• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aynen ya bugun kotu gecti amaaa mis gibi karatay kahvaltimi hazirladim, kabina koydum, zabaanan efendi gibi edicem kahvaltimi. Yarin oglen yiyip aksam bir sey yememeyi dusunuyorum. Simdi maydanoz suyu icicem :kusmuk: yarin sabah ve aksam da icerim. Yarin sadece turk kahvesi icicem. Granul kahve kadar sisiren bisey yok, neskayfe yani. Yarin itibariyle sadece turk kahvesi ve filtre kahve icicem, evde filtre kahve makinem de var zaten haftasonlari icin. Bu hafta sonu alirim artik guzel bir filtre kahve.

Cezami cuma aksami yapsam olur degil mi? Yarin spor yapmamayi dusunuyorum, odemimin azalmasi acisindan. Belki 15 dakika leslie ya da hic spor.

:KK200:
Hangi marka filtre kahve kullaniyorsun ben kahve delisiyim de

Merhaba hoşbuldum :) Evet okudum kuralları tartımı hazırladım tartıldım

25 yaşındayım, bekarım ve şu an çalışmıyorum. Ailemle yaşıyorum. Çekirdek ailemde benden başka kilo problemi olan insan yok ancak dede ve anneannem de aşırı kilolu obez insanlar.
Lise yıllarından beri hep kilo problemim oldu aldığım da oldu verdiğim de oldu bir türlü istediğim kiloya inemedim . Bazen diyetler yaptığım oldu güzel kilo verdiğim ama sonunu getiremediğim için hedefime bir türlü ulaşamadım.
Hedefime ulaşmayı başardığımda, bir kez kendimi yine eskisi gibi gördüğümde bir daha bu halime dönmeyeceğime inanıyorum. Yemek yapmayı seviyorum yemek yemeyi de seviyorum özellikle tatlı yemeyi daha çok seviyorum.

Bu zamana kadar aslında hep güzel bir görüntü için kilo vermek istedim. Ama artık sağlığım da etkileniyor, sosyal hayatım da. Uzun zamandır mesela biri tarafından beğenilmedim bile. Kısacası tüm bunlar zoruma gitmeye başladı.
Şu an oldukça fazla bir kilodayım yolum çok uzun biliyorum. Umarım bu yolda bıkmadan ilerleyebilirim.
Boyum uzun normalde 169 ama kilo aldığım için artık boyumun uzun olduğu bile belli olmuyor. 169 görünmüyorum mesela. Son 2 senede hayatımda ciddi değişimler oldu şehir değiştirdim bir ilişkim vardı bitti. Sonrasında ailemle birtakım sıkıntılar yaşadım ve yemek yiyerek mutlu olduğumu düşündüğüm için kendimi yemeğe odakladım.
Sonuç olarak şuan 109.5 kiloyum boyuma göre obez sınıfındayım. Çevremdeki pek çok insan ameliyat olmam gerektiğini söyledi ama ben buna inanmıyorum. Ameliyatsız sadece diyet ve spor yaparak bunu başaran insanlar var neden ben de yapmayayım dedim. Ve şu an buradayım.
Bu benim bir şeyleri başarabilmek için son çarem. Umarım başarabilirim.
Hosgeldin bende yeniyim

Afiyet olsun şimdiden.Damak tadına uygun mudur bilmem ama bence tadı fena değil canım.

Tünaydınnn canımm:KK200:Mutlu sağlıklı bir gün olsun tartını

Tünaydınn canım nasılsın?
Yarını ben de çok merak ediyorum.

Afiyet olsun canım ama biraz olmamış sanki.Krep,mücver,çorba,leblebi,patlamış mısır çok fazla karbonhidrat almışsın .üstelik bir kare de olsa bitter var canım.
Su miktarın çok iyi canım.İlk zamanlarını düşündükçe su konusunda ne kadar büyük adım attığın görülüyor.Spor sonav ve aile yanı sonrası nedeniyle azaldı ama toparlarsın tekrar canım.
30 dakika spor cezan var hafta sonunda yapsan da olur.

