• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

10. Takimin Hatunlarin selamlarini getirdim :KK36: Bu hafta bizimle yarisiyorsunuz size bol bol şans diliyorum.çünkü ihtiyaciniz olacak arkadaşlar :KK70: Azimli olan kazansin:KK59:

Hoşgeldin canım aleyküm selammm :KK36: eğlenceli ve talı rekabet dolu bir hafta olacak :21: hak eden kazansın diyelim :KK76:Meleklerim uzun süredir yarıştıkları için yorulmuş olabilirler fakat ben güveniyorum hepsine:KK28::KK28:

Bu hafta nota almamıza rağmen
cartoon-number-four.png
olduk meleklerimm nazar boncuğumuzu kaybetsek de sağlık olsun tebrik ediyorum bayram tatili hepimizi yaktı haftaya sildirmek ümidiyle:KK22:

Merhaba canım hoşgeldin aramıza :KK3:

Biz de tanıtalım kendimizi, benim ismim Gamze. 28 yaşındayım, 2 yıllık evliyim bir de bebişim olacak Allahın izniyle. :KK68: İstanbulda oturuyordum, eşimin annesinin rahatsızlığı sebebiyle Denizliye taşındık bir süreliğine.. Mali müşavirim, ama Denizliye gelince işten ayrılmak durumunda kaldım tabii, doktoramı bitirmeye çalışıyorum bu ara :KK34: Tekrar hoşgeldin canım aramıza, umarım aynı hızla kilolardan kurtulmaya devam edersin :KK36:

Hoşbuldum gamzecim çokta memnun oldum cok tesekkur ederim.biraz sıkıntılı bir süreç anlaşılan rabbim sifalar versin canim anneye sana da kolayliklar diliyorum zor bi durum senin icin saglicakla yavrunu kucagina alirsin insallah

Selam güzellerim yorgun bülbül geldi :KK54:

Zorluyorum bende kendimi ama içmemiz lazım olmaz böyle

Bugün 500 ml daha arttırdım suyu ama gitgide düzene koycam

Doğum günü kutlu olsun yavrunun nice mutlu sağlıklı ömürlere

çok sağol bebeğim:KK200:

Merhaba aramıza hoşgeldin:KK74:dukancıları üçledik karataycı kalmadı topikte maşallah:KK45:buarada kendimi tanıtayım 24 yaşındayım 95 ile karataya başladım şimdi 82 ile yurt şartlarında uyabildiğim kadar devam ediyorum

Merhabalar hosbuldum canim ☺
Hadi bakalim dukancanlar olarak tam gaz devam hepimize tartida eksiler hayatta artilar olsun insallah ☺

SElamün Aleyküm kızlarrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı geceler :KK68:

Şükür kavuşturana :KK66: Bugün akşama kadar eve geldikten sonra kartlarla boğuştum ve an itibariyle bir kariyer planım daha son bulmuş oldu ve emekliliğimi ilan ettim kart işindende :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Aslında yapması çok zevkliydi ama bir posta dediğim cuval 50 kgdu :KK57: Eşim o paraya o çuval taşınmaz bile dedi :KK48: üstelik bir haftadır ikimizde onlara dalınca hiç sohbet dahi edemedik doğru dürüst o_O
Boşver dedi eşim nasılsa Allahın izniyle çokda ihtiyacımız yok bu paraya hee yapacaksan daha basit ve hafif birşey bul dedi :KK66: bende kadına malları teslim edip söyledim :KK66: oda dedi haklısın sonuçta uzak oturuyoruz birbirimizden kazandığının yarısı benzine giderdi zaten diye :KK66:

Ohhh be bari dilediğim gibi buraya girebileceğim bari :KK53: iki sohbet etmeyi özledim :KK66:

Ben iki ileri bir geri mehter takımı gibiyim, çok hızlı kilo alıveriyorum sonra yavaş yavaş geri gidiyorum :confused: Hamile kaldığımda 85.5 kiloydum. 16.haftaya girdim 86.2 yim bugün sanırım iyi gidiyor. :KK45:

Harika gidiyorsun canım Rabbim nazarlardan saklasın :nazar::nazar::nazar:
İnşallah doğuma kadar çok fazla kilo almadan devam edersin ;)

