• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sagol kuzumm iyi oldu valla aralara renk te attircam siyah saca ne renk attirsam ki mavi mi kirmizimi ben kusur mu kalayimmm :KK70: eskidin degistircem senk dedim bu ayip kacma herhalde :KK70:
Canım ben yeni geldiiim
Etiketleri falan karıştırıyorum kusura bakma :(
Dondurmayı çok seviyorum tatlıyı da çok seviyorum ama zayıf olmak istiyorum o yüzden buradayıııım

Siyaha hepsi güzel geliyor bana
Koyu kızıl
Lacivert
Mor
Işık’ta çok güzel duruyorlar

Hahaha:KK70:ben bitmişim kuzum:KK70:7 aydan fazladır haftada 4 gün nadas:KK61::KK61:Ağlamıyorum gözümü bişi kaçtı da:KK70:[/QUOTE
Kıyamam ben sana yaaaa :) nolcan sen boyleeee ama inistemm netsin mecburrr..
Esim isten ayrılıyor bir sure dinlenicem dedi kafasında baska planlar var bende bu sureyi iyi degerlendireyim diyorum haktosa bakar sabah yuruyuse gideyim diyorum

Bilmem, okurkene oyle kalmis aklimda valla, ama isimler karisiyor da haticeninki net, lokumlu hatice :KK70:

:KK200::KK200:
Çiğdem iki tane var canım.
Biri medgic- çiğdemin tersi
.çidonun tersi de sporu da diyeti de fenadır:rolleyes:
Diğeri cgdmk cgdmk o da çiğdem.Efsane kabağı ve bireysel şampiyonlukları ile ünlüdür.
Lokumcıyu biliyon zaten:KK70:

Canım ben yeni geldiiim
Etiketleri falan karıştırıyorum kusura bakma :KK43:
Dondurmayı çok seviyorum tatlıyı da çok seviyorum ama zayıf olmak istiyorum o yüzden buradayıııım

Koyu kızıl
Lacivert
Mor
Sende hosgeldin seker guzeli... sevmezsek zayif oluyoruz maleseff seni soguturum 1 haftaya esperenzaa esperenzaa diymiii :D kirmizi edicemmm karar verdim

Canım ben yeni geldiiim
Etiketleri falan karıştırıyorum kusura bakma :KK43:

Koyu kızıl
Lacivert
Mor
medgic26 medgic26 minnak pisboğazım tıp öğrencisi.Böğrümüz ağrıyor şuramız zonkluyor eltimin kaynının kulağında bişi çıktı dşyerek beleş doktor bulmuş vahşiler gibi soru yapmuruna tutarız artık:KK70:
Sana da hayırlı geceler feyzacım:KK36:

Back
X