Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım.Bir kilo gitsin die
Tekrarlıyoruz da
Birrrr
AminnAnladım.
Cuma inşallah 73lerde olurum bende.

Eki Görüntüle 2176631
Olmalıyım
Sora 59
Sora hedefe az kalıcak
Toplam 2 ayda mezun olucam inş
Hadi olmadı 2,5 ay
Hedef kilonun %80’ini vermen gerek canım.Müsait olduğumda hesap yaparım canım.Normalde ben 82 ile başladım benim hedefim 70 idi. Mezun olmak için en az kaç kilo düşmek gerek ki? Gerçi şuan hedefimi 68 yaptım Ekim sonuna kadar.
Tebrik ederimOooo
Eline emeğine sağlık
İlk üçe girdim yine süperrr
Derecedeki arkadaşları ayrıyetten tebrik ederim
Balayı şahane geçiyoresperenzaa balayı nasıl geçiyo şekerparem
şükür canım.şeytanın bacağını kırdın
Kaç gün daha kalacaklarÇok iyi maaşallah
Evet
Aaaa kiz beni 100diye kandirdiniz kendiniz 700 1000
Şöyleki benim 4gündür biri yatili olmak uzere yemekli kahvaltili misafirimi var bugünde var ama söz verdim diye 100atladım sözüm söz ama sartlar elverdigince fazla atlayacağım İnşaAllah
tünaydınnn ve çok çok amin inşallahGünaydın hanımlaaarr. Cuma gününü eksilerle karşılayabileceğimiz bir hafta dilerim herkese :)
Gittikçe eriyosun kız bi bakmışsın 69 oluvermişsin
Sen istersin de ben yapmazmıyımTebrik ederimbu haftada aynı performansı bekliyoruz senden
![]()
Hedefini gerçekleştirmişsin :)))) dicektim çyanlış okumuşumNormalde ben 82 ile başladım benim hedefim 70 idi. Mezun olmak için en az kaç kilo düşmek gerek ki? Gerçi şuan hedefimi 68 yaptım Ekim sonuna kadar.
Feyza’cımmmm şahanesin
Cumaya kadar tam dikkat ile gider inşallah canım.Kilo kontrol:
Cuma: 56.1
Bugun: 56.5
Arti 400
Olsun onemli degil
Eksi olsaydi derdim kesssinn en az 1 gidicek
Ama olsun hayyyvan gibi dikkatli olucam 4 gun
55.1 hedef ama 55.3e falan da gobek atarim bastan diyim
55.5i bi kirsam gerisi corap sokugu gibi gelicek
72.4 olduğunda mezun olabiliyorsun canımNormalde ben 82 ile başladım benim hedefim 70 idi. Mezun olmak için en az kaç kilo düşmek gerek ki? Gerçi şuan hedefimi 68 yaptım Ekim sonuna kadar.
Balayı şahane geçiyorOğlumla kocişi odaya bıraktım ben plajda yayılıyorıum
şükür canım.şeytanın bacağını kırdın
Kaç gün daha kalacaklarKolay gelsin canım.
tünaydınnn ve çok çok amin inşallah
Yaparsın sen ama açsan yapma kız allah korusun bayılırsın halsiz düşersin falanSen istersin de ben yapmazmıyım![]()