• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım sana öneri vereyım kayısı çayı bı ise yaramıo
Sabah ac karnına elma sirkeli su iç
Günde 2 bardak yeşil çay
En az 2ltr su
Akşam yoğurt kürü yap farkı gör
Günde 3 4 kere ayıptır solemesı büyük tualete cıkıorum
Canım sirke ve yogurtu yapamam midemden dolayı. Ama bende kayısılı form çayı ise yarıyor. Birde taze yanibyas incir bağırsakları çalıştırıyor ondan yedim 2 tane bakalım.

Canım sirke ve yogurtu yapamam midemden dolayı. Ama bende kayısılı form çayı ise yarıyor. Birde taze yanibyas incir bağırsakları çalıştırıyor ondan yedim 2 tane bakalım.
İnşallah ise yarar ozaman migdene zararalıysa hç deneme zaten sen vıcudunu tanıorsun ona göre bısıler yap :)

Zayıflanmıyo zaten sen orda burda yazanlara inanma 3 kilo 5 kilo verdim diyenlerin hepsi geri almıştır o kiloyu. En güzeli sağlıklı beslenmek. Az gitsin kalıcı gitsin
3 5 kılo verıcek arkadaslar sok dıyete gerek yok yavaş verindaha iyi sıkıldınız belki aynı sözcuklerden ama 3 5 kılo fazlam olsa kendıme böyle eziyet etmezdim verilecek kılo çok olunca insan sıkıyor kendini Az yiyor ama 5 kılo fazlası olan normal diyet uygulasın yeter kanımca

3 5 kılo verıcek arkadaslar sok dıyete gerek yok yavaş verindaha iyi sıkıldınız belki aynı sözcuklerden ama 3 5 kılo fazlam olsa kendıme böyle eziyet etmezdim verilecek kılo çok olunca insan sıkıyor kendini Az yiyor ama 5 kılo fazlası olan normal diyet uygulasın yeter kanımca
Sana katılıyorum

Saat 11 gbi güzel 1 kahvaltı menüsü paylasayım sızede az kalorili doyurucu tadıda muhteşem tarifle beraber foto da paylasıcam istahınız açılsın deneyin :KK70:

Kız ben daha kendi sporumu kontrol edemiyorum açık var mı die :)))

Güzelll diyormuşum tövbe tövbe
Ceranda kaldın geçmiş olsun
❤️

Evet ev yoğurdu kullandım
Çok şaşırdım gitmediğine
Herkesin şakır şakır gidiyodu
3.gün akşamı bozdum
Gitseydi kilo bari emeğime değerdi
Her işte hayır vardır
Belki de hemen gitse hemen geri gelecekti

Canım ❤️

Canım ekmek bildiğimiz ekmek mi
Ekmeksizliğe alıştın die düşünüyodum
Bu arada seninde saçların döküldü mü karatayda?
Benim ve kardeşimin döküldü
Sağol canım♥️

Benim yanımda yavaş gitmekten bahsetme istersen :KK70:

Kız niye öyle diyorsun. Ar ad a durdum artı geldim. Olabilir, bak ben hic takmiyorum vereceğim nasılsa diyorum kadınca daha zor veriliyor.
İnşallah ise yarar ozaman migdene zararalıysa hç deneme zaten sen vıcudunu tanıorsun ona göre bısıler yap :)

Kız 2 incir bi adet beya cay ise tarafı bile:oops:

SİVİYİ COK TUKETMEK LAZİM DEDİGİN GİBİ EN AZ 2 LT SU OLMALİ.

@esperenzaa @Ndymk fattylamb94 fattylamb94 fayfeyfiy fayfeyfiy @cgdmk geçen cuma 62.300
Şimdi 61.800
Bomba gibi gelmek bu olsa gerek
Elimden geleni fazlasıyla yaptım Emin’im buna
Ama yok
Sabah 6 dan beri ayaktayım
Spor bile yaptım insin inmedi
Kaka bile yaptım afedersiniz
Herhafta bin bahane dimi
Dördüncü haftam anca yarım kg gitti
Karnım diyetten önce şişmezdi nie şişiyo
Benim göbeğim yoktuu böyle
Ama sonuç aynı
Yok işte yok
Bahaneler değiştirmiyo sonucu
Canım yine de eksi ♥️ Tebrikler

Kız niye öyle diyorsun. Ar ad a durdum artı geldim. Olabilir, bak ben hic takmiyorum vereceğim nasılsa diyorum kadınca daha zor veriliyor.

Kız 2 incir bi adet beya cay ise tarafı bile:oops:

SİVİYİ COK TUKETMEK LAZİM DEDİGİN GİBİ EN AZ 2 LT SU OLMALİ.
Hassas mide zor ya :)
Aynen ben dün kendi rekorumu kırdım 3.6tr içtim :D en az 2 içsen iyi olur ben bugün 3 falan içsem yeter cok zorlamıcam karnım sısıo agrıo sonra

Hassas mide zor ya :)
Aynen ben dün kendi rekorumu kırdım 3.6tr içtim :KK70: en az 2 içsen iyi olur ben bugün 3 falan içsem yeter cok zorlamıcam karnım sısıo agrıo sonra

Canım benim rekorum 2.5 ama bunun üzerine çıkmam diye düşünüyorum çünkü ben bu ka da r suyu hayatta içmedim

Canım benim rekorum 2.5 ama bunun üzerine çıkmam diye düşünüyorum çünkü ben bu ka da r suyu hayatta içmedim
Bende içmemısdım hayatımda 3ltr içmemısdım :D ilk oldu 2.5 3 falan içmeye calısıcam günlük fazlası mıgdeyı agrıtıo

Back
X