• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Listeyi paylaştım kızlar.Bir süreliğine yokum.İşlerim var.Müsait olduğumda uğrarım.
Kilo veren ve kilo vermek için çaba sarfeden herkesi kutlarım:KK73::KK73:
Gece müsait olduğumda değerlendirme ve yeni spor listesi ile burada olurum.
:KK36:

***6.Takım 578.Etap***

smygnc: 90,3/ 89,8/0,5/%0,18 (2 hafta üst üstte bildirimde bulunmadığı için yüzdesi üçe bölündü)
fitcivciv:57,9 sabit
yolcukardelen: 55,5/55,1/0,4/%0,72 (mezun olmak istiyor)
cgdmk:56,4/56,3/0,1/%0,18
asilsoy:77.2/76,6/0,6/%0,78
yenibirnur: 64.8/64/0,8/0,62 geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi ikiye bölündü)
philosophergirl: 59,8/2.kez bildirimde bulunmadı

giustizia_ :63,3/61,7/1,6/%2,53)

6. Takım ortalaması: 0,626

Birazdan listeyi paylaşıyorum kızlar:KK66:
Yanlış varsa bildirirseniz sevinirim.

Ndymk Ndymk tatlım seni haftaya listeye alayım:KK66: assolist girişi yaparsın canım.
Ödemlere rağmen çok iyi toparladın tatlım.Önümüzdeki cuma çok çok iyi olacak eminim:KK68:

Tamamdir canim, innsallah haftaya super olurum.
Listeye alirsin da haftaya bisey olur arti gelirim diye de strese girdimdi :KK70:
Hayyirlisi artiks :)

***6.Takım 578.Etap***

smygnc: 90,3/ 89,8/0,5/%0,18 (2 hafta üst üstte bildirimde bulunmadığı için yüzdesi üçe bölündü)
fitcivciv:57,9 sabit
yolcukardelen: 55,5/55,1/0,4/%0,72 (mezun olmak istiyor)
cgdmk:56,4/56,3/0,1/%0,18
asilsoy:77.2/76,6/0,6/%0,78
yenibirnur: 64.8/64/0,8/0,62 geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi ikiye bölündü)
philosophergirl: 59,8/2.kez bildirimde bulunmadı

giustizia_ :63,3/61,7/1,6/%2,53)

6. Takım ortalaması: 0,626

Birazdan listeyi paylaşıyorum kızlar:KK66:
Yanlış varsa bildirirseniz sevinirim.

Ndymk Ndymk tatlım seni haftaya listeye alayım:KK66: assolist girişi yaparsın canım.
Ödemlere rağmen çok iyi toparladın tatlım.Önümüzdeki cuma çok çok iyi olacak eminim:KK68:

Emegine saglik canim, cok tesekkurler :)

Son yazdığın cümle için seni alnının orta yerinden öperim canım.
Kendine haksızlık edip ,karalar bağladığında gerçekten üzülüyorum.Canım geldiğin ilk günden beri verdiğin kiloyu,gösterdiğin azmi hiçe sayma.sağlık sorunlarına rağmen iyi gittin canım.Daha da iyi olacak :KK66:

Desteğin, güzel sözlerin için çok teşekkür ederim. Çok şeyi dert edip hele hele değiştiremeyeceğin şeyler ve kişiler için üzülmek boş gerçekten. Zor olsa da zamanla değiştiriyorum bu huyumu.
Hayat kısa güzel yaşamak gerek. İnşallah daha iyi olacak herşey. ☺️

:KK200:
Canımm tebrik ederim seni.Güzel kilo verdin yine.
Mezun olman şu anlattıklarından dol

Evet canım kötü oldu ama önemli olan 89’a gelmiş olman

Canım bitkisel kürleri dene.Eminim işe yarayacaktır.Tabi öncesinde gebelik testi yap tatlım.

Canım sen çok birşey yemiyorsun aslında.Arada küçük kaçamakların oluyor ki çok nadir aslında.Tatlı krizine girerim dersen hurmayı sabah tüket canım.

Giden ilk kilolar ödem bile olsa çok iyi motivasyon sağlıyor canım.

Son yazdığın cümle için seni alnının orta yerinden öperim canım.
Kendine haksızlık edip ,karalar bağladığında gerçekten üzülüyorum.Canım geldiğin ilk günden beri verdiğin kiloyu,gösterdiğin azmi hiçe sayma.sağlık sorunlarına rağmen iyi gittin canım.Daha da iyi olacak :KK66:
Canım yarım kalmış ama “mezun olman bu şartlar altında daha mantıklı” mı demek istedin acaba☺️❤️
55e ulaştın gözün aydın canım ❤️ tebrikler ❤️
Demek bizleri birakip mezun olacaksin :KK43:
Sen mezun olana kadar ve de kaptan gidene kadar burdayım canım bırakır mıyım hiç❤️❤️
hemen size kilo bildirimimi yapıyorum
geçen hafta: 113.2
bu hafta: 112.1
fark: -1.1
oran:0.98

esperenzaa esperenzaa
Tebrik ederim canım☺️
İnsallah canım benim ❤️ ama sen gidiyorsun :KK43:
Kim gidiyormuş☺️
tebrik ederim maşallah ☺️Nasıl tırstıysanız bizden yemeden içmeden kesilmişsiniz yahu☺️☺️☺️☺️☺️☺️❤️

Back
X