• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hello canlar :)
Amaninnn benim rakiplerin nicke alisamadin yahu neydi diyip durumm :D nerden buluyonuz boyle karışık isimleri ayşe fatma koysaniz yaaa :D
Misafirim var canlarim gece kovalayinca gelirim muahh muahhh canlarim

esperenzaa esperenzaa cancağızım koruma nasıl gidiyor, hiç kaçamak yaptın mı ?
Bayramda evde olmadığım için az buçuk cozutmuştum:KK70:Eve döner dönmez dengeledim canım.Kaçamak pek yok canım ,ekmek bile yemiyorum hâlâ ama meyve yiyorum gündüzleri.Tatlı birkez bir çatal künefe yedim içim bayıldı.
Şuan 63-64 arasında gidip geliyorum.
Ağustosun 5’i gibi tatile çıkacağız .tatile gidene kadar iyice dikkat edip bir iki kilo vermeyi düşünüyorum:KK70:tatilde alırım diye peşin peşin versem mi diye düşünmüyor değilim:KK70:
Sen ne yapıyon canımıniçi:KK36:

Amaninnn benim rakiplerin nicke alisamadin yahu neydi diyip durumm :KK70: nerden buluyonuz boyle karışık isimleri ayşe fatma koysaniz yaaa :KK70:
Afiyet olsun canım.Misafirin de hiç sırası değildi:KK70:
Sana özel rakiplerin var,senin gibi birine de nicki de kendileri de özel rakip bulduk:KK70:beğenmedin mi alla alla:KK70:

İnsülin direncin ve midende sıkıntılar olduğu için uzun süreli açlıklar sana iyi gelmez canım.Sana neyin iyi geldiğini biliyorsun zaten.
Sabah çok iyi bir kahvaltı,öğlen daha dolu bir menü olabilir,akşam öğleye nazaran daha hafif bir yemek çok iyi kilo verdirir.yoğurt ve salatayı da atlamazsan zorlanmadan kilolar gider.

Ya bugün tartıda beklediğimden düşük bir sayı görünce anladım. Aslında normal şartlarda kolay kilo veren bir bünyem var eskiyi hatırladım. Ama insülin direnci beni engelliyor.
Akşam hafif yapmak en iyisi. Ama kaynanama geldiğim günler sanırım öğleni hafif tutacağım akşamlar etli geçiyor hep:D

Ben eskiden tam bir dondurma delisiydim ve şimdi gerçekten aramıyorum hiç.
Yemek yerine bir kilo dondurma yiyebilecek kapasitem vardı:KK70:Ben de bir defa bayramda büyükadaya gittiğimde yedim ,ayy bu çok şekerli dedim:KK70:Baklavayı ben de inan hatırlamıyorum ne zaman yedim:KK6:
Ben de yersem iyisini yerim, keci sutuyle yapilmis hakiki Maraş dondurması ya da bizim buralarda koyun sütüyle yapılan dondurma var. Diğerleri dedigin gibi seker ve boyayi basiyorlar. Magnum falan millet bayiliyor, bense tercih etmiyorum. Sanirim hayatım boyunca 2 ya da 3 kez yemisimdir, birisi falan aldiysa mecbur.

Cascade_ Cascade_ rakibem
Köfte yaparken ekmek içi kullanmıştım ekmeğin dışı kalmıştı(bayaaa ayırdım içimi dışı kahverengi kısım çok inçe kalmıştı
Kahvaltıda yumurta hiç istemedi canım
Domates yedim
O ekmek parçalarını da babama yedirdim ama o da bitiremedi normal ekmek yemişti öncesi
O yüzden ekmek kabuğu yedim 2 dilim dışı kadar(etrafı-içi yok)
Ceza verecek misin :KK43:
Yok dostum

Amaninnn benim rakiplerin nicke alisamadin yahu neydi diyip durumm :KK70: nerden buluyonuz boyle karışık isimleri ayşe fatma koysaniz yaaa :KK70:
Karatayi cok bilmiyorum canim oglen yemek yemiyosun aksam da protein eklesen menune tabagin daha saglikli olur gibi geldi afiyet olsun adimlarin harika kolay gelsim canim ❤

maşallah canım çok az yemişsin hareket de iyi

Bugün ki menüm
Sabah
2 h.yumurta

Öğlen
3 köfte
1,5 köfte kadar tavuk
4 yk salata

Akşam
4 yk kıyma kavurma
2 sb ayran

3 lt su , 2 kupa çay,1 kupa y.çay, 1 sade Türk kahvesi

10.000 adım =15*10= 150 puan
(Yetişebilirsem spora gideceğim)

esperenzaa esperenzaa , medgic26 medgic26 ve fattylamb94 fattylamb94
maşallah gayet iyi canım

Ay ben geldim hemen size menumu yazicam
Sabah: 1 haslanmis yumurta 2kk beyaz peynir 5 zeytin salatalik 2 dilim tam buğday ekmegi
Ara: yarim yesil elma bir avuc leblebi
Öglen: bir haslanmis hindi but 2 salatalik 1 dilim tam bugday ekmegi 1 kase yogurt
Ara: 1 seftali 2 yk yogurt
Aksam: körili tavuk (kremasiz) 1 dilim tam bugday ekmegi

esperenzaa esperenzaa M mutsuzdrn medgic26 medgic26

Simdilik 3 lt su ama 3.5 yapicam 1 saat tempolu yuruyus 150p
10.000 adim 150puan
fattylamb94 fattylamb94

Cok şükür midem düzeldi biraz bagirsaklarim sıkıntili hala ama toparlıyor hissediyorum.

Back
X