• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

İnşallah bugünde hepimiz için bol eksili ve az kalorili hatta kaçamaksız bir gün olur :21:
Dün malum sıvı günümdü ve şükür yatana kadar tek lokma yemedim ( bir ara kocayı yemek yiyor diye öldürmeyi düşünmüş olsamda :KK70::KK70::KK70::KK70: Şaka bir yana ama cidden hiç önceki gibi kan şekerimin düşmesi elimin ayağımın titremesi olmadı yemek yemediğim halde :KK66: )

Şükür karşılığınıda fazlasıyla aldım sabah tartıda :21: Dün sabahdan bu yana tammmm 600 gr gitmiş :KK71::KK71::KK71: Hedefime gün geçtikçe yaklaşıyorum ve eminim yeni yıla bomba gibi bir rakamla merhaba diyeceğim Allahında izniyle :KK71::KK71::KK71:

Bugün protein günüm ve tabiki aç uyandığım için hemen kahvaltı olarak 1 adet nektarinimi yedim :KK66:
Öğlen için menemen yanında domates + salatalık düşünüyorum
Akşam içinde Tavuk budu alıp baharatlayıp fırına vereceğim yanınada salata yaparım :KK66:

Valla Rabbim kimseyi açlıkla sınamasın....Aminnnnnnn
Hadi biz güzellik uğruna, sağlık uğruna bazı zamanlar aç kalıyoruz ama dün cidden hep dua ettim Allahım kimseyi bu şekilde sınama diye :KK66:

Evet biraz öyle oldu ama sabah iyiki aç kalmışım dedirtti en azından :KK48: Gece 23e gelmeden yattım hatta bir ara uyandım sabah oldu diye bir baktım saat 03:00 :KK48: dedim yat aşağı sabaha çok var ama ikinci kez 05:45de uyanınca aaaa sabah oldu oldu kalkayım ben diye kendime verdim çoşkuyu :KK70: tabi daha fazla uyuyacak hal kalmamıştı ve kahvaltılık meyvemide yedim yarım saat evvel :KK66:
aclığın karşılığını almıssın ne guzell

pazartesi menüm

sabah : 3 dukan krep arasına krem peynir
öğle : tavuk sote yoğurt
akşam : yağsız kavurma yarım domates ve yoğurt

su 2 litre
spor 15 sn plank 30* 2 squat

Sweetdimple Sweetdimple kaptanım ya şimdi squatı arka arkaya yapmak yerine gündüz falan fırsat buldukça 15 20 tane ara ara yapsam nasıl olur. bide okudum bir iki yerde üst bacaklarım zaten kalın kalınlaştırmasından korkuyorum. biraz daha vereyimde olmadı sadece bölgesel spor için belediyeye salona gideyim diyorum. ama o zamana kadar squat nasıl olur sence...

merhaba arkadaşlar
çok uzak kaldım buralardan.hala sırtımdaki ağrı gitmedi, bildiğiniz iyi bir egzersiz varsa tavsiye alabilirim.
pazartesi ve salının menüsü yazayım
bide yürek ağrısına egzersiz istiyorum.bu yaz gitsin bidahada gelmesin inş.:KK61:
hepinizi ozledim.düzenli gelebilmeyi o kadar istiyorum ki.

selamm kızlarrr :KK25:

öncelikle dünkü menümü yazayım :)

Sabah ve öğlen işyerine getirdiğim 4 krep 1 parça peynir ve 2 haşlanmış yumurtayı yedim.
akşam : kavurma ve 1 kase light yoğurt

bugün ps günüm çook mutluyum :KK49:

:KK36::KK36::KK36:
benım saftırık gunummm :( :D

ıspanaklı börek yedim kuzuummmmm
oooooo ıspanak cıktımııı

kızlar kaldı 3 gün tartıya elimizden gelenin daha da fazlasını yapalım lütfennnn.. bu maç bizimmm başka yolu yoookkk.... özellikle akşam öğünlerine lütfen herkes daha dikkat etsin onun hiç telafisi yok ertesi güne..
biz kazancaz bizzz ama kızlar yine kayıppp

merhaba arkadaşlar
çok uzak kaldım buralardan.hala sırtımdaki ağrı gitmedi, bildiğiniz iyi bir egzersiz varsa tavsiye alabilirim.
bide yürek ağrısına egzersiz istiyorum.bu yaz gitsin bidahada gelmesin inş.:KK61:
ayy şimdi seni etiketlicektmm özledimm senii. inşallah en yakın zamanda kurtulursun agrışarındam yürek agrısı ne demek?

kızlar kaldı 3 gün tartıya elimizden gelenin daha da fazlasını yapalım lütfennnn.. bu maç bizimmm başka yolu yoookkk.... özellikle akşam öğünlerine lütfen herkes daha dikkat etsin onun hiç telafisi yok ertesi güne..[/QUOTE
bizim bizim inş.sen canını sıkma. aşmıyoruz sınırları olacak inş.:KK60:

merhaba arkadaşlar

Noldu canım yürek ağrısı ne olaki hayırdır

Back
X