• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ahahahaaa
Evet çünkü kimse yapmıyordu
Tahmin etmiştim
Diğer puan getiren şeyleri istesem de yapamam
Alet yok :deli:
Vayy uyanık köfte vayy:KK70:
Bunlar ne güzel iltifatlar rakibemi bir tanıyayım kendimi tanitayim
tanışalım kaynaşalım hem safları sıkılaştırıp hem de seksü vücutlarımızı sıkılaştıralım kuzum;)
Hoşgeldiiiin:)
Cezalarım hep alıyor götürüyor puanlarımı yastayım:KK43:
Oyyy canım benim.Bana değil baba söyle bunları:KK70:

Ay ben de tam aynı şeyi düşündüm :)
Hadi uyuyalım bari yoksa yarın :KK43::KK43::-)((
Hayırlı geceler canım
Ve tüm takım arkadaşlarım
Rüyanızda sizi çooook mutlu edecek şeyler görün
Ve dinlemiş sağlıklı huzurlu ferah bir şekilde uyanın inşallah :)
Daha gece yeni başlıo
:KK4:
Şaka tabiiii
Sağollllll
Allah rahatlık versinnnnn:KK68:

Vayy uyanık köfte vayy:KK70:

tanışalım kaynaşalım hem safları sıkılaştırıp hem de seksü vücutlarımızı sıkılaştıralım kuzum:KK66:

Oyyy canım benim.Bana değil baba söyle bunları:KK70:
Ahahha keşke:D
Bir de onu da diyete soktum sözde ama :( inşallah olacak :D

Menum
Sabah
Menem 1dilim tb ekmek peynir zeytin domates salatalık
Öğlen
Sütlü kahve 3,4erik
Akşam
Zeytinyağlı fasulye salata yogurt
Arada birkac findik ve tahinli kurabiyecik
Afiyet olsun canımm ben de bugün zeytinyağlı fasulye salata yoğurt yedim.
Menün,sonu kötü biten film gibi olmuş:olamaz:
15 dakika mini minnacık cezacık verdim .hayrını gör datlum:KK70:
30 dk da zumba ekledim hızımı alamayip :KK70: 105 puan. Bugün toplam 575 puan.
fattylamb94 fattylamb94
hahaha @yolcukardelen gibi önce göbek sonra zumba. Cem yılmaz’dan geliyor aynııı faruk:KK70:

:KK70:
ay ben öğrendim de takım arkadaşlarıma mı yardım ediyorum yaşasıııın:KK54:
Hahahaha
Rakibemin menusu ve sporu çok iyiymiş benim daha çok dikkat etmem lazim

Kahvemi sade icerim genelde bazen.icine bitter atardım atardım diyorum dikkatinize
rakibenin minik bir de bebeği var :) emziriyor oradan da kalori yakıyor cayır cayır.bilgine canum:olamaz:
Kayfe alışkanlığını değiştirdiğin için alındabn muah muahh öperüm :KK15:
Evet canim farkettim keyfi yüzmeyi ama ben hususi yüzüyorum :KK70:
Kizimla da keyfi yuzup onu saymiyorum :KK66:
efsane kabaktan sonra efsane yüzme:KK70:
Sporunun 40 ta birini spor fakiri fitcivciv fitcivciv ’e bağışlasana :KK70:fukara acuk sevinsin:KK71:

82,5
Sözde onu da diyete soktum :KK70: kabak semizotu falan yiyor :KK70:
Sonra üstüne mangal yiyor :KK70: :KK70: :KK70:

Ya evet ve mesela su içmeyi unutunca da canjm çok istiyor şeker anlayamadım
Midem doldukça vazgeçiyorum galiba

İçeceğe çok ısrar ettiler almadım sürekli ye ye diyorlardı en son dedim karpuz alayım
Çok sıcaktı iyi gitti ama dikkat edeceğim :KK43:
Hahahaha:KK70:Baban iyi ki takımda değil:KK70:Onu ceza manyağı yapardım:KK70:
Ben de bi ara eşimi kabak semizotu vs ile besledim ,pilav makarna yok.
En sonunda erkek adam otla doyar mı dedi ,gözü dönmüştü gıkım çıkmadı ,çıkamadı:KK70:
Resmen mesajlara yetişemiyorum
Herkes coştu anam:halay:
Yarın pazar ben de geç yatıcam
Eşim gececi
ya ben ne yapayım ,geriden geriden geliyorum.Hala son sayfaya gelemedim:KK70:
O yorgunluk bende de var
Yarın pert olucam kesin
Spor çok olamıcak
Mesajları tam bitiriyorum
Bi tane daha :halay:
Al işte bi mesaj daha:KK70:

gözlerim kamaşıyor sporlarını görünce ay balam❤️☺️ Olacak olacak esperenzaa esperenzaa ile memlekette de eksi olacak inşallah❤️❤️❤️☺️
Köyde millet duymus, te ordan oraya yürünür mü diyorlar, mezarlık altindan girip yan köyden cikiyorum ve kendi köyümüze geliyorum, yetmiyor bi de bizim köyü turluyorum, epey büyüktür bizim köy de.
Ben buraya gelmeyi bekliyordum diyordum ya kuzum, Adıyaman'da yuruyemiyorum, evde de spor yapmak istemiyorum, terletiyor :D
Burda zumbayi, cardioyu hep bahcede yesilliklerin icinde yapiyorum, harika enerji de sağlıyor bana, kendimi müthiş hissediyorum.
Sali günü ckale merkeze gidicez, 3-4 gün orada kalip islerimizi halledicez, düğün yaklaşıyor, saçımı falan boyatayim ☺️ isler biter bitmez hoopp koye gelirim hemen. Annemler aslında merkezde oturuyor da yazları koydeyiz, ve ben köyü sevdigim icin çoğunlukla koydeyiz yazın, burada denize gitmek, yüzmek cocuklarla daha rahat oluyor, bi de bag bahçe. Ay gece gece cenem düştü ☺️ köy deyince cosuyorum ☺️ bekliyorum seni de, gelmek isteyen herkesi tabi❤️ Cascade_ Cascade_ gelmesin ama :D burnumun dibine kadar gelip gorusmek istemiyor hatun ☺️ saka tabi canım

Ay ben de tam aynı şeyi düşündüm :)
Hadi uyuyalım bari yoksa yarın :KK43::KK43::-)((
Hayırlı geceler canım
Ve tüm takım arkadaşlarım
Rüyanızda sizi çooook mutlu edecek şeyler görün
Ve dinlemiş sağlıklı huzurlu ferah bir şekilde uyanın inşallah :)
İyi geceler canım.Çok erken uyandın zaten yat dinlen canım.
esra şuan aşk sarhoşu.boş yere etiket yapma kuzum:KK70:
Köyde millet duymus, te ordan oraya yürünür mü diyorlar, mezarlık altindan girip yan köyden cikiyorum ve kendi köyümüze geliyorum, yetmiyor bi de bizim köyü turluyorum, epey büyüktür bizim köy de.
Ben buraya gelmeyi bekliyordum diyordum ya kuzum, Adıyaman'da yuruyemiyorum, evde de spor yapmak istemiyorum, terletiyor :KK70:
Burda zumbayi, cardioyu hep bahcede yesilliklerin icinde yapiyorum, harika enerji de sağlıyor bana, kendimi müthiş hissediyorum.
Sali günü ckale merkeze gidicez, 3-4 gün orada kalip islerimizi halledicez, düğün yaklaşıyor, saçımı falan boyatayim ☺️ isler biter bitmez hoopp koye gelirim hemen. Annemler aslında merkezde oturuyor da yazları koydeyiz, ve ben köyü sevdigim icin çoğunlukla koydeyiz yazın, burada denize gitmek, yüzmek cocuklarla daha rahat oluyor, bi de bag bahçe. Ay gece gece cenem düştü ☺️ köy deyince cosuyorum ☺️ bekliyorum seni de, gelmek isteyen herkesi tabi❤️ Cascade_ Cascade_ gelmesin ama :KK70: burnumun dibine kadar gelip gorusmek istemiyor hatun ☺️ saka tabi canım
köy sana gerçekten çok iyi geldi canım.Enerjin motivasyonun git gide tavan yapıyor.
Hemen valizi hazırlayıp gelesim geldi:KK70:

O zaman sınav sonucum 2 haftaya açıklanıyormuş galiba (tıpdil e girdim)
Kazanamazsam ona yönelik kazanırsam da genel olarak dil amaçlı ben senden tavsiyeler alayım öğretmenim :)
Ne zaman istersen elimden geleni yapmaya hazırım canim ❤️ tip kazanmissin, lisedeki bilgilerin yine de fazladir senin, uzerine koyarız, hatirlamadiklarini hatirlatiriz ;)
Her gün mutlaka ingilizce günlük tutmaya calis ama ;)

Ne zaman istersen elimden geleni yapmaya hazırım canim ❤️ tip kazanmissin, lisedeki bilgilerin yine de fazladir senin, uzerine koyarız, hatirlamadiklarini hatirlatiriz :KK66:
Her gün mutlaka ingilizce günlük tutmaya calis ama :KK66:
Sevgili günlük bugün babam ısrar etti
ays crim ,watermelon hüplettim:KK70:

Back
X