- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canım.ilk sayfanın ilk mesajında kurallarımız var onları okuyup,kabul edip bize kendini tanıtır mısın?Merhababen de takima katilmak isterim.yaklasik birbucuk yildir on iki kilo aldim.surekli bir seyler yiyiyorum.engel olamiyorum kendime.guya ana ogunlerime dikkat ediyorum,ama ara da yediklerim surekli kilo almama sebep oluyor.bu yuzden bana da destek olursaniz cok mutlu olurum.
![]()
SelamSelammlar
Cumartesi tatile gideceğiz de ,alış veriş toparlanma vs derken çok müsait olamadım.bakamadığım menüler var.onlara hızlıca bi bakış atarım:)
Cumaya az kaldı,lütfen bu hafta da hezimete uğramayalım .
Merhaba hoşgeldinizMerhababen de takima katilmak isterim.yaklasik birbucuk yildir on iki kilo aldim.surekli bir seyler yiyiyorum.engel olamiyorum kendime.guya ana ogunlerime dikkat ediyorum,ama ara da yediklerim surekli kilo almama sebep oluyor.bu yuzden bana da destek olursaniz cok mutlu olurum.
![]()
Akşam hurma çok kötü olmuş.10 tane hurma normal bir diyette belki bir haftalık ara öğünken canım sen tek bir akşamda yemişsin.hurma evet sağlıklı meyve ama dozunda yenmek kaydı ile.esperenzaa
Ndymk
GÜNDÜZ
İki haşlanmış yumurta
İki avuç çiğ fındık
Bir kase yoğurt
AKŞAM
İki biftek
Bir kase yoğurt
Bir ev yapımı limonata (limon,su ve bir çubuk tarçından oluşuyor)
On adet Medine hurması
SU
2.920
SPOR
Yatana kadar tamamlıcam
Acele edip bildirmicem
Daha süre varfattylamb94
Hosbuldum canimHoşgeldin canım.ilk sayfanın ilk mesajında kurallarımız var onları okuyup,kabul edip bize kendini tanıtır mısın?

MerhabaMerhaba hoşgeldiniz
İzin dönüşü istediğin takıma dahil olabiliyorsun canım.listelere bakarım şimdi,hangi etapta ve kaçHosbuldum canimevet kurallari okudum ve kabul efiyorum
Yalniz gecen yil 14 .takimda yarisip,izne ayrilmistim.sorun olmaz degilmi.
Ben 42 yasindayim,calismiyorum,dolayisiyle tum gunum mutfakta geciyor diyebilirim.
66.7kg ,1.60 cm boyum.hedef kg 55 kg,ama 50 kg olmayida cok istiyorum![]()
Tamam teşekkürlerAkşam hurma çok kötü olmuş.10 tane hurma normal bir diyette belki bir haftalık ara öğünken canım sen tek bir akşamda yemişsin.hurma evet sağlıklı meyve ama dozunda yenmek kaydı ile.
Akşam yenilen meyve direkt şeker, dşirekt kilo alımı demek.senin sorunun kafanda sağlıklı beslenmeyi oturtamamış olman.Akşam yediğino hurmalar,tartıda bi yerlerini tırmalayacak hatice
2 hurma günlük alman gereken serbest miktar desek (ki ara öğünde olmalıydı) 8 tanesi cezaya girer yüne de.
Hurma başına 5 dakikadan 40 dakika spor cezan var.
Aç kalarak,hata ediyorsun .bu hata da sonraki saatlerde cozutarak sana dönüyor.sana karatay uymuyor anladım canım ama dengeli düzenli sağlıklı beslenerek kilo verme işini kafanda oturtman lazım ,yoksa metabolizmanı mahvedeceksin.
Ay bende düşeyim bari puan aşkı bi bende yokmuşValla adim sayar alicam ben.
Cumadan sonra dakkamin pesine duserim arkadas, attigim her adimi da sayarim :)
Cok tesekkur ederim canim.izine ayrildigimkilonun cok ustune ciktim malesef.bir sizleri okuyup motive olup sonrasinda tarif sitelerinde buluyordum kendimi.sonrasi kacinilmaz.yap pisir ye.İzin dönüşü istediğin takıma dahil olabiliyorsun canım.listelere bakarım şimdi,hangi etapta ve kaç
Kilo ile izne ayrıldığın önemli.
Ben de 39 yaşındayım,çalışmıyorum eskiden tüm günüm mutfakta geçerdi şimdi uslandım
Tekrar hoşgeldin canım.takımda mümkün olduğunca aktip olup,sohbetlere dahil olup kaynaşırsan motivasyonun daha iyi oluyor .
Hiç ama hiç kıskanmadımSelammlar
Cumartesi tatile gideceğiz de ,alış veriş toparlanma vs derken çok müsait olamadım.bakamadığım menüler var.onlara hızlıca bi bakış atarım:)
Cumaya az kaldı,lütfen bu hafta da hezimete uğramayalım .
Bir puanla takdiri kaçıracan kuzumAy bende düşeyim bari puan aşkı bi bende yokmuşhatta ben spor puanlarımı hesaplarken yazmaya üşendiğim günler aklımd olmasına rağmen kendi kendime ceza veriyorum üşengeçlik yapıp yazmadığım için onları eklemiyorum toplam puana
![]()
![]()
Oyyy yirimm seniHiç ama hiç kıskanmadım![]()
Sen eylülde mi izne çıkabilecektin.Canım BenimmBi gecede nazar mı ettik kız aşkolsun
Sağolll![]()
Ben de bu sabah başladım :)Ben basladim bi kac gun, cok guzel enerji veriyo ama limon bitti. Alinca baslarim yine.
Hoşgeldiiin :)Merhababen de takima katilmak isterim.yaklasik birbucuk yildir on iki kilo aldim.surekli bir seyler yiyiyorum.engel olamiyorum kendime.guya ana ogunlerime dikkat ediyorum,ama ara da yediklerim surekli kilo almama sebep oluyor.bu yuzden bana da destek olursaniz cok mutlu olurum.
![]()