Maşallah sana cecommmmm harikasınnnn:nazar::KK9::KK9::KK9: lütfen kendine minik de olsa bir hediye al artık ikili hanelerin zaferini kutlayalım :KK60: Artık hedefe emin adımlarla yürüyorsun başarın daim olsun adaşım:21:

Sağ olasın canım inşallah hep daha aşağısını görürüz birlikte ;) Şükür gidiyor kilolar ama yinede kendime birşey almayı düşünmüyorum :KK48: malum bir sonraki ay aldığım şeyde bol gelecek :KK48: Evdeki pantolonlarımı önümüzdeki hafta inşallah daraltacağım ;) Allahtan eski ufak gelenleri vermemiştim şimdi onları giyorum ;)
Önceden kolumu sokamadığım gömlekler artık bol bile gelmeye başladı :21::21::21::21: Süper bir duygu ve inşallah yaza kadar dahada fazlası gider ondan sonra Allahın izniyle dolabı komple yeniliyeceğim malum eşimin sözü vardı :21::21::21::21:

**EKİM
dartssmiley01.gif
Listesi**

Ange_ange: 59,4***************>
Bulbul-e Bismil: 82,2***********>
sekerkiz67:81,3****************>
Rengarenknesli: 75,8****************>
baldandane: 87**************>
45derya45: 76,6*************>
oynakbasi34: 98,6***********> 95 ekim hedefi / 90 yılbaşı hedefi :KK68:
efser: 74,1*************>
miss_wong : 74,2**************>

selvos88: 72,1********>
:anneadayı:Papillon_: 86,2******>
Toprak: 75,9*************>
Bayılan bayılana: ?*************>
:anneadayı:Gel_pcpc:89,2************>

senasevval: 52,5***********>

2050127rqz3idwoiq.gif

İnşallah yeni yıla 89u görerek de olsa girerim :21: yaza kadar arada duraklama olursa ( ki olacağını sanmıyorum :KK53: ) belki 79u görme şansım olur :21: gerçi eşim 85 yeter diyordu ama insan verdikçe dahada fazla vermek istiyor birde boydan fakir olduğumdan daha aşağılarda gözüm var :21::21::21:

Bu arada bende siftahi yapayim ve bugun yediklerimi paylasayim ☺

Kahvalti(07.30): *2 yumurtali mantarli omlet
* Domates-salatalik
* 1 dilim light beyaz peynir

Öglen (12.30) : *4 adet tavuk koftesi
* Peynirli kremali kabak kavurmasi
* 1 kozlenmis kapya biber
* Yogurt

Ikindi (16.30) : * 4 adet dukan islak kekim

Gun icinde 1 yesilcay ve 1 dokuzlu cayimi ictim 2.5 lt yi geckin su icmisimdir aksam bisey yemedim acikmamistim cunku

İyi akşamlar meleklerimmm :KK68::KK68:

ben raw yaparken evde ne kadar yeşillik varsa havuç hariç suyu sıkıyordum katı meyve sıkacağında tatlım kış döneminde yapmıştım gerçekten birza limon ve çok minik taze zencefilde ekleyince süper içimi oluyor yalnız pancar sıkacaksan çok az koy içmesi zor oluyor :KK50:

kabak ve yeşillik türü olunca sanmam meleğim:kk77:kabaktan süper su çıkıyor

:KK5::KK5:

sen gönlünü ferah tut sorun olamz üstelik pişmemiş sebze olduğu için etkilemez

Aynen katılıyorum zor kilo veren ben 6 günlük sebze suları ve rawla 2,5 kilo vermiştim değilmi:KK64:

Katı meyve sıkacağında olursa içmekte zorlanmazsın selvoşum ama rondoda lifli olacağı için içmekte zorlanabilirsin

Ne kadar doğruuuu:KK16:

Hoşgeldin aramıza toprakcımmmm çok güzel vermişsin cnm tebrik ederimmmm:KK9:

Allah bağışlasın oğluşunu ne güzel bıcır bcıırsın demekki buralar şenlenecek :21:Bir de hedef kilonu yazarsan sevinirim kuzum:KK60:

Hadi bakalım hayırlı olsun tatlım şayet deneme süresinde bir sorun çıkmazsa ki çıkacağını hiç sanmıyorum 23 ekimde listedesin tatlım:KK76::KK76:

Hakikatennn neslimmmm dukan amcanın gazabına mı uğradık neEn Büyük KK

Hadi bakalım başarılar canım karatayla kilo verme uzun sürüyor motivasyonunuz açısından verene dek dukan yapın tabiiii fakat uzun vadeve tavsiye etmem böbreklerde ve karaciğerde sorunlar çıkabiliyor tatlımo_O

O hissi hemen yok et selvoşummmm çekme kendine hastalığı ama gün içinde çok yoruluyorsun yarın güzelce dinlen cnm:KK19:

Son noktayı gamzem koymuşşş:KK60: elbette kıyamam sizlere sadece zayıflamak uğruna sağlığınızdan olmayın tek derdim bu:KK60::KK200:

Afiyetolsun leydim menün süper kereviz tatlanmışmı soğuk yemeden lahana ve kereviz almayız biz her türlüsüne bayılırım özellikle salatasına kışı mı özledikki:KK16:

yatmadan bir bardak süt ve ceviz ye kuzum kurbişin ne faydası var alacığıma:KK12:
Kereviz ıspanak yedim bu hafta kaptancigim ikisi de çok güzeldi ben kişi getirdim galiba :KK45: Ayy ceviz yok kii bitmişsss :KK47: hahaha tamam tamam kaptancigimm seni mi kıracağım sadece süt içerim pisbogazliga ne gerek var :KK60:

Hoşbuldum gamzecim çokta memnun oldum cok tesekkur ederim.biraz sıkıntılı bir süreç anlaşılan rabbim sifalar versin canim anneye sana da kolayliklar diliyorum zor bi durum senin icin saglicakla yavrunu kucagina alirsin insallah
Öyle canım ama iyiye gidiyor çok şükür :KK68: çok teşekkürler tatlım güzel dileklerin için :KK60: amiiin inşallah canım Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin :KK68:

Harika gidiyorsun canım Rabbim nazarlardan saklasın :nazar::nazar::nazar:
İnşallah doğuma kadar çok fazla kilo almadan devam edersin :KK66:

Sağ olasın canım inşallah hep daha aşağısını görürüz birlikte :KK66: Şükür gidiyor kilolar ama yinede kendime birşey almayı düşünmüyorum :KK48: malum bir sonraki ay aldığım şeyde bol gelecek :KK48: Evdeki pantolonlarımı önümüzdeki hafta inşallah daraltacağım :KK66: Allahtan eski ufak gelenleri vermemiştim şimdi onları giyorum :KK66:
Önceden kolumu sokamadığım gömlekler artık bol bile gelmeye başladı :21::21::21::21: Süper bir duygu ve inşallah yaza kadar dahada fazlası gider ondan sonra Allahın izniyle dolabı komple yeniliyeceğim malum eşimin sözü vardı :21::21::21::21:

**EKİM
dartssmiley01.gif
Listesi**

Ange_ange: 59,4***************>
oynakbasi34: 98,6***********> 95 ekim hedefi / 90 yılbaşı hedefi :KK68:

2050127rqz3idwoiq.gif

Çok teşekkürler canım ınsallah böyle de devam eder zaten kilolu hamile kaldım diye üzülüyordum biraz teselli oldu bana bebişin de gelişimi iyi gidiyor cok sukur daha ne isterim :KK76::KK76:

İyi akşamlar meleklerimmm :KK68::KK68:

ben raw yaparken evde ne kadar yeşillik varsa havuç hariç suyu sıkıyordum katı meyve sıkacağında tatlım kış döneminde yapmıştım gerçekten birza limon ve çok minik taze zencefilde ekleyince süper içimi oluyor yalnız pancar sıkacaksan çok az koy içmesi zor oluyor :KK50:

kabak ve yeşillik türü olunca sanmam meleğim:kk77:kabaktan süper su çıkıyor

:KK5::KK5:

sen gönlünü ferah tut sorun olamz üstelik pişmemiş sebze olduğu için etkilemez

Aynen katılıyorum zor kilo veren ben 6 günlük sebze suları ve rawla 2,5 kilo vermiştim değilmi:KK64:

Katı meyve sıkacağında olursa içmekte zorlanmazsın selvoşum ama rondoda lifli olacağı için içmekte zorlanabilirsin

Ne kadar doğruuuu:KK16:

Hoşgeldin aramıza toprakcımmmm çok güzel vermişsin cnm tebrik ederimmmm:KK9:

Allah bağışlasın oğluşunu ne güzel bıcır bcıırsın demekki buralar şenlenecek :21:Bir de hedef kilonu yazarsan sevinirim kuzum:KK60:

Hadi bakalım hayırlı olsun tatlım şayet deneme süresinde bir sorun çıkmazsa ki çıkacağını hiç sanmıyorum 23 ekimde listedesin tatlım:KK76::KK76:

Hakikatennn neslimmmm dukan amcanın gazabına mı uğradık neEn Büyük KK

Hadi bakalım başarılar canım karatayla kilo verme uzun sürüyor motivasyonunuz açısından verene dek dukan yapın tabiiii fakat uzun vadeve tavsiye etmem böbreklerde ve karaciğerde sorunlar çıkabiliyor tatlımo_O

O hissi hemen yok et selvoşummmm çekme kendine hastalığı ama gün içinde çok yoruluyorsun yarın güzelce dinlen cnm:KK19:

Son noktayı gamzem koymuşşş:KK60: elbette kıyamam sizlere sadece zayıflamak uğruna sağlığınızdan olmayın tek derdim bu:KK60::KK200:

Afiyetolsun leydim menün süper kereviz tatlanmışmı soğuk yemeden lahana ve kereviz almayız biz her türlüsüne bayılırım özellikle salatasına kışı mı özledikki:KK16:

yatmadan bir bardak süt ve ceviz ye kuzum kurbişin ne faydası var alacığıma:KK12:
yarin dinlenicem.insallah kaptanim. Sebze sularinida denicemnbu hafta

Saklanan ve yaşam kurtaran; Sır.
Limon+ Sodyum Bikarbonat Tozu ;
Kemoterapiden On Bin kat daha güçlü,kanser yok edicidir.

Saklanan ve yaşam kurtaran; Sır.
Limon+ Sodyum Bikarbonat Tozu ;
Kemoterapiden On Bin kat daha güçlü,kanser yok edicidir.
Haftada 4 gün.
2 yemek kaşığı limon suyu Yarım yemek kaşığı soda karıştırılıp içilecek.
Yazı çeviridir.
Limon ve kabartma tozu bir arada 10.000 kat daha güçlü etrafında kesin olarak, kemoterapiler daha kanser öldürme sürecinde güçlü olduğu kanıtlanmıştır! Neden bu bizden bir sır olarak saklanıyor mu? Herkes sağlıklı ise de kar var. İlaç endüstrisi her yıl milyarlarca dolar ve milyarlarca kaybediyor olacaktır.
Limon, anti-kanserojen olduğu kanıtlanmıştır. Ayrıca tümör ve kistler üzerine güçlü bir etkiye sahiptir. Çekirdek örneğin d-limonen olarak terpenler zengin olduğunda bu tropikal meyve, özellikle kanser öldürür gerçeği. D-limonen ve hayvanlar üzerinde yapılan deneylerde, ilgili trepenes (organik bileşikler) de kanserlerin, geniş hayalet mücadelede büyük yarar sahip olduğunu ortaya koymuştur.
Limon ve kabartma tozu onlar pH değerini normale demektir doğa tarafından alkalin edilir

Yeni yapılan bir çalışmada, midenin, bu tropik meyve dört veya daha fazla 150 gr porsiyon tüketen her hafta% 18 kolon kanseri riskini azalttığı dudakları% 53 ve boğaz% 58% 18 kurulmuş!

"Limon kanser 12 farklı türde hücreleri yok eder. Bu yaymak için hücreleri engeller ve adriyamisin, kemoterapi ve diğer ilaçların da uyuşturucu 10.000 kat daha güçlü bir etkiye sahiptir. "

Kemoterapi iç ve dış vücudu etkiler. Bu kanser dışında her şeyi öldürür. Bu akılda size düşkün ve düşkün yapmaz bu doğal terapi ile deneyin olması.

Yapmanız gereken tek şey yarım yemek kaşığı karbonat ile organik limon iki yemek kaşığı karıştırın olduğunu!