Canım iki kilo olmasın ne olmuş ki? İki olsa tamam yüzden çok iyi olurdu ama eminim yine de iyi yüzde çıkacak.
Spor ödemin hatta bildiğim kadarı ile kelle paça da bir miktar ödem yapar onların ödemi de vardır yarına bişeyciğin kalmaz atarsın ödemi:KK66:
:KK200:

Zaten sınavda başarı gösteremeyeceğim. Düzenli çalışamadım, emek olmadan ödül olmuyor. Sanırım oluruna bırakıp sadece sınava gireceğim.
Şuan ruh ve beden sağlığım daha önemli. Babylere odaklanıp güzelce hazırlanayım transfer gününe ben☺️
Devamını da okudum bencede sen tranferine odaklan canım çünkü çok önemli olumlu düşünce sen hic olumsuz dusunme hep olmus gibi hayal et fiili dua olur

İlk menümü yazayım o zaman
Genelde saat 10 gibi kahvaltı yapıyorum geç yatıyorum akşamları
kahvaltıda yarım domates, yarım salatalık, 3 tane biber, 3 dilim beyaz peynir, 1 yemek kaşığı kadar şeftali reçeli , 2 dilim ekmek ve 2 bardak açık şekersiz çay içtim
Öğlen ve akşam soğanlı kıyma kavurma ve salata yedim yanında 2 dilim ekmek ile
Acıkmadığım için ve gün boyunca dışarda olduğum için ara öğün yapamadım bugün
Birazdan da bir büyük kupa kahve içeceğim
Gün içerisinde de 2 litre kadar su içtim yatana kadar 2 buçuğu geçerim sanırım :)
Hoş geldin :)

Devamını da okudum bencede sen tranferine odaklan canım çünkü çok önemli olumlu düşünce sen hic olumsuz dusunme hep olmus gibi hayal et fiili dua olur
Aynen canım, olumlu düşünce çok önemli.
Şuan kalbime beynime yükleme yapıyorum. Nasip olacak inşallah

Sabah kalkinca
Sade kahve iki gun kurusu 1,5ceviz
Sonrasında spor jillian yapiyorum level1
Sabah
Yumurta peynir zeytin domates salatalık biber yogurt
Oglen
yogurt sonra sütlü filtre kahve
Aksam
Salata yoğurt ev yapimi tavuk döner bide zeytinyağlı kabak

İyi akşamlar kızlar
Sabah
2 dlm k.ekmeği içinde 1 marul ,1 dlm peynir,1 dlm domates sandviç ve 1 kupa çay

Öğlen
3 köfte
3 yk pazı yoğurtlaması
3 yk y.salata

Akşam
2 kk peynir
5 zeytin
1/2 domates
1/2 salatalık
1 biber
1 sb ayran
(Canım yemek yemek istemedi)

3,5 lt su,1 kupa çay,1 kupa kayısılı form

esperenzaa esperenzaa , medgic26 medgic26

Kızlar ben de erken yaZayım bugün

Menü:
Kahvaltı:
1,5 haşlanmış yumurta
3 dilim domates
4 dilim salatalık
Yarım kk peynir
3 zeytin

Saat 4 gibiydi(ikindi diyeyim:KK70:)
4yk kabak az zeytinyağında kavurduk ve yoğurtladık
2 yk semizotu
1 yaprak sarması

Az önce de babam aradı dondurma alayım mı diye
Yok dedim ama canı çekti herhalde neden dedi dedim diyetteyim ;D bir şey yapmaz falan dedi ısrar etti ev de çok Sıcaktı
İyi gitti :KK43: 2 top @giustizia_ bak seni yalnız bırakmadım:KK70:
:KK43: ceza var galiba esperenzaa esperenzaa

Su az içtim bugün 2 ye tamamlamaya çalışacağım

Spor: 70 dk Leslie 45i 5k =45*5=225 puan + (25*3 =75)==300 puan
132sn plank(3sn 1 puanmış) = 44 puan
4000adım=60 puan

404 puan

S smygnc @fattylamb94 esperenzaa esperenzaa
2 yk kabak yemeği ve 1 yk yoğurt yedim :(

İyi akşamlar kızlar
Sabah
2 dlm k.ekmeği içinde 1 marul ,1 dlm peynir,1 dlm domates sandviç ve 1 kupa çay