• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu arada popoma gelen kivircik saçlarımı kestirdim minnak kaldi :KK70: omzumda hepsi havada hahahahah kocam diyorki cocuk istismari olmasin genclestin yahuuu hahahah :KK70:
Güle güle kullan.Yazın gür ve uzun saç bunaltıcı oluyor.Ben hep gençtim hep de genç kalacak seni çökerteceğim desen ayıp kaçardı:KK70:

Güle güle kullan.Yazın gür ve uzun saç bunaltıcı oluyor.Ben hep gençtim hep de genç kalacak seni çökerteceğim desen ayıp kaçardı:KK70:
Sagol kuzumm iyi oldu valla aralara renk te attircam siyah saca ne renk attirsam ki mavi mi kirmizimi ben kusur mu kalayimmm :D eskidin degistircem senk dedim bu ayip kacma herhalde :D

Yaaaa bende anlamadim gitti koptum burdan iyice giremiyorum yeni hatunlari tanıyamadım kimse etiket etmiyooo beni kim ne yiyooo görmüyorum atar yapamıyorum :KK70: dışlandım ayolll
Yeni yeni kurbanlar kendi ayakları ile geldiler kuzum:deli:haftaya burada ol tanış kaynaş.
İrkidişlir çiğdim irkidişimizi ipleyip itikit yipir misiniz:KK70:

Sagol kuzumm iyi oldu valla aralara renk te attircam siyah saca ne renk attirsam ki mavi mi kirmizimi ben kusur mu kalayimmm :KK70: eskidin degistircem senk dedim bu ayip kacma herhalde :KK70:
Kız sen hiçç eksik kalma zaten:KK70:Attır kırmızı aralara.Sonra saçlarını eşine karşı savur :KK53: sen matador ol ,o boğa:KK70:

Ben de Türk kahvesi haricinde kahve pek içmem.Granül kahveyi de sevmem.
Hergün 1 duble fincan içerim.
Çok iyi adımlar atıyırsun canım.Beş kupa kahveden 1-2’ye düşürüyorsun ya inan farkı hemen hissetmeye başlayacaksın canım.
Regl dönemini iyi geçirebilirsen çok iyi eksilme gelir canım.
Cok tesekkur ederim canimmm. İnsallah yarindam itibaren baslayarak haftaya o farki gormus olucam :KK200:

Saksı değilim ben,kaptan yardımcısıyım .En çok bana soracaksınız en çok ben ipinizi çekeceğim demeyi unutmuşsun datlum:KK70:
Korkutmayayim dedim :D pazartesi etiket yapıcam herkesi :D güzel cumlelerimi o gune sakliyorum hahaha :D sende benim ipimi cekk bana rakip ayarla en zorundan kapismayi ozledim

Korkutmayayim dedim :KK70: pazartesi etiket yapıcam herkesi :KK70: güzel cumlelerimi o gune sakliyorum hahaha :KK70: sende benim ipimi cekk bana rakip ayarla en zorundan kapismayi ozledim
Kilona yakın iki rakip var canım.
lyeaph lyeaph geri döndü tekrar aramıza şükür.
Bir de bugün tazecik yepisyeni M mutsuzdrn geldi. sporda değil ama kilo vermede yarışın kuzum.

Kilona yakın iki rakip var canım.
lyeaph lyeaph geri döndü tekrar aramıza şükür.
Bir de bugün tazecik yepisyeni M mutsuzdrn geldi. sporda değil ama kilo vermede yarışın kuzum.
Biiii denemm sen bir kurban ayarla bana saglam olsun surekli gelen olsunki bende geri geleyim tamamen ben listeye giriyorum yarin demi

Back
X