Sağlıklı beslenme ve fiziksel aktivitenin önemini söz değil!

http://www.healthylifetricks.com/the-combination-that-saves-lives-lemon-and-baking-soda/

Alıntıdır

Papillon_ Papillon_ leydimmm kv n için bunu paylaşmak istedim cnm annem için yapıyoruz denemek isterseniz tatlım:KK52:
Bizde icsek olurmu bunu kaptanimm
Selvoşum benim yaptığım sebze suları cnmm diğerleirnin resmi yok tamamen senin hayalgücüne ve damak tadına kalmış
Denicem fotoda yuklerim.pancar dusunmuyorum kaptanim aramiz pek iyi degil
En Büyük TÜRKİYE:KK31:Takım İçi İlk 3:KK31:En Büyük TÜRKİYE
gold-medal-smiley-emoticon.gif
1-4.gif
-:nazar::KK9:selvos88 ( 73/72.1 /0.9 / %0,41En Büyük TÜRKİYE
silver-medal-smiley-emoticon.gif
2-4.gif
-:nazar::KK76:45derya45 ( 77/76,6 / 0,4 /% 0,26

bronze-medal-smiley-emoticon.gif
3-4.gif
-:nazar::21:sekerkiz67(81,3/81 /0,3 /%0,19

:21:Tebrikler meleklerimm:21::KK15: :KK15::KK15:

Bu arada tüm sarı kartları sıfırladım meleklerimmmm tertemiz bir sayfa açıyoruz:KK76:
ohhh bi madalyam daha olduu :)

Sevgili meleklerimmmm bu hafta 10. takımla yarışa girdikkkk şimdiden gazamız mübarek olsun:KK31::KK31:
ayyy biz kazanmaliyizzz

10. Takimin Hatunlarin selamlarini getirdim :KK36: Bu hafta bizimle yarisiyorsunuz size bol bol şans diliyorum.çünkü ihtiyaciniz olacak arkadaşlar :KK70: Azimli olan kazansin:KK59:
siz bizi tanimiyorsunuz sanirim kazanma sansiniz yok bence bizi bastan tebrik edin :KK70: :KK70: saka bi yana iyi olan kazansin :)

Hoşgeldin canım aleyküm selammm :KK36: eğlenceli ve talı rekabet dolu bir hafta olacak :21: hak eden kazansın diyelim :KK76:Meleklerim uzun süredir yarıştıkları için yorulmuş olabilirler fakat ben güveniyorum hepsine:KK28::KK28:
Kim yorgun kaptanimm superizzz :)
Bu hafta nota almamıza rağmen
cartoon-number-four.png
olduk meleklerimm nazar boncuğumuzu kaybetsek de sağlık olsun tebrik ediyorum bayram tatili hepimizi yaktı haftaya sildirmek ümidiyle:KK22:
aaaaa ne guzelll

Bu arada bende siftahi yapayim ve bugun yediklerimi paylasayim ☺

Kahvalti(07.30): *2 yumurtali mantarli omlet
* Domates-salatalik
* 1 dilim light beyaz peynir

Öglen (12.30) : *4 adet tavuk koftesi
* Peynirli kremali kabak kavurmasi
* 1 kozlenmis kapya biber
* Yogurt

Ikindi (16.30) : * 4 adet dukan islak kekim

Gun icinde 1 yesilcay ve 1 dokuzlu cayimi ictim 2.5 lt yi geckin su icmisimdir aksam bisey yemedim acikmamistim cunku
afiyet olsun canimm kabagini gordum. Cok lezzetli gorunuyordu

Günaydın meleklerimmm hayırlı cumalar hepimize:KK36:

Hoşbuldum prensesimmmm:KK74:evet kuzum iki seneddir yorucu bir dönem geçirmiştik iyi geldi bu sene sen de en yoğuns eneni atlat seneye gönlünce rahat yaparsın bitanemm sana güveniyorum hiçbirşey prensesimi yıldıramaz azimli kelebeğim:KK60:

:KK9::KK9: maşallah kuzuma

Annen haklı barbim alişe minik bir doğum günü yapman iyi olur kuzum hatıra kalır paşamıza sağlıklı mutlu başarılı bir ömür diliyorum alimize.Rica ederim bitanemmmm:KK60:

Bızdıkımmm yurtta kalmıyorsan bahane yok o zaman:KK22: Sabah tam karatay kahvaltısı yaparsan en az 2 ye kadar acıkmazsın kuzum bak senasevval de tüm gün okulda dershanede ama fire vermiyor düzenini oturttu sen de oturtacaksın meleğim:KK60:

100 gr bile vermiş olsaydın şu anki durumda alacaktım listeye tatlım nota alıyoruz çünkü listeye girmiş olurdun sağlık olsun bitanem haftaya beslenme düzenini oturtup güzel kilo verirsin inş:KK60:

Maşallah sana cecommmmm harikasınnnn:nazar::KK9::KK9::KK9: lütfen kendine minik de olsa bir hediye al artık ikili hanelerin zaferini kutlayalım :KK60: Artık hedefe emin adımlarla yürüyorsun başarın daim olsun adaşım:21:

Cıs yok tabiki meleğimmm ilk başlarda güzel geliyorda sonra bıkıyor insan kepekten:confused: yaramazlığı kaptırmazsın kimseye bilirimmm:KK48:

ellerine sağlık cnmmmm :KK60:

ben ekleyeceğim şekercim listeye alıyorum bu hafta haftaya coşmanızı bekliyorum ona göre bu notayı sildirmemiz lazımm:KK22:

Maşallah leydimmm 800 gr :KK9::KK9: harika gidiyorsun kuzum sende merve gibi tabuları yıkacaksın bu gidişle:21:

Afiyetolsun selvoşummm özür ama quark nedirki acabao_O

Senin hayatın full aksiyon zaten selvoşum suçluluk duymana gerek yok zaten yedikleirne çok dikkat ediyorsunnn:KK60:

Hoşbuldum balımmmm:KK74:sende hoşgeldin meleğimm çok geçmiş olsun canımm bir an önce iyileş seni burda görmeye alışmışız yokluğun çok belli tatlım acil şifalar dilerimm:KK19:Üüzlme bayramda hepimiz az çok aldıküstelik aldığını da vermişsin :KK19:

Boşuna suçlama kendini meleğim serumların etkisi de olabilir az olsun öz olsun değilmi sloganımız:KK60:
İnşallah, kaptanım

Evet doğru öyle damdan düşer gibi geldim sahi :KK70:

Yaşım 26,kasımda 27 olcam :) istanbulda yaşıyorum evliyim ve bir oğlum var 4.5 yaşında.Çalışmaya da başladık şimdi diyete de devam hadi bakalım hayırlısı diyorum.

Hadi ben kuralları okuyayım bari :KK25:
Hoş geldin, canım:KK24:

**EKİM
dartssmiley01.gif
Listesi**

Ange_ange: 59,4***************>ekim 58, yılbaşı 55
oynakbasi34: 98,6***********>

2050127rqz3idwoiq.gif

Sweetdimple Sweetdimple kaptanım, benim güncel kilo 59,9 olmalı değilmi?

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar ve bol eksili kaçamaksız bir haftasonu diliyorum :KK68:

Şükür bu sabahda düne rağmen 400 gr daha az çıktım :21::21::21::21:
Güzelce duşumu alıp meyvemi ( elma ) yedim ve 1 saat sonra uzaktaki bir akrabaya giderek geleneksel Aile günümüzü başlatmak üzere hazırlanacağım :21::21::21::21:

Bugün karbonhidrat günüm ( çok güzel deng geldi :KK53: ) ve yemek sıkıntı olmayacağından yanımda sefer tasımı götürmeyeceğim :KK48: Kesinlikle düzenimin dışına çıkmayacağımada adım gibi eminim çünkü cumaya çok daha güzel bir bildirimle gelmek istiyorum tabiki her zamanki gibi :KK68:

Çocukları evde bırakacağım :KK48: eşim sağ olsun git biraz kafa dinle rahat ol dedi bugün için :21:
Tabi 14 gün sonraki güne mecbur yanıma alırım onlarıda :KK66:

**EKİM
dartssmiley01.gif
Listesi**

oynakbasi34: 98,6***********> ekim 95, yılbaşı 89

2050127rqz3idwoiq.gif

Hedefleri çok yüksek tutmuyorumki moralim bozulmasın ulaşamazsam ;) ama tabiki ulaşacağıma adım gibi eminim şu anda :D

**EKİM
dartssmiley01.gif
Listesi**

oynakbasi34: 98,6***********>95 yilbasi 89