ÇARŞAMBA
Sabah : yarım dukan börek, çay
öğle : yarım dukan börek ve hindi haşlama
akşam : balık köftesi ve domates, zero
su 1 litre
Kizlar iyi ulekleiniz dualariniz icin cok tesekkur ederim kizkardesimin gogus buyumesi hormonal bi simetrik buyumeymus cok sukur hic bi sorun yok
Pazartesi menüm:
Sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek, labneh peynir
Akşam: et yemeği
Salı menüm:
Sabah- öğlen: patates kızartması azcık
Akşam: sade haşlama makarna, beyaz peynir
Çarşamba menüm:
Sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek, labneh peyniri
Akşam: sade haşlama makarna, birazcık et, beyaz peynir, domates, salatalık
Olmaması mümkün değil bitanem vucudumuzun 3/4 ü su kalkar kalkmaz 2 bardak su içiyorum benKızlaaar tüm gün okulda olduğum için su çok içemiyorum hatta hiç içemiyorum, bu yüzden vücudumda şişlik oluyo. Ne yapmalıyım ?
İyi akşamlar kızlar ben geldim dün çok yorgundum bide üstüne ödevim vardı ödevi yaprım yatağa geçtim tam teli elime aldım buraya giriyim en azından menümü yazayım diye tel elimde uyumuşum şimdi de saat daha 8 ama ben ayakta uyuyorum çoook yorgunum gözlerim gidiyor galiba iki senedir evdeydim onun etkisi adapte olamadım tempo ağır geldizombi gibiyim pörtlek ve nemrut
Kaptancıkım gelmiiişşşş hoşgeldin ablam özledik seniiyi dileklerin için teşekkür ederim ablacım evet yurtta karatay çok zor iki güne bi makarna çıkıyor her sabah yumurta yok.olmazsa gelecek ay yumurta haşlama makinası alcam bide okuldada yemek çıkıyor ama daha kimliğim çıkmadığı için yiyemiyorum mecbur tost yiyorum kimliğim çıksın öğlen düzgün yiyip akşam hafif geçiricem bi şekilde düzene koycam artık
Aynı durumdayız tatlım ya bugün tüm gün okulda içtiğim su 500 ml sabah kaltığımdada bi bardak içmiştim e şimdi akşam akşamda 500 den fazla içilmiyo ki olmuyo böyle ama![]()
Dünkü menüm
Sabah 8:00 : yumurtasız karatay k
Ara 12:00 : ayran,maden suyu
Ara 17:00 : çiğ fıstık bir avuç kadar açlıktan ölüyodum yol kenarında sattıklarını görünce aldım hemen
Akşam: yeşil fasulye, iki kaşık pirinç,turşu
Ara: ayran
Bugünkü menüm
Sabah: kk
Öğle: karışık tost
Akşam: patetesli türlü, iki kaşık Makarna, yoğurt
Su:1250
Spor:20 dk yürüyüş
Uzunnnn bir aradan sonra hepinize tekrar merhaba meleklerimmmmm kayıp kaptanınız döndüüü2 yıl tatil yapamamnın acısını bu sene çıkardık arefe günü döndük çok güzeldi fakat bayram sonu teyzzem hepimizi korkuttu neyseki şimdi tehlikeyi atlattı rabbim bizlere bağışladı çok şükür .Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederimmm cansınız.Selvoşumm kızkardeşinden de iyi haberler alacağız inşallah bitanem sen gönlünü ferah tut
Yokluğumda beni aratmadığınız için başta @gel_pcpc olmak üzerehepinize teker teker çok teşekkür ederimm
Hakkını helal et barbimmmm
Ayrıca bundan önceki 8 etaplık dönemde ilk üç takım arasına girerek beni çok mutlu ettiniz hepinizin emeğine sağlık meleklerimmm
Bulbul-e Bismil Adanadaki yeni hayatında başarılar dilerim bitanemm ne güzel çabucak kaynaşmışsın çok sevindim senin adına yurt olayı biraz zorlayacak ama bir yolunu bulacağına eminim kuzum
@makres76 mezuniyetini tebrik ediyorum bitanemmm başarı hikayeni okumak için sabırsızlanıyorumm inşallah yazma fırsatı bulabilirsin.
