• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dunku menum
fitcivciv fitcivciv

Sabah: klasik karatay kahvaltim, 1 seftali
Oglen: kahve, kuruyemis, kuru uzum (1 avuc)
Aksam: zeytinyagli, etli, sebzeli turlu-1 tabak
1 kase cacik

Su: 2 lt
Spor: 10 dk leslie : 30 puan fattylamb94 fattylamb94

esperenzaa esperenzaa

Rakibecigim fitcivciv fitcivciv , spor yapamadim pek, dun de sabahladim.
Bugun biraz daha fazla yapmaya caliscam ins :)
Afiyet olsun canım.Menün çok güzel.
O kadar işinin arasında 10 dakika bile olsa spor yapmış olman da harika:KK9:
İnşallah yoğunluğun biraz hafiflemiştir :KK36:

Teşekkür ederim kaptaniçem❤️❤️Yoldayız şimdi Karaman’da bi düğüne uğrayıp geçeceğiz☺️ Karıncam gitmeyecek de mi ben de onu merak ediyordum☺️Hep kalsın☺️☺️❤️

Çiğdem’in sporunu yapamamıştım hiç ben maşallahı var canımın cgdmk cgdmk

Bahçede zımbalı mııı ☺️☺️Ayy ne güzel canım ya☺️❤️Hemen gelesim geldi☺️Nasip bi gün çalarım kapını inşallah( bir gece ansızın gelebülürüm ☺️☺️☺️:p)

☺️☺️☺️☺️ her günü böyle doluyormuş☺️☺️
canım vücut direnç gösteriyor sonrasında patır patır gidecek muhtemelen☺️Hatta 55e inmek için uğraştığın süreden daha az olabilir 50ye inme süren☺️☺️Demedi deme☺️☺️ Vucüt o kadar spora alışkın değil ya şu an şokta☺️☺️Aklı başına gelince pıt pıt gidecek emin ol❤️❤️❤️
Yok canım kep geldinde karınca da kalıyor.Hem kepimiz hem karıncamız oluyor. Bende de ikisi var ya ondan eminim canım.

Naptın düğünde oynadın mı:KK70:

Ayyy valla mı. Çok kötü olmuş canım ama yorma kendini çok. Bende bu hafta sonrası gideceğim iş arkdaşıma yük olmasın diye mevcut evraklarımı eritmeye çalışıyorum:KK70:
Ideal iş arkadaşı tipisi :D keşke benim arkadaşımda öyle yapaydı ama çocuk ne bilsin işten çıkartılacağını

Ben bu gazla otobüsten inip yürüyerek mi eve gitsem :))
Canımm sen spor yaptığın zaman iyi yapıyorsun.inip yürümek ne demek istesen otobüsün ardından bile koşarsın:KK70:
Pkoslu ablan vardı canım, o ne yaptı kilo verme işini,kung fu’ya başlayacaktın ne oldu:KK70:ben aklıma gelenleri merak ettiklerimi sorarım ya bunlar da öyle.
Tezi biraz yoluna soktun diye tahmin ettiğim için sormuyorum;)
Bir de sunumun nasıl geçti:KK39:
ben seviyorum maydanoz ya ödem attırıcı özelliği de var aslında ben de haşlanmış yumurta pek sevemiyorum :KK43:
omlet dene canım arada.haşlanmış yumurta sık sık yiyince ben de sıkılıyorum;)

0E0A5C70-78F4-4149-ACF3-E8B42205D41B.webp
Kızlar
Pop ya da rap
Tavsiye edeceğiniz
Garip garip hareketler yapacağım şarkı Öner’iniz var mı
Boşuna üçüncü tercih sunmayın:KK70::KK70::KK70:
Oynamam lazım:KK49:
Ben de size örnek verebilirim :deli:
Üçüncü tercih halay diyorum:KK70:
Ulu bilge mahmut tuncer’in dediği gibi sana bir mendil verelim dünya ile birlikte kiloları da yerinde oynat kuz;)
Bugunku menulerimi yazayim sizlere
Sabah: 3yk menemen 2kk peynir 5 yesil zeytin domates salatalik 2 dilim tam bugday ekmegi
Ara: 2 ceviz 1 seftali
Öğlen: 1 haslanmis yumurta 1 kk peynir domates salatalik 1 dilim tam bugday ekmegi
Ara: muz 2 yk yogurt
Akşam: 1 porsiyon izgara kofte 3 yk salata 1 dilim tam bugday ekmegi 250 ml ayran

