Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GünaydınGünaydın kızlaaar. Enerji dolu sağlıklı kilolar verebileceğimiz bir hafta olsun inşallah :)
Bugün daha fazla demıcem yapmayı dınlene dınlene bakalım kac olucak dırseklerım çok acıdı aslında acımasa yapardım dahaYaptıysan ekle tabi canım
çok şükür 80leri gordum bayrama 85 86 olurum inşallah ınanamıorum 3 4 gunde bukadar kılo gıtmesıne ama bu hafta spora abandım yemekde az yedım normal sanırım tartı fotosu eklıorumyooooooGünaydın kızlar keyfim süperçok şükür 80leri gordum bayrama 85 86 olurum inşallah ınanamıorum 3 4 gunde bukadar kılo gıtmesıne ama bu hafta spora abandım yemekde az yedım normal sanırım tartı fotosu eklıorum
![]()
Cuma 91.500
Bugün 89.400
Fark: 2.100gr
Hemsom ama sole düşün senin hedef 78yoooooo
Yoooooo
Bu olamaz
Resmen bana yetismissin
Buna izin veremem
Tebrik ederim canim cok guzel kilo vermissin.![]()
Canım sen kılo almışsın kaçamak falanmı yapdın yoksa tualet sorunu mu var veya ödem gibi vs.Dün sızmışım erkenden
Alarmı bile kurmadım
Günaydın kızlar
@esperenzaa @Ndymk
Kilo kontrol
61.8 cuma
62.3 pazartesi
benim ilk hedefim 78 canim :) ikinci hedefim 65 benim yplumda uzun yaniHemsom ama sole düşün senin hedef 78
Benim 55 daha benim yolum cok uzun senınkıne az var normal ♡
Saol kuzum ♡

Bol su ic civcicim yarina birseyin kalmaz :)56,50
+500
ÖDEM VAR HİSSEDİYORUM
ÇOK KAÇAMAK YAPMADIM ÇÜNKÜ
Ama benimki daha uzun yınedebenim ilk hedefim 78 canim :) ikinci hedefim 65 benim yplumda uzun yani![]()
Suyu cogalt canım bısı kalmaz56,50
+500
ÖDEM VAR HİSSEDİYORUM
ÇOK KAÇAMAK YAPMADIM ÇÜNKÜ
Uzun olan yolun sonuna en kisa zamanda gelirsin insallah canim. Bu hizla sen seneye yaza kadar hedefe ulasirsin zatenAma benimki daha uzun yınede![]()
![]()