Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben de yarın akşamı aç ve sefil geçirmeyi planlıyorum canım:KK66:
Gayet güzel olurmuş gibi geldi bana.Akşam yemeğini çok geç vakte bırakmazsan iyi olur sanki.
Yahu adet gelmedi hala delirxem gerim gerim gerildim :( sirf su icsem 107 kaldim cakildim

Iyi aksamlar gecmisi bitirdim hemem menumu yaziyorum,

Kahvalti 1 adet haslanmis yumurta , 1 dilim peynir, 5 adet siyah zeytin, 1 adet salatalik , 1 dilim tb ekmegi, sekersiz cay

Ogle. 4 kasik patlican oturtma, 2 kasik bulgur pilavi, 1er kase salata ve yogurt

Ara. Duble turk kahvesi, 1 avuc cig badem ve beyaz leblebi

Aksam. 1 kase yesil mercimek corbasi, 5 kasik patlican oturtma, cacik

1 fincan turk kahvesi
Kizima hurma yedirirken bende 1 tane yedim

Su. 3 lt

Spor 300 ip atlama 60 p

@ballikayfe fattylamb94 fattylamb94
Coook coook cook guzel canım afiyet olsun bebisine sut olsun sana yaramasin yaglarini parcalasin bitsin gitsin :)

Canım ben özel diyet yemeği yapmıyorum.Çalışıyorum ve eve geldiğimde annem ne yemek yapmışsa ve diyet listeme ne uygunsa onu yiyorum.Yiyebileceğim hiçbirşey yoksa salata yapıyorum üzerine de peynir.Oldu sana öğün.
Aynen oyleee kimse prefesyonel liste uygulamiyor ne varsa bizr uygun o seciliyor ve kg lar defolup gidiyir

Menüm
09:30 limonlu su
10:00 klasik karatay kahvaltısı
Aralarda şekersiz türk kahvesi,beyaz çay
19:00 Enginar yemeği ve yoğurtlu kereviz
Su:2,5 ltyi geçmiştir
Spor:3 mil leslie 135 puan

fattylamb94 fattylamb94
Ohh afiyet olsin su kerevizi hic yemedim yahuuu hic cezbetmiyor nedense sence yemelimiyim bebemm,???

Yahu adet gelmedi hala delirxem gerim gerim gerildim :KK43: sirf su icsem 107 kaldim cakildim
Günaydın canım.
Benim sana iki önerim var.
1. Tarçın kullanıyorsan tarçın kullanmayı adet gününe birkaç gün kala bırakman gerek.Doğal adet geciktiricidir tarçın.
2. Benim diyetisyenimin önerdiği bi salata var öğün yerine onu yiyorsun.çok işe yarıyor bizzat kendim ve Huzurvermeyolunda Huzurvermeyolunda denemiştir.
1 salatalık
1 avuç dere otu
1 avuç taze nane
1 çk taze zencefil
7 kaşık yoğurt
1 çk pul biber
1/4 limon
Maydanoz da ekleyebilirsin, 1 yk keten tohumuda konabilir.

Günaydın canım.
Benim sana iki önerim var.
1. Tarçın kullanıyorsan tarçın kullanmayı adet gününe birkaç gün kala bırakman gerek.Doğal adet geciktiricidir tarçın.
2. Benim diyetisyenimin önerdiği bi salata var öğün yerine onu yiyorsun.çok işe yarıyor bizzat kendim ve Huzurvermeyolunda Huzurvermeyolunda denemiştir.
1 salatalık
1 avuç dere otu
1 avuç taze nane
1 çk taze zencefil
7 kaşık yoğurt
1 çk pul biber
1/4 limon
Maydanoz da ekleyebilirsin, 1 yk keten tohumuda konabilir.
Kahveye atiyordum tarcin ama hemen hemen 6 7 gündür atmiyordum... hmm etkiliyor demekki.. anladim.kuzum bu salata nasil yiyeceğim gunde tek hir ogun yerine mi yiyecegim fıstık o zaman bu aksam yapayim yiyeyim