@medgic26 @mutsuzdrn esperenzaa esperenzaa

3.5lt su 50 dakika tempolu yürüyüş 125 p
fattylamb94 fattylamb94

Aksam sadece 3 kofte yemeliyken 5 kofte yedim ama disardaydik ve istedigim kadar salata yiyemeyecektim sebze yemegi de yoktu kendimi cok suclu hissediyorum.. Moralim cok bozuldu ve inanur misiniz eve gelip su icene kadar doydugumu hissetmedim ama bizimkiler patatesleri sucuklari tatlilari götürdü en azindan irademi koruyup onlardan yemedim..zaten kortizon kullandigim icin haftada 1 kilo en fazla bir kilo zor veriyorum.. Niye dur diyemiyorum kendime bilmiyorum... Cezaya raziyim...
Afiyet olsun canım.3 köfte yerine beş köfte yemiş olman çok da sıkıntı değil bence;)Diyetisyen listenin dışına çıkmış olduğun için kendini vicdanen raharsız hissediyorsun tahmin edebiliyorum.
Ama et candır;) tatlı gibi zehir almamışsın.

Kızlar beni taşlarmısınız lütfen?
Ben cuma sabahı tartıda 56,1 görürken bu sabah 57,3 görmem...
Bir insan 3 günde 1,2 kg alır mı ?
Halbuki cumatesi plajdaydık ve çok yorulduk, yürüdük baya.
Pazar kahvaltıda kaçamak yaptım, ama sonrası sadece chia tohumlu yoğurt ve 1 kırmızı biber yedim.
Cuma günü 10000 adım 150 p
Cumatesi tüm gün plajda yüzdüm hatta bir ara panıkleyip boğulmak üzere oldum, dans ettik baya, 10000 adım
Pazar 14000 adım
Su plajdayken az içtim, tabi genizime çok Deniz suyu kaçtı...
Bulgur salatası yüksek kaloriliyidi...
Ama yinede 1,2 kg neden aldım ben yaa....
esperenzaa esperenzaa fattylamb94 fattylamb94 cgdmk cgdmk
Canım ben de öyleyim bu aralar yaa bi turlu buraya uyum sağlayamadı metabolizmam. Yediklerim yaktiklarimdan daha az diye düşünüyorum ama yine de olmuyor. Hevesim kacmaya basliyor. Napicaz laviniam,napalım?

Ben menünü beğendim ve şöyle bir şey söylemek istiyorum öğlen zaten normal yemek yememişsin kahvaltılık yemişsin
akşam 1 porsiyon köfte yemen bana fazla gelmedi gün içindeki menün zaten hafif.
Bir de ben de diyetisyene gittim bundan 1 ay önce falan kilomuz birbirine baya yakın ve farkettiysen kilosu fazla olan insanın yemeği daha fazla oluyor. Diyetisyenin verdiği listedekiler kadar yemiyorum mesela ben.
Gün içinde yediğin ekmek de fazla gelmedi bende 6 dilim ekmek var çünkü anladığım kadarıyla öncelik burada bizim sağlıklı yiyeceklerle doymamızı sağlamak ben öyle düşündüm açıkçası
Canım bence diyetisyen menüsüne birebir uyarsanız daha iyi olur. Kilosu fazla olanlara 6-8 dilime kadar ekmek serbest oluyor ama kilo düştükçe ekmek miktarı da düşüyor.
Listeden daha az yiyerek başlangıçta çok hızlı kilo verilir ama sağlıklı mı olur orası tartışmalı.Verilmesi gereken kilo fazla olunca haliyle diyet süresi de uzun olacağı için diyetten bıkmadan motivasyon kaybı olmadan devam etmek için dolu dolu listeler veriliyor diye biliyorum;)

