Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
54 canım inşallah hedefim57 ydi
Senin kaç? Daha azdı sanırım
Vermişken ben de veririm ama kepi kapmalıyım
Çok istiyorum
Amiiin canım inşallahHmm anladım bakalım hayırlısıyla olsun gönlüne göre
İnşallah canımBasaririm insallah bakalim. Basarmak zorundayim zaten artik :)
Artın o yüzden canııımBugün regl günüm
Teşekkür ederim sana daTemem ama birazdan
Afiyet olsun
Evet hergün 1.5 saat git 1.5 saat gel çok zor. İşten daha çok yol yoruyorYol uzak galiba
Zor oluyo dimi
Benim de üniversitede ilk iki senemde yol çektimEvet hergün 1.5 saat git 1.5 saat gel çok zor. İşten daha çok yol yoruyor
Nasıl beklemiyordun bebişim yardırdın resmen bu hafta sonuna kadar hakettinYaaa teşekkürler çok şaşırdım bu hafta beklemiyordum ben![]()
Geçen haftam daha doluydu ya canıö ondan sanırımNasıl beklemiyordun bebişim yardırdın resmen bu hafta sonuna kadar hakettin
Hangi üniversitedesin canım senBenim de üniversitede ilk iki senemde yol çektim
Seni o kadar iyi anlıyorum ki...
Çok azimlisin sen olur güveniyorum sanaGeçen haftam daha doluydu ya canıö ondan sanırım
Utandım
Ay inşallah güzel güzel sporlar güzel güzel kilo vermeler olur
İstanbul Üniversitesi canımHangi üniversitedesin canım sen
İnşallah canım ama bu Azmi’m ve kararlığım bu takım sayesindeÇok azimlisin sen olur güveniyorum sana
Ailenle mi yaşıyorsun yoksa ailenden uzakta mısınİstanbul Üniversitesi canım
Kesinlikle zaten çoğumuz yalnız yapamadığımız için burdayızİnşallah canım ama bu Azmi’m ve kararlığım bu takım sayesinde
Böyle motive oluyorum
Kontrol edilmek güzel bir şey sorumluluk bilimci ile yapmak
Baya köklü bir değişim o zamanbegendim canım içime sindi ne bilim ilk defa giycem bende hep spor nereye kadar![]()
Pazarlık sıkıDüne ekleyebilirsin @esperenzaa dediği çok doğru. Dün dündür bugün bugündür. Ben de bir Süleyman Demirel öğrencisi olarak bu sözün sonuna kadar arkasındayım![]()
![]()
Spor geçmişin yoksa en fazla 1kg tavsiye ederim kolaar icinde jillian 30days zaten dambillari baya kullaniyor benim gibi bir 41topladıysa seni hayli toplarKizlar, kol egzersizi icin dambıl alicam, kac kg almaliyim acaba?
Valla saliya kadar dediler uzuyorda uzuyor gunler ben sinirden sismeyeyimde kim sissin valla kacamak yapmiyorum hatunummm moralim.bozuk ödemim ve wc sorunum var evren beni duymuyorCanım dönem dönem hepimiz bir kiloda takılıp kalıyoruz.Vücut biraz direnç gösteriyor.menülerinde kaçamak olsa yedin pis boğazının kurbanı oldun iyi oldu derdim
Şu misafirleri gönder ,dukan biraya başla çok moralin bozuluyorsa iki gün (çarşamba-perşembe) ayran aşı detoksu yap. Çok çok zorlanırsan da bırak canım.
Baya zor durum o zaman kuzum dr gorun bence sonucta bunlarin etki etmemesi normal degilYa ben içiyorum bana etki etmiyor ya