• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı ve kalorisi az bir pazar diliyorum :KK68:

Çok şükür bu sabahda 200 gr da olsa eksiyle uyandım :21: Bugün meyve günüm ve 1 adet şeftali yiyerek güne başladım :KK66:
Gerçi bugün Annemde balık faslı var ailecek ve kadıncağız ısrarla az yersin diyip duruyor :KK48: Bakalım inatla direneceğim cünkü günümü sağlıklı birşey yiyerekde olsa bozmak istemiyorum :KK66:

Biraz temizlik yapıp öğlende KVye gidiceğiz kaç gündür kızları görmediği için :KK66: Hem eşimin Anannesininde gönlü olsun istedim :KK66:

Merhaba çıtırlar :KK54: okul sezonu açıldığına göre hasta olabilirim :63: allahım dün masada sızmışım annem yerime yatırdı akşam sabahda yeni kend aldım takabileyim diye erkenden kalktım ama cık yarım saatte takamadım :KK11: şimdi eve geldim de bir tanesini taktım tekiyle isare ediyorum:KK48:
Ama çokkk hastayım ya. Dün boğazlarım şişmişti bugün grip oldum. Derste falan duramadım. Ihlamur iç yok c vitamini iç falan filan hiçbir işe yaramıyor. Önerilerinize açığım :KK52:

Merhaba çıtırlar :KK54: okul sezonu açıldığına göre hasta olabilirim :63: allahım dün masada sızmışım annem yerime yatırdı akşam sabahda yeni kend aldım takabileyim diye erkenden kalktım ama cık yarım saatte takamadım :KK11: şimdi eve geldim de bir tanesini taktım tekiyle isare ediyorum:KK48:
Ama çokkk hastayım ya. Dün boğazlarım şişmişti bugün grip oldum. Derste falan duramadım. Ihlamur iç yok c vitamini iç falan filan hiçbir işe yaramıyor. Önerilerinize açığım :KK52:
gecmıs olsun balım

geçmiş olsun kuzum benim yeğenimde dk 1 gol 1 okul açılır açılmaz hasta oldu birde diyorki bana teyze okulda arkadaşımız hastaydı hapşuydu hapşuydu hiç ağzını kapamadı mikyoplayını hep bize saçtı onun yücünden bende hasta oldum :KK45: yani anaokulundan üniversiteye bu serüven değişmiyor okul=mikrop paylaşımı. bizim kuzucuğa bol limonlu ilik çorbası içirdi annesi tavuk suyuda olur bunun yerine bir de d vit takviye ettik. bi çay var kuzum aktarlarda cemile sultan çayı yada kış çayı diye satılır karışık bitki çayı 2 saate bir bir çay bardağı içiyorsun akşama kadar terletiyor uyutuyor ama iyileştiriyor ben ünideyken hep onla iyileştim

iyi akşamlar canlarım bülbülün bugünkü menüsü
sabah: yumurtasız kk
öğle: tavuk döner lavaşa, ayran, turşu
ara: maden suyu
akşam: bir kepçe domates çorbası, bir avuç kadar karışık kızartma, yoğurt
su: 2,1 lt (şükür içmem gereken miktara ulaştım bugün:KK28:)

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Şükür kavuşturana :KK68:

Hesapta kuzuyu yıkıyacağım ama önce sizlere bir bakayım dedim :KK66:
Bugün öğlen kvye akşamda Annemlere gidince ancak eve geldik :KK66:
Şükür bugünki günümde hasarsız geçti diyebilirim ( Annemin ısrarı üzerine meyve/sebze günümde akşam meyve yerine salata yedim birde kadıncağız çok üzüldü yemiyorum diye hatır için 3 - 4 tane hamsi yedim :KK53: ama içim rahat eminim yarında az da olsa eksi göreceğim yine :21::21::21:)

Sabah erkenden kuşumu anaokuluna götürüp damlarım yine :KK48: büyük kız öğlende alır nasılsa kardeşini anaokulundan :KK66: bende hem işimi yapar hemde sizlerle hoş sohbet ederim o arada :KK66:

gecmıs olsun balım

Teşekkür ederim canım benim

bugunku menu
sabah: yumurta peynır domates salatalık
ogle: kebap salata
ara: sutlu kahve
aksam: acıkmadm

3 litre su

Afiyet olsun ablacım noldu keyfin yok mu senin

geçmiş olsun kuzum benim yeğenimde dk 1 gol 1 okul açılır açılmaz hasta oldu birde diyorki bana teyze okulda arkadaşımız hastaydı hapşuydu hapşuydu hiç ağzını kapamadı mikyoplayını hep bize saçtı onun yücünden bende hasta oldum :KK45: yani anaokulundan üniversiteye bu serüven değişmiyor okul=mikrop paylaşımı. bizim kuzucuğa bol limonlu ilik çorbası içirdi annesi tavuk suyuda olur bunun yerine bir de d vit takviye ettik. bi çay var kuzum aktarlarda cemile sultan çayı yada kış çayı diye satılır karışık bitki çayı 2 saate bir bir çay bardağı içiyorsun akşama kadar terletiyor uyutuyor ama iyileştiriyor ben ünideyken hep onla iyileştim

Ayyy kuyamam ben tontişime ya. Ona da çok geçmiş olsun canım benim. Evet haklısın okul başlayınca hastalıklarda başlıyor. Bende d vit takviyesi yapıyorum hep ama gık demiyor. Bende bpl limonlu ıhlamur falan içtim sabahda elma mandalina falan yerim kendime gelirim büyük ihtinal yani inşallah

Teşekkür ederim canım benim

Afiyet olsun ablacım noldu keyfin yok mu senin

Ayyy kuyamam ben tontişime ya. Ona da çok geçmiş olsun canım benim. Evet haklısın okul başlayınca hastalıklarda başlıyor. Bende d vit takviyesi yapıyorum hep ama gık demiyor. Bende bpl limonlu ıhlamur falan içtim sabahda elma mandalina falan yerim kendime gelirim büyük ihtinal yani inşallah
bitanem keyfim yok telim bozuldu tum fotolar gıttı hatıralar gıttı telde degılım kardesımın iphone vardı onu kullanıorum ama hatıralara cok uzuldum valla :(

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese bol eksili bir hafta diliyorum :KK68:

Bu sabah 08:00de resmen yerimden fırladım :KK48: küçük cimcime uyanmış hadi Anaokuluna gitmiyormuyuz dedi Allahtan :KK48: Hemen giyinip evden attık kendimizi ( Allahtan çok geçikmemişiz )
Kuzuyu Anaokuluna bırakıp birazda hatunlarla sohbet edip eve geldim :KK66:
Eve gelincede salonumu toplayıp kendimi buraya attım :KK66:

Kuşumu artık 11de ablası gidip alır bende komşu ablamla kahve faslını yaptıktan sonra direk ütülerime girişirim :KK66: şu kart işi yüzünden kaç gündür yapamıyordum :KK66:

günaydın-mesajları-uzun-face.webp

selam kızlar geldim nihayet
bi sürü eksik menüm varmış yaa
hatırladığım kadarı ile yazim bir an önce
offf günlük yazmadan olmuyo

perşembe
sabah : 1 yumurta peynir dukan kurabiyelerim ve ıslak kekim
öğle : et sote, ayran
akşam : balık ve az karamel soğan

Back
X