3BF76717-F9AD-44AB-B58F-9A2AB3B03C2B.webp
Bugünkü menüm:
Sabah: peynirli yumurta, domates, 2 tane biber, 3 zeytin, 2 dilim ekmek
ara: 1 ceviz 1 kupa çay
öğle-akşam: 1 tabak etli nohutlu bamya yemeği, 1 bardak ayran
ara: 1 kupa çay
2 litre su

Ben henüz spor yapmıyorum 1 hafta sonra spor yapmaya başlayacağım çünkü şu an gün içerisinde zorlanıyorum ve acıktığımı hissediyorum alışana kadar 1 hafta kadar falan spor yapmayacağım. Zaten esperenzaa esperenzaa da kilomuz fazla olduğu için çok spor yapmamızı tavsiye etmedi

@medgic26 @lyeaph esperenzaa esperenzaa
Afiyet olsun canım.Yediklerin bence kilona göre az canım.Bundan dolayı çok acıkıyor olabilirsin.
İçtiğin su miktarı da aynı şekilde.Su miktarını biraz yavaş yavaş arttır tatlım.birden bire koca koca bardakları kafaya dikerek değil de yudum yudum arttır canım.
Spor seni ve bacaklarını yormayacak şekilde maksimum 30 dakikalık yürüyüş olabilir.Şimdilik spor
esperenzaa esperenzaa fattylamb94 fattylamb94 fayfeyfiy fayfeyfiy
Sabah KLASİK kahvaltı
Akşam üç tane biber dolması
Gün içinde, üzüm, iki kuru incir ve yoğurt yedim
Su: 2 litre yapıcam inş
Spor:
10X10 plank 100 saniye 33 puan
Dans. 31 dak. 62 puan
Ev işi. 30 dak. 10 puan
Egsersiz 55 dak. 110 puan
Toplam puan. 215 PUAN
biber dolmaları pirinçli ise olmamış canım. Pirinç ödem yapar kilo yapar ve seni tartıda az kalori almış olmana rağmen artıya geçebilirsin.
Kalori sayma yöntemine geçtiysen gün içinde aldığın kalorileri de yaz canım.
İlk başlarda öyle ilerliyordun ya:KK66:
Sporların çok iyi canım.
Ben de listedekinden az yiyodum bana boyle yaparsan onceleri hizla kilo verirsin sonra kilo vermen uzun sure boyunca durur dedi bu yuzden onun listesine uymaya ozen gösteriyorum
Aynı fikirdeyim canım.listeye uygun gitmeniz bence de doğru olanı.

Ben geldimmm

Menü
Kahvaltı:
Menemen(ya 3 4 yemek kaşığı yedim rahat)
1,25 çavdar ekmeği
Peynir yarım kk

Ara: sade Türk kahvesi

İkindi(5,30) :
2 tabak şehriye çorbası
4 yk semizotu salatası

Ara: sade Türk kahvesi (buzlu yaptım - bardak kenarına az çikolata sosu ama çok azdı 1 çay kaşığı var yok)

9 gibi acıktım
2 dolu yk yoğurt pul biber zencefil zerdeçal tarçın karıştırdım yedim

Babam dondurma yemiyor diye beni anneme şikayet ediyor :KK70: :KK70:

Cascade_ Cascade_ esperenzaa esperenzaa @smygnc @medgic26

fattylamb94 fattylamb94

Spor

90 dk Leslie 3 mil 5 k = 450 puan
150 sn plank = 50 puan
45 dk da çamaşır topla ütü yap ortalığı topla var ama sayılır mı ev işinden sayılıyorsa 15 puan sayılmıyorsa yok:)
550 adımcivarı : 8 puan

523 puan (eğer iş olarak bu saydıklarım sayılmıyorsa 508)

Su da 2 litre rahat olmuştur ama devamını bilmiyorum çok içtim aslında bugün
Afiyet olsunn canımm.Menün çok iyi.Bir önceki gün menün erken uyandığın için çok fazla idi bu menünle dengelemişsin canım.
Kesin güzel eksi geliyor canım senden:KK66:
Sporların da şahaneee:KK9:
Bence dondurmadan bişey olmaz ama esperenzaa esperenzaa ceza veriyo sanırım
Diyetisyene gitsen yasaklamaz bence :halay:
Diyetisten menüsüne karışmıyorum canım:KK31:Onun dışında dondurmaya ceza veriyorum:rolleyes:
The sugar ‘ı izleyin mutlaka ve şekerin vğcudumuza neler yaptığını görün inanın şekerli birşey yiyip içmek üzereyken iki defa düşünüp vazgeçersiniz:)
Bir de takım olayı topik olayından daha başka imiş
Burada ceza var yarış var rakip var atılma alınma vs ciddi bir müessese takım :KK70:
tam da öyle canım. Bir de kaçamağa ceza verilmesinin sebebi sizin menülerinizden görüp canı çekenler de oluyor canım.

