• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydınlar.
Dünkü öenüm;
Sabah; krep( 1 yumurta, yarım çay bardağı süt, bir tatlı kaşığı un, bira tuz)
Salatalık, suuuu
Ara öğün; 10-15 adet beya leblebi
Kahve, çay
Öğlen;
Bir kepçe çorba
1,5 adet mühver
1 bardak ayran
Ara öğün; yarım havuç, kahve, 1 parça bitter
Akşam; 5 kaşık kabak, bol su
Ara öğün; küçük kase patlamış mısır.

Spor;
5000 adım; 75
3 dk egzersiz; 6 puan
30 dk ev işi( sadece mutfak işe) ; 10 puan
Toplam; 91 puan

Su; 2,5 lt yakın

esperenzaa esperenzaa fattylamb94 fattylamb94
Güzelll

Hoşbuldum diyemeden gitmişim ya Çan’ımın içi❤️❤️Ütüye kaptırmışım kendimi:KK70:yazarkwn laviniayı düşünmedim değil☺️O masada kalanları süpürürdü de gelemezdi kesin de mi Azyiyen_azimli Azyiyen_azimli

Olabilir canım bi de ip de atlayamadım kaç gündür ama yürüyüş yapıyorum bakalım basıl etkileyecek☺️
Göbek kosmı rahatsız ediyor özellikle ama işte vücut toparlanacak inşallah☺️

Ben her bir kilo verişte foto atayım sen dur diyene kadar zayıflayayım :KK66::-)
Göğüsleri falan sorun etmiyorum emzirmezsen bile bu kadar küçülmemişti☺️☺️☺️Göbek de galiba 6 ayı bulacak rahimle toparlanması☺️
Napsam mezun mu olsam acaba:KK70:mezun olsam da buralarda olurum zaten ☺️☺️☺️:KK70:

Olsun kısa süreli etkisini de gör bence☺️Merakla bekliyorum bak☺️
evlensin:KK70:
Yemedim rakibem, canım pek çekmiyor, dün yürüyüş dışında bir şey yapamadım... vize başvurusu yapıyorum yoğunluk var.

Canım çok yemedim aslında ya:KK43:
Ama mısır fazla oldu sanırım ders çalılırlen götürdüm:oops:Ama şu bir gerçek bu aralar kafam fazla meşgül düzenim bozuldu nedense.

Rakibem beğenmedi:mad:
Mola zamanım mı gelmiş acaba
:KK34:

Kafan dolu olduğu zaman diyete odaklanamıyorsun seni çok iyi anlıyorum. Ama mola vermeden kendini toparlayabileceğine inanıyorum

gÜNAYDINLAR CANLAR

2 SAAT TEMİZLİK= 40 PUAN SAAT SABAH 5,30 DA BAŞLADIM İŞE GELENE KADAR YAPTIM. ÇAMASIR BULAŞIK YEMEK HAMARATLIĞIM ÜZERİMDE :KK70: haftasonu ailecek kebap yapcaz pazara iş bırakmamaya çalışıyorum @fattylamb94 Cascade_ Cascade_
felaket kasıklarım ağrıyor ödem olacak yarın eksi çıkmıcam diye aklım çıkıyor , mafvetti şu adet düzensizliği beni, Çünkü yemedim bişi kendimden eminim

esperenzaa esperenzaa cankaptan bu saatlerde sende buralardasın ne güzel.
Fıtığı olan bir arkadaşına önerini okudum az önce bende bu derdi çekmiş biri olarak öneride bulunmak istedim.
medgic26 medgic26 arkadaşım boyunu ağırlığını bilmiyorum ama eğer boyuna oranla sağlıklı kilo aralığında isen bedenini deneyerek uygun sporu bulabilirsin. Ama kilon fazla ise bel ve sırt kaslarını esneten egzersizler ve yüzme tavsiye ederim.Youtube da Sağlıklı Hoca var. Oradaki egzersizlerden çok faydalanacağına inanıyorum.
Sevgiler
Belimde fitik var 3 tane canım yasak bana normalde

İki gündür yoğundum menü kontrollerim aksamıştı.Kaçamaklar kaçmasın diye uykuyu kaçırdım:confused:Bir de 3,5 yaşında oğlum var o bu saatlerde uyanır genelde.
medgic26 medgic26 Boyu 1.70 kilo 100 civarında canım.tavsiyen için de çok teşekkürler canım.Verdiğin kilo ile senin fıtık sorunun büyük ölçüde rahatlamıştır umarım.Geçmiş olsun sana da:)
Yine kilom deşifre edildi :D

Kafan dolu olduğu zaman diyete odaklanamıyorsun seni çok iyi anlıyorum. Ama mola vermeden kendini toparlayabileceğine inanıyorum
Canım ya şuan hem sınav stresi yaşıyorum hem 2 hafta içinde yedavi sürecine göre transfer yapılacak onun endişesi var. İşleri söylemiyorum bile 2 gündür kafam ağrıyor umursamamaya çalışıyorum ama hep aynı süreç öncesi bu yoğunluk oluyor uyuz oluyorum.
Umarım haftaya kadar güzel ilerler. Yarın tartı günü 76.5 altında çıkarsam sevineceğim çünkü geçen hafta bana 1 kilo zarar verdi. Hem veremedim hem 0.400 gr aldım. Buda en az bir kilo zarar demek. Bakalım yarın ne olacak.

Back
X