@RengarenkNesli meleğim desteklerinnn için çok teşekkürler bitanesin
@battaniye1 geçmişi hortlatmayacağım meleğimm çok emek verdin dilerim hedefinden vazgeçmezsin.Başarılar dilerim canımm
oynakbasi34
sevgili adaşımmm nihayet ikili rakamlara ulaştın çok tebrik ederimmm azminden iradenden dolayı
senasevval kuzucummm yeni eğitim öğretim yılında sana ve tüm öğrencileirmize başarılar dileirm prensesimm yorucu bir sene seni bekliyor fakat başaracağından hiç şüphem yok
@45derya45 dukanı her ne kadar onaylamasamda motivasyonun için iyi oldu kuzum eski kotuna bile girebilmişsinnn
Selvos88 azminle iradenle hakikaten örneksin meleğimmm emeklerinin karşılığını önce sonra resminde gördüm harikasın bitanemmm
Kızkardeşinden hayırlı haberler alırız inşallah bitanem
@Papillon_ yeni nikin hayırlı olsun prenses elamızın annesicharles çok uzundu bu iyi olmuş
Değerlerin inşallah düşer kuzum eski ilacının muadili mutlaka vardır
sekerkiz67 tatlım tekrar takıma hoşgeldinn bu kez hedefe ulaşana dek çıkmak yok ona göre bitanemmm
@BayilanBayilana kraliçemmm seni bir bulup bir kaybediyoruz.İnş en kısa zamanda sen telefonuna biz de sana kavuşuruz canımm
@miss_wong bızdıkımmm sanırım senin yoğun trafiğin başladı.Şehirdışındaydın en sonn yakında dönersin inş tatlım
@Yasmiin17 prensesimmm tatilinin iyi geçmesine çok sevindim .Fakat ameliyat kararına da bir o kadarda üzüldümmm inşallah kararından vazgeçersin kuzum
Ange_angel aramıza hoşgeldin bitanemmm umarım sağlıklı bir şekilde hedefine ulaşırsın bızdıkımm verilecek kilon fazla yok kısa sürede seni mezun edeceğimize eminimmm
Kızlaaar, bu hafta her şey üst- üste geldi. Derslerim çok yoğun hem de çooooook, adet oldum, üstüne bi de grip. Anlayın artık halimi![]()
Kaptanım, yurtta kalmıyorum ama öğlen okuduğum için tüm gün okuldayım. Söylediklerini yapmaya çalışacağımİyi akşamlar meleklerimmmmm yine aksiyon dolu bir günün ardından gelebildim
Slm barbim iyiyiz şükür kuzum.Hakikaten eskiden üniversitede neler çekerdik cep telefonu bile yoktu kontörlü telefonlardan arardık şansımıza ailemiz evdeyse ne ala şimdi iletişim gerçekten çok rahatİyi yapmışsınız canım özlem gidermişsinizdir
Sabahları güçlü yapmışsın akşamları dengelemişsin kuzum afiyetolsunLabne bana saman gibi geliyor nedense
Hoşbuldum leydimm elbette alacaksın allahın izniyle elamızıSorma bitanem sabah sabah sinirlerim zıpladı tam evden çıkacakken birde
Sen iki canlısın kuzummm o yüzden birşey diyemiyorum ama ıspanağın yanında yoğurt yeme kuzum demir alımını engelliyor
Evet neslim gerçekten benziyor ama süt ürünleri yasak ben peynirsiz ve kefirsiz yapamamkiPaylaştığın için teşekkürler kuzum
olmaz dimiiii tabiii olmaz yaramazım afiyetolsun yaramasın inşallah
akşam pulbiberli yoğurtla cezamı verdin kendine spor ne alemde bakalımmmmm
Yakışmamışmı neslimmmmmm çok şeker bence
dukanlı tariflere başlamışsın bakıyorummmmama o zero nesiiiiiii
suyu da az içmişsin lütfen artır meleğimmm
Gözümüz aydın selvoşum çok sevindim duyunca rabbim sevdiklerimzile sınamasın hiçbirimizi
Afiyetolsun bızdıkım yurtta kalıyorsun sanırım menülerine yorum yaparken bunu dikkate alacağım fakat et yediğin zaman salata yemeye çalışki sindirimin hızlansın makarnayı da peynirsiz tüket kuzum fakatttt lütfen su içmeyi unutma çantanın demirbaşı olmalı su şayet unutuyorsan water your body programını indir teline sabahları önerim ise tahıllı ekmek yerine 1 bardak süt ve yanınd ayerli muz ve biraz çiğ kuruyemiş yersen inana bana daha sağlıklı bir kahvaltı yapmış ve daha uzun süre tok kalmış olursun
Olmaması mümkün değil bitanem vucudumuzun 3/4 ü su kalkar kalkmaz 2 bardak su içiyorum ben
Hoşgeldin bitanemmmm kyamam sana üzülme bir haftaya bu tempoya alışırsın
Hoşbuldum meleğimmmm bende çok özledim bitanemmm burada olmayı her ne kadar okusamda yazamamak kötüydüSu olayını çözmen lazım seninde canımmm
Makinayı iyi düşünmüşsün pratik olur senin için yurt ortamında yapabildiğin kadar artık kuzum şartlar kısıtlı
Gayet güzel menün cnmmm
akşam karbonhidrat ağırlıklı olsa da şartlar yapacak birşey yok zaten miktarı az yemişsin![]()
Tamam. Zaten bu hafta iyi olacağımı düşünmüyorumsekerkiz67
Selvos88
Ange_angel meleklerimmm yüzdeleriniz düşük olursa haftaya listeye dahil edeceğim bilginiz olsun 3 e bölüneceği için ortalamayı düşürebilir nota almamak için haftaya girersiniz olurmu
![]()
Teşekkürler, tatlımHoşgeldin kaptanım. Güzel tatil yaptın valla darısı seneye benim başıma. Şaka maka gezmiyip de ne yapacaksın valla ruhunuzu canlandırıyor.
Teşekkür ederim kaptanım evet yorucu bir sene olucak bugün eve 11 de girdim ama yine de yılmadım ayaktayım.
Oyy kuzum her şey üst üste gelmiş. Çok geçmiş olsunn.