Son düzenleme:
Canım gün içinde girmemişsin hiç, iyi misin canım ciğerim❤️❤️❤️
hedefler koy canım önüne ve mutlaka foto çekil ben yapmadığıma pişmanım
İyiyim canımm teşekkür ederim:KK200:
En sevdiğim misafir türü geldi de.habersiz sayılır neredeyse;) neyse ki cuma ev pırıl pırıl temizlenmişti.
Kayınpederimi severim ,kimseye zararı olmayan dünya iyisi bir adamdır.
Sporlarımı hesaplayayim
cuma jillian 28.4=112
Yavas tempo 2saat yürüyüş 120
Toplam=232
Cumartesi=yavas tempoda yuruyus =120
Pazar=jillian=112
fattylamb94 fattylamb94
Sporların da iyi .maşallah tatlım;)
Dun evde yoktum pek gün içinde uğrayamadım gelincede çocukları banyo falan yaptırdım cok yorulmusum açık hava çarptı galiba
İki çocuğun vardı değil mi canım?Allah bağışlasın. Ne yaptın arkadaşlarınla açık havada çok mu yoruldun;)
Günaydın kızlar
(Karnım İnmemiş) 63 kg şuan
esperenzaa esperenzaa fattylamb94 fattylamb94
Tartıda artı geleceğini tahmin ediyordum canım.Aslında iyi bile oldu.Silkelenip kendine uygun diyete karar verip o şekilde ilerlersin canım.hiç moralini bozma toparlarsın bence.

Günaydın canlar.
Ben sabah sabah şok yaşadım o yüzden çok mutluyum:KK70:
Tartı bugün 75.3 ü gösterdi. Bu ne demek ben 75lerdeyim artık:nazar::dua:

Gelelim menüye
Sabah: 1 yumurta, 2 zeyrin, 4 adet salatalık, 1 bardak çay
Ara; yok
Öğlen; 2 kaşık az tereyağlı salçasız fesleğenli makarna
Ara yok
Akşam; 1 adet armut
Ara; 1 adet havuç

Su; 1,5 lt geçti

Spor
3 saat ev işi; 60 puan
2500 adım; 37,5
2 dk mekik; 4 puan
Toplam; 101,5 puan

Şuan çok mutluyum kızlar, gelmeyen bir pantolon u daha giydim :KK76:

esperenzaa esperenzaa fattylamb94 fattylamb94

Bu arada sırrımı çözdüm akşam yemeklerim ne kadar hafif oluraa o kadar iyi kilo veriyorum:KK49:
Vuhuuuu :KK73:.hoşgeldi 75
Akşam yemeği erken ve hafif olursa çok iyi eksiler geliyor canım.tebrikler:KK9:
Çok teşekkürler. Canım çok çekti bende en zararsız ve tadımlık olarak yedim.
Sanırım ben akşamları çok özen göstermeliyim tartıma çok şaşırdım ve çok mutlu oldum.
Tekrar tebrikler canımm.çok çok sevindim:KK66:
Günaydın kızlar
oooo amanın da amanınn aşk sarhoşu esrammm gelmiş.
Nasılsın datlumm:KK66: aşk böcüğüö nasıl geçti vuslat:KK200:
Bildirim yapamadın da ne durumda tartı?
Kızlar ben tattıldım
Cuma 60.2 idim
Bugün tartıldım 59.9 da sabitlendi en son ilk 59,8 çıkmıştı ama maalesef sonradan bu çıktı :)
Cascade_ Cascade_ esperenzaa esperenzaa
tebrikler canımm.sporların etkisini göstermeye başladı canım.cumadan bu güne çok güzel eksilmen olmuş.
Cuma :112.1
Bugün: 112.2
Yok tamam delirmiycem yok tamam....
esperenzaa esperenzaa
@medgic26 @mutsuzdrn
Canımmm hiç takılma tartıya ki artı değil sabitsin.dün köfte yemiştin ya et geç sindiriliyor onun bile etkisi olabilir.