Merhaba. Kizlar bi diyet yapayim dedim iyi ki. Basima gelmeyen kalmadi. kendmi toparlamadan gelip yazamam sanirim. Artik cezalandirir misiniz izinli mi sayarsiniz bilmiyorum. ama hafta sonuna insallah duzene koyarim her seyi. Sagligimda moralim de iyi degil. soyle bir baktm iyi gidiyorsunuz. Size katilmayi cok istiyorum Allah kismet ederse :)
Neyin var ki canım? Toparlan tekrar gelirsin de arayı çok açma canım.
İyi geceler kızlar, kapatayım tükkanı didim:KK75:
Sabah: mercimek çorbası 2 kepçe(10 gibi)
Ara: iki şeftali
Ara: 1,5 çiğköfte (evde yapılmoşımdan)
Akşam: (5) kavurma salata
Çayın yanında 8 gibi avuç içi kadar çiğ fındık badem üzüm.
(9 gibi) iki çilek
12 gibi limonlu Yeşilçay :mad:bu saat oldu gr uyku yok @esperenzaa haklıymışsın
@ballikayfe
canımm afiyet olsun da yoğurt,peynir bol yeşillik de ekle menülerine.az yiyorsun kuzum senin biraz daha fazla ve sağlıklı beslenmen gerek.
Yeşil çay da dediğim gibi uyksuzluk mu yaptı:KK43: sabah uyanır uyanmaz iç hem açılırsın sonra da kahvaltı yaparsın canım.
oncelikle yorumumdan dolayi beni yanlis anlamamani rica ediyorum. Yanlis anlasilmamak icin defalarca yazdim yazdim sildim.Daha once burda hic menu yorumlamamistim ama bende emzirdigim ve az cok yeme icme konusunda arastirma yaptigim icin ufak bilgiler vermek istedim.

Emziren biri icin menulerin bana cok az geliyor. Sabah peynir yok gun icinde sut veya yogurt tarzi birsey yok. Kalsiyum almiyorsun.bu donemde vucut sut uretimi icin ort. 500 cal lik harcama yapar. Bu oldukca ciddi bir oran.vucudununda saglikli calisabilmesi icin gunluk ortalama 1500 2000 cal arasi besine ihtiyaci vardir. Vucudunun istedigi yakiti suan kisarsan ve dengeli beslenmezsen sutun azalmasa bile kalitesinde onemli olcude dususler olacaktir. vucut sutun icin yiyeceklerden gelmeyen bu eksikligi tamamlamak icin senin vucudundaki depolarini kullanacaktir. Bu da ilerideki safhalarda senin icin ciddi saglik problemlerine yol acabilir. Nacizane tavsiyem sutunu yumurtani yani kalsiyum, protein ve saglikli karbonhidrat alarak menulerini duzenleyebilirsin
ağzına sağlık canım,benim söyleyeceklerimi uzun uzun o kadar güzel yazmışsın mi:KK66:
Ohhh adam evden atmadi heheheh yoksa pijamayla calardim kapini :KK70: seninkide yok sabahlardik heheheh keske ayni ilde olsaydık yaaaa :KK43:
ne güzel olurdu canım yA:)

Ohh afiyet olsin su kerevizi hic yemedim yahuuu hic cezbetmiyor nedense sence yemelimiyim bebemm,???
Bence bahçelerde kereviz,bir kereviz yemeyiz şeklinde bi tezahürat var ya o birçok kişide önyargı oluşturmuş.
Değişil bir aroması var ve ben yoğurtlu kerevizi çok severim maalesef zamanı da geçti gibi canım.
Detoksa da iyi geliyor kereviz;)

oncelikle yorumumdan dolayi beni yanlis anlamamani rica ediyorum. Yanlis anlasilmamak icin defalarca yazdim yazdim sildim.Daha once burda hic menu yorumlamamistim ama bende emzirdigim ve az cok yeme icme konusunda arastirma yaptigim icin ufak bilgiler vermek istedim.

Emziren biri icin menulerin bana cok az geliyor. Sabah peynir yok gun icinde sut veya yogurt tarzi birsey yok. Kalsiyum almiyorsun.bu donemde vucut sut uretimi icin ort. 500 cal lik harcama yapar. Bu oldukca ciddi bir oran.vucudununda saglikli calisabilmesi icin gunluk ortalama 1500 2000 cal arasi besine ihtiyaci vardir. Vucudunun istedigi yakiti suan kisarsan ve dengeli beslenmezsen sutun azalmasa bile kalitesinde onemli olcude dususler olacaktir. vucut sutun icin yiyeceklerden gelmeyen bu eksikligi tamamlamak icin senin vucudundaki depolarini kullanacaktir. Bu da ilerideki safhalarda senin icin ciddi saglik problemlerine yol acabilir. Nacizane tavsiyem sutunu yumurtani yani kalsiyum, protein ve saglikli karbonhidrat alarak menulerini duzenleyebilirsin

Hatun memun sana uygun degil sen emzirmiyormusun peynir yumurta yogurt yeşillik bunlar nerde??? Sabah kahvaltısı cok önemli geçici tokluk olan corbaya sarilma 1 kase çorba 1.5 dilim ekmek es deger dikkat etmelisin canim böyle sagliguna zarar verirsin

Neyin var ki canım? Toparlan tekrar gelirsin de arayı çok açma canım.

canımm afiyet olsun da yoğurt,peynir bol yeşillik de ekle menülerine.az yiyorsun kuzum senin biraz daha fazla ve sağlıklı beslenmen gerek.
Yeşil çay da dediğim gibi uyksuzluk mu yaptı:KK43: sabah uyanır uyanmaz iç hem açılırsın sonra da kahvaltı yaparsın canım.

ağzına sağlık canım,benim söyleyeceklerimi uzun uzun o kadar güzel yazmışsın mi:KK66:

ne güzel olurdu canım yA:)
Kızlaaaarrr öncelikle becezey becezey hiç alınır muyum burda birbirimizin iyiliği için yazıyoruz☺️ İki gündür hasta olduğumu yazmıştım, dgünde 3 lt sen fazla su içen ben dün 1 lt zorlayarak bitirebildim, ağzımın tadı yok.ayrıca sabahları en az 2 yumurta yiyen ben üşütmeyi daha da ortaya çıkarır diye yemedim dün yoksa zorlardım. Sür ve yoğurt da iki gündür yok menümde. Siz benim hasta olduğumu mu unuttunuz yoksa☺️☺️Aşk olsun ☺️☺️☺️

Bence bahçelerde kereviz,bir kereviz yemeyiz şeklinde bi tezahürat var ya o birçok kişide önyargı oluşturmuş.
Değişil bir aroması var ve ben yoğurtlu kerevizi çok severim maalesef zamanı da geçti gibi canım.
Detoksa da iyi geliyor kereviz:KK66:
Temizlenmis markette vardi alayimda deniyim bari merak ettim... detoksmu yok yawww kesin yiyim.madem olmasi basarim sarımsağı o kurtarici yaaa :D :D

Kızlaaaarrr öncelikle becezey becezey hiç alınır muyum burda birbirimizin iyiliği için yazıyoruz☺️ İki gündür hasta olduğumu yazmıştım, dgünde 3 lt sen fazla su içen ben dün 1 lt zorlayarak bitirebildim, ağzımın tadı yok.ayrıca sabahları en az 2 yumurta yiyen ben üşütmeyi daha da ortaya çıkarır diye yemedim dün yoksa zorlardım. Sür ve yoğurt da iki gündür yok menümde. Siz benim hasta olduğumu mu unuttunuz yoksa☺️☺️Aşk olsun ☺️☺️☺️
Hasta oldugunu unutmadik fakat iyi beslenmezsen duzelmezsin hem bebikin var kalk yogurt neyim yee savunma kendinii :D :D

Akşam in ne düşünüyorsunuz kızlar?bu hafta listedeyim inşallah☺️Kereviz salatası mı yapsam yoğurtlu, çok mu az olur:kk77: akşama biber kızartması istediler onlara biber kavuracağım ama bana bi yemek lazım :KK72::KK72:
Hmm evinde ne var???yazin salata mukemmel oluyorum bende bunaksam salata yapicimmmm nasipse

Huzurvermeyolunda Huzurvermeyolunda nerdesinnn can özüm iki gözüm
Günaydın canım, kahvaltıda Gül reçeli melül melul baktı bana, yesem mi diye düşünürken bir lokma alırsam arkası gelir dedim ve yemedim.dün de çayın yanına komşumun gönderdiğini şerbetli tatlı, benim yaptığım İncirli havuçlu cevizli :KK72:kek vardı ama yemedim.bi hasta olduğum akşam ağzımın tadı çok kötüydü, fındıklı şeker atmıştım ağzıma omu da iki kere çevirip geri çıkardım☺️Sen de durumlar nasıl? Her gün sorayım ki yeme bi şey:KK70:

Menümü yazayım kızlar

07.30
1 dilim peynir
10 zeytin
(Yumurta haşlayamadım çok az oldu biliyorum)

12.30
Brokoli çorbası
3 çatal semiz otu yemeģi
2 tane sulu köftenin minicik köftesi
Yoğurt
Salata

19.00
Baharatlı yoğurt

Su 2 lt
Spor 1 saat 15 dk tempolu yürüyüş 15 dk ceza yürüyüşü esperenzaa esperenzaa 100 tane pilates halkasıyla iç bacak 250 tane ip 100 kol

Back
X