Canım bizim tartı gunumuz yarın yarın tekrar ac karnına tartılıp kilo bildirimi yaparsın 2.5 kilo nerdeyse afferin sana guzel gercekten arkadasın dedigi gibi eliptigi arttırmaya calıs en azından yarım saat yap sonrada yatmadan önce bölgesel hareketleri yap ben yapan biri olarak söylüyorum ciddi manada farkediyor görüntü olarak
Lütfen moralini bozmaa rakamlara takılma sen elinden geleni yaptın cok guzel de karsılıgını almıssın bak-900 nedemek bi ne taklalar atıyoruz o rakamı görmek icin lütfen kaldıgın yerden devam et cok emek verşyorsun moralini hiç bozma hergun yeni sen icin bir umut unutma
Evet ya sen cok iddalıydın arkadasım sporda sana yakısmıyor bak Biraz saha gayret etmelisin bence dediigin gibi spora karar vermek spor ayakkabını giyene kadar giydikten snra bi dşnclik geliyor onu da yapim bunu da yapim diyerek bir sürü spor oluyor hadş yarısacagız daha
Esraaa

yapma etme kurban olim canım sen nasıl dikkat ediyosun yedigine ictigine biraz gayret et hem daha hızlı gider kilolar hem de daha guzel sekillenir kollar bacaklar her aksam hedef koy bence kendşne hatta bıraya yaz sunları yapıcam söz veriyorum de yapmadan yatamazsın böylece

)
Bnece de reglden falandır o kacamak da yoksa neden olanki + cok sinir bozucu ya