• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sağol
İyi şükür yorucu ama olsun kazasız belasız ❤️❤️
Olsun dinlenirsin☺️
ya utandım :)
teşekkür ederim canım
yarına hedefim 58lere inebilmekti ama bilmiyorum olmayacak galiba :KK43:
Aşk olsun canım utanma demeyeceğin utanmak güzeldir❤️
Şu vakitten itibaren bi şey yiyip içmemeye özen göster canım inersin inşallah☺️Bi de geç uyuma☺️

Olsun dinlenirsin☺️

Aşk olsun canım utanma demeyeceğin utanmak güzeldir❤️
Şu vakitten itibaren bi şey yiyip içmemeye özen göster canım inersin inşallah☺️Bi de geç uyuma☺️
bünyem hep geç uyumaya alışık ya uyurken çok zorlanıyorum :( bu sabah özellikle erken uyandım akşam erken uyuyayım diye ama bakalım :(
sabah yine erken kalkayım az hareket edeyim öyle tam kahvaltıdan önve tartılıp geliriim :)

bünyem hep geç uyumaya alışık ya uyurken çok zorlanıyorum :KK43: bu sabah özellikle erken uyandım akşam erken uyuyayım diye ama bakalım :KK43:
sabah yine erken kalkayım az hareket edeyim öyle tam kahvaltıdan önve tartılıp geliriim :)
Yatağa kitapla git okurken uykun gelir☺️ Merakla bekliyorum canım☺️

Bugün ki menüm
Sabah
2 h.yumurta

Öğlen
3 köfte
1,5 köfte kadar tavuk
4 yk salata

Akşam
4 yk kıyma kavurma
2 sb ayran

3 lt su , 2 kupa çay,1 kupa y.çay, 1 sade Türk kahvesi

10.000 adım =15*10= 150 puan
(Yetişebilirsem spora gideceğim)

esperenzaa esperenzaa , medgic26 medgic26 ve fattylamb94 fattylamb94
Afiyet olsun canımm:KK36:
Yarın inşallah güzel eksi ile geleceksin;)
Ya bugün tartıda beklediğimden düşük bir sayı görünce anladım. Aslında normal şartlarda kolay kilo veren bir bünyem var eskiyi hatırladım. Ama insülin direnci beni engelliyor.
Akşam hafif yapmak en iyisi. Ama kaynanama geldiğim günler sanırım öğleni hafif tutacağım akşamlar etli geçiyor hep:KK70:
kilo verdikçe ve sporla insülin direncin de kırılacak canım.Eti perşembe akşamı yemedikçe tartıda sıkıntı olmaz bence;)
Dunku menum: @fitcivciv

Sabah:
Karatay kahvaltim
Oglen:
Corba 1 kase, etli nohut yemegi: 1 tabak, yogurt, salata
Aksam:
1 kase corba, bezelye yemegi 1.5 taba

Su: 2.5 litreden fazla
Spor: yok :KK43: fattylamb94 fattylamb94
esperenzaa esperenzaa
Afiyet olsun canım,bu sıralar çok yoğun olduğun için spor beklentim yok senden.
Ben de yersem iyisini yerim, keci sutuyle yapilmis hakiki Maraş dondurması ya da bizim buralarda koyun sütüyle yapılan dondurma var. Diğerleri dedigin gibi seker ve boyayi basiyorlar. Magnum falan millet bayiliyor, bense tercih etmiyorum. Sanirim hayatım boyunca 2 ya da 3 kez yemisimdir, birisi falan aldiysa mecbur.
Ben de şimdi aynı senin gibiyim galiba:KK70:Kalori alacaksam bari en iyisi olsun diyorum.
Karatayi cok bilmiyorum canim oglen yemek yemiyosun aksam da protein eklesen menune tabagin daha saglikli olur gibi geldi afiyet olsun adimlarin harika kolay gelsim canim ❤
karatayda öğünler arası ne kadar uzun olursa leptin hormonu daha çok salgılanır ve daha iyi kilo verdirir.
Perşembe akşam menülerinin klasiği kabaktır :KK70:Ertesi gün tartıda ödem yapmaz eksilme biraz daha iyi olur.
Ben de listede iken genelde perşembe kabak yada semizotu yoğurtlu yerdim:KK70: Kabak takımın milli yiyeceği olur:KK70:

kızlar selam nasılsınız :)
İyiyim minnak kelebeğim sen nasılsın?:KK36:
esperenzaa esperenzaa fayfeyfiy fayfeyfiy fattylamb94 fattylamb94 dün 90 küsür dakika ev işi yaptım 30 puan
40 küsür dakika yürüyüş 40 puan
Toplam puan 70 puan
Menüyü bir kereye mahsus es geçiyorum
Yollardayım ve kendimi toparlamak üzere esperenzaa esperenzaa ile anlaştım
Bugün ise;
KAHVALTI EZİNE PEYNİRİ DOMATES SALATALIK BİR ADET ERİK
ÖĞLE TAZE FASÜLYE VE 4 ADET KÖFTE VE BİR ADET ŞEFTALİ
GÜN İÇİNDE ÇAY VE KIZILAY MADEN SUYU İÇTİM
ÇEYREK AVUÇ CEVİZ VE 3-4 FINDIK YEDİM
SPOR YAPAMADIM AMA YEĞENİMİN PEŞİNDEN KOŞTURDUM DAKİKALARCA AMA YOK TABİ
Afiyet olsun canım.Nasıl rahat geçmiştir inşallah yolculuk.şanslısın biraz yağmur yağdı da hava rahatladı szıcık. nemden geberiyorduk:KK66:
Ay ben geldim hemen size menumu yazicam
Sabah: 1 haslanmis yumurta 2kk beyaz peynir 5 zeytin salatalik 2 dilim tam buğday ekmegi
Ara: yarim yesil elma bir avuc leblebi
Öglen: bir haslanmis hindi but 2 salatalik 1 dilim tam bugday ekmegi 1 kase yogurt
Ara: 1 seftali 2 yk yogurt
Aksam: körili tavuk (kremasiz) 1 dilim tam bugday ekmegi

esperenzaa esperenzaa @mutsuzdrn medgic26 medgic26

Simdilik 3 lt su ama 3.5 yapicam 1 saat tempolu yuruyus 150p
10.000 adim 150puan
fattylamb94 fattylamb94

Cok şükür midem düzeldi biraz bagirsaklarim sıkıntili hala ama toparlıyor hissediyorum.
Maşallah canım menün de sporun da çok iyi.:nazar: Miden düZeldiyse yarın yada öbür gün bağırsakların da düzelir canım inşallah.

canım sen şimdi İstanbul a geldin di mii yağdı mı oraya da
Buraya da yağdı ama çok çok aşırı değildi.
aa çok heyecanlandım :KK70:
bugün 70 dk leslie yaptım ve temizlik yoruldum
yürüyüşe çıkabilirim babamla belki yapabilirsem yapmaya çalışırım :)

soğuk çay yaptım onu içiyordum bardağım bitsin bırakıyorum :)
Afiyet olsun canım.

esperenzaa esperenzaa inşallah kaptanım.1 kesin varda üzeri için birşey diyemiyorum 3 gündür bağırsakların durmuş durumda
Canımmm maşallah nazar değmesin,bu hafta menülerin de çok iyiydi.Bağırsak sorununa rağmen bir kilo ise gerçekten iyş eksilmen var canım.Psikolojik sınır 90’ı atlattın ya gerisi tıkır tıkır gelir.

Afiyet olsun canım.Misafirin de hiç sırası değildi:KK70:
Sana özel rakiplerin var,senin gibi birine de nicki de kendileri de özel rakip bulduk:KK70:beğenmedin mi alla alla:KK70:
Estağfurullah begenmeme degil yahu etiket yapicam on kere bakiyom nasildi diye alisasiya zaman alcak :D yahu esimin kuzeninin cocuklari pazar günü sunnet dugunu var bizim yan apartmanda oturuyorlar evleri yol gecen hani oldugu icin onlar geldi karografi calistilar 3 saat hahah komsum bastanuyla is basindaydi :D

Back
X