• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Boşver yine de beddua etme sen ☺️
Evet Çanakkale tarafi yani ayazma harikadir.
Ben ilk defa balikesirden gittim, hic mi hiç beğenmedim. İlk ve son ☺️ tek iyi yonu kazdaginin zirvesine cikma sansim oldu. Sarikiza da gittik, yürüdük falan. Coookkk soguktu, acayip üşüdüm 5 kat kiyafet olsa da üzerimde ☺️
Anaa bunu iyiki okudum bizde gitmeyi düşünüyorduk

Insallah :) kiz yeni kurallar var mi bildigim soylede bosuna ceza almayayim :KK70:

Aaaaaaaa :KK43:
sagol canim. Iyom cok sukur sen nasilsin. Izinr cikmissin yine tatildemisin :) dondum artik :)

45 gunde cok guzel kilo vermissin tebrik ederim :) kilolarimiz yakin seninle bi ara kapisalim :KK70:
Aynen canım yine tatildeyim ☺️memlekete geldim yine ☺️ ben de eylul basina donucem inşallah listeye, ayrilma artik buralardan

Bende buaralar çok bunalıma gırıorum Normalde çok neselıyım noluyor bize kendimize gelelim canım yazık bize :/

Canım ben kendi kendime tavsiyelerde bulunup iyi olmaya çalışıyorum. Her şey insan için. Soluduğumuz her amin kıymetini bilmek gerek.

O genç ölümler insanı alt üst ediyo. Senin galiba herşeyden bi süre uzaklaşmaya ihtiyacın var
Bende öyle yapmayı planlıyorum. Kafami dağıtacak şeyler yapacağım. 2 günlükte olsa başka bir yere gitmeyi planlıyorum.

Canım ben kendi kendime tavsiyelerde bulunup iyi olmaya çalışıyorum. Her şey insan için. Soluduğumuz her amin kıymetini bilmek gerek.

Bende öyle yapmayı planlıyorum. Kafami dağıtacak şeyler yapacağım. 2 günlükte olsa başka bir yere gitmeyi planlıyorum.
Neguzel yapıorsun canım aynen oyle bu yuzden güzel canını sıkma ♡

Son düzenleme:
Menü:
Kahvaltı
2 yk yulaf 1 çk bal az süt su kakao 2 kuru kayısı

Ara
Kayısı çayı

Ara
Yarım şeftali
1,5 incir

Akşam
Tavuk suyu çorbası
Salatalık turşusu
Acı biber turşusu
Roka
1 dilim ekmek

Çoban salata

Ara
Yarım muz az yoğurt çok az süt su kakao (dondurdum)

esperenzaa esperenzaa cgdmk cgdmk

Spor
5k:180
1100 ip:220
300 sn plank :100 puan
15 dk ev işi : 5 puan
3700 adım : 55 puan

560 puan fattylamb94 fattylamb94

Menü:
Kahvaltı

Ara
Kayısı çayı

Ara
Yarım şeftali
1,5 incir

Akşam
Tavuk suyu çorbası
Salatalık turşusu
Acı biber turşusu
Roka
1 dilim ekmek

Çoban salata

Ara

Spor

Canım plankı merak edip bakdım youtubeden baya zor ben 2dakka yapabıldım spora eklıyımmı şimdi onuda

Bugünkü menü tekrar paylasıorum deisiklik olduğu ıcın esperenzaa esperenzaa
Sabah 3 bardak ılık su 1 i elma sirkeli
Bulut yumurta 2 yumurtanın sadece beyazı ile tuzsuz yagsız lor peyniri ile bol pul biberli
Yanında 1 adet salatalık
Akşam 1 nektari
Gece yogurt kürü
Spor fattylamb94 fattylamb94
70dakka eliptik bisiklet:280
20dakka egzersiz:40
30dakka ev işi:10
250adet ip atlama:50
Toplam:380puan
fayfeyfiy fayfeyfiy canım ipi 250 yapdım bırakdım :)
3ltr su içtim
fattylamb94 fattylamb94 canım ben plankda yapdım şimdi 2dakka kadar 40 puan yapıo onuda