• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

AF35E7BE-22CB-4726-90A7-68A010D78825.webp

Ben de hiç yememde görürüm :KK70: ayy ben seni gördüm kız engelli olduğundan görmemişim çok güzel incelmişsin bayıldım. İdolümsün başlangıç kilolarımızda çok yakın inşallah seneye senin gibi olurum bende
Sagol canım ❤️ sen cok daha incel canim insallah ❤️
Ben seni o zamanlar esperenzayla birlikte etiketlemistim, sen bakmamistin. Ben de gozunden kaçtı diye dusundum. Bi daha da sormayinca hadi bak demedim artik ☺️ meger hatun beni engellemis :D

57 misin hep ben tam 56 oldum ama bu hafta sabit çıkcam sanırım hedefim 53 54 inş veririm
Yok yaa adet oldum, bugun 3. Günüm. 58.5lari gördüm :( ama cumaya ineceğini düşünüyorum. Regl döneminde iştahsızlık olur bende.
Sen takildin takıldın bak beni gectin ;)
Ben daha 1 ay kadar buralardayim, sen benden once hedefine ulasirsin bu gidisle, ulas insallah ;)

Yok yaa adet oldum, bugun 3. Günüm. 58.5lari gördüm :KK43: ama cumaya ineceğini düşünüyorum. Regl döneminde iştahsızlık olur bende.
Sen takildin takıldın bak beni gectin :KK66:
Ben daha 1 ay kadar buralardayim, sen benden once hedefine ulasirsin bu gidisle, ulas insallah :KK66:

yok yok bende buralardayım @Esperenza ya kalsak mezun edicek olmuyorum mezun :D

Her ne kadar Cascade_ Cascade_ ve Ndymk Ndymk ile rakip olsak da fayfeyfiy fayfeyfiy ile de kendi icimizde rakibiz :KK70: hic daha 600luk spor yapamadim, belki seninkilerle ulasirim dediydim :KK70:
Ahahah canım ben puan getiren şeyler de yapıyprum :D beni gaza getiriyor
Önce Leslie 1 kez sonra yapabileceksem 2. Kez
Hadi ip
Hadi plank
Öyle öyle :D

Back
X