günaydınlar
57,90 dım
bu sabah 57,50 çıktım :KK70:biri bana hafta sonu saçma sapan beslenip eksi çıkmamın mantığını anlatabilir mi esperenzaa esperenzaa
Çok sevindim eksilmene;) hafta sonu saçmalıklarına da bi bakayım:sopa:
Dünkü menüm
Sabah
1 dilim ekmek
domatesli menemen
şekersiz çay
3 çay kaşığı çilek reçeli

ara
süt
ceviz

akşam 5,30 civarı
etli ekmek 3 4 dilim
ayran
salata
acılı ezme

su azdı
30 dakika yürüyüş= 30 puan

esperenzaa esperenzaa fattylamb94 fattylamb94 @Ndymk
Akşam ki etli ekmek çok kötü değil aslında.reçel hiç olmamış,su da aynı şekilde canım.15 dakika spor ceza yada 400 ip atlamanı tavsiye ederim:KK70:sana ceza vererek spor yaptırcam:KK70:gözüm üstünde civcivim:KK36:
Cumartesi menüm
sabah
sucuklu yumurta
1 dilim tam tahıllı ekmek
4 5 adet yeşil biber tost makinasında yağsız tuzsuz :KK70:
şekersiz çay

öğlen
bir tabak çorba

ara
hurma

akşam
çeyrek döner
ayran

su 2 litre vardır
spor 1 saat yürüyüş = 60 puan

@Nydmk esperenzaa esperenzaa fattylamb94 fattylamb94
Hafta sonu çok karbonhidrat almışsın canım.uzun zamandır az beslendiğin için vücudunu şaşırtması bakımından iyi olmuş bence.dönerin eti iyi ama ekmeğine 10 dk spor cezan var;)

Kızlar beni taşlarmısınız lütfen?
Ben cuma sabahı tartıda 56,1 görürken bu sabah 57,3 görmem...
Bir insan 3 günde 1,2 kg alır mı ?
Halbuki cumatesi plajdaydık ve çok yorulduk, yürüdük baya.
Pazar kahvaltıda kaçamak yaptım, ama sonrası sadece chia tohumlu yoğurt ve 1 kırmızı biber yedim.
Cuma günü 10000 adım 150 p
Cumatesi tüm gün plajda yüzdüm hatta bir ara panıkleyip boğulmak üzere oldum, dans ettik baya, 10000 adım
Pazar 14000 adım
Su plajdayken az içtim, tabi genizime çok Deniz suyu kaçtı...
Bulgur salatası yüksek kaloriliyidi...
Ama yinede 1,2 kg neden aldım ben yaa....
esperenzaa esperenzaa fattylamb94 fattylamb94 cgdmk cgdmk
Kahvaltıdaki kaçamağını tam bilememekle canım bulgurun ödemi, birden bire yaptığın çok sporun ödemi hatta sıcakların ödeminden bile olabilir tartıdaki artışın sebebi.suyun az olması da etkili tabi ki. Şayet tuz alımın da fazla ise ödem kaçınılmaz oluyor.
üzülme canım ben de sabitim ne vermişim ne almışım halbuki ekstra bir şey de yememiştim
sabit olmak da başarı canım.Moral bozmak yok tam gaz devam;)

Canım ben de öyleyim bu aralar yaa bi turlu buraya uyum sağlayamadı metabolizmam. Yediklerim yaktiklarimdan daha az diye düşünüyorum ama yine de olmuyor. Hevesim kacmaya basliyor. Napicaz laviniam,napalım?
Canım moralini bozma
Onlar gidecek
Uzun süre bu kiloda kaldıysan ondan olabilir
Belki de beslenme düzenini değiştirmen gerekiyordur

Vuhuuuu :KK73:.hoşgeldi 75
Akşam yemeği erken ve hafif olursa çok iyi eksiler geliyor canım.tebrikler:KK9:

Tekrar tebrikler canımm.çok çok sevindim:KK66:

oooo amanın da amanınn aşk sarhoşu esrammm gelmiş.
Nasılsın datlumm:KK66: aşk böcüğüö nasıl geçti vuslat:KK200:
Bildirim yapamadın da ne durumda tartı?

tebrikler canımm.sporların etkisini göstermeye başladı canım.cumadan bu güne çok güzel eksilmen olmuş.

Canımmm hiç takılma tartıya ki artı değil sabitsin.dün köfte yemiştin ya et geç sindiriliyor onun bile etkisi olabilir.

Çok sevindim eksilmene:KK66: hafta sonu saçmalıklarına da bi bakayım:sopa:

Akşam ki etli ekmek çok kötü değil aslında.reçel hiç olmamış,su da aynı şekilde canım.15 dakika spor ceza yada 400 ip atlamanı tavsiye ederim:KK70:sana ceza vererek spor yaptırcam:KK70:gözüm üstünde civcivim:KK36:

Hafta sonu çok karbonhidrat almışsın canım.uzun zamandır az beslendiğin için vücudunu şaşırtması bakımından iyi olmuş bence.dönerin eti iyi ama ekmeğine 10 dk spor cezan var:KK66:

TAMAM CANIM YARIN ATLARIM İPİMİ , SU YA DAYANDIM BUGÜN (: EKMEK DEĞİL KABUKTU DOYMADIM KIZ ÇEYREK DÖNERLE ÖĞLEN ÇORBA YEDİM ÇOK ACIKTIM . TATLI KONUSU CLOSED :D

Iyiyim rakibem, ekürümü işten çıkartılar bütün yük üstüme bindi. Sabahtan beri totom yer görmedi. Sen nasılsın
Amannn , ekürin için de senin için de üzüldüm canım:KK43:
Kolay gelsin esramm:KK200:
Hoşbuldumm canım.
Nihayet son mesaja yaklaşıyorum:KK70:
Selam kızlar
Karnım kazan gibi
Düşünüyorum da
Ne et yedim
Ne hamur ne de kızartma
Ekmek bile yemiyorum ne zamandır
Bu şişkinlik nerden geldi acep
Suya da yüklenmedim
Ayı gibi hissediyorum kendimi, karnımdan dolayı
Yumuşacık olmadan rahat edemicem
Çok spor da yapmadım Kİ ödem olsun
Sebepsiz yere şiştim:deli:
Kefir aldım iner belki die
Hayatımda ilk kez içtim
Tadını hiç beğenmedim
:bicak:
Canımm hiç moralini bozma.Su miktarın çok az ve tuz alımın fazla olabilir.
Diyet yöntemini değiştirdin ya onun bile etkisi olabilir.
esperenzaa esperenzaa evet
Doğru tahmin etmişsin
Ben çooook sıkılgan ve sabırsızım
Annem de ayran gönüllü der
Sevgilim yokken de devamlı birilerinden hoşlanıyodum
İçim içime sığmıyor bi türlü :KK14:
hahaha:KK70:ben de tam tersiyim.karar verdikten sonra sabır ve inatla devam ederim.
Kilo verirken yada herhangi bir işi yaparken sabırlı olabilmek işini çok kolaylaştırıyor;)
Part 3
Nedense içim karardı
Sebebi de yok
Belki de zayıflayamadığım için
Üzgünüm :KK61:
:anne: Moral bozmak yok.toparlarsın canım ya.

Kahvaltıdaki kaçamağını tam bilememekle canım bulgurun ödemi, birden bire yaptığın çok sporun ödemi hatta sıcakların ödeminden bile olabilir tartıdaki artışın sebebi.suyun az olması da etkili tabi ki. Şayet tuz alımın da fazla ise ödem kaçınılmaz oluyor.

sabit olmak da başarı canım.Moral bozmak yok tam gaz devam:KK66:
evet biraz tuzlu su biraz tuzlu yemeklerden olabilir demi :KK58: peki maydonoz kur disinda odem atirmak icin neler yapabilirim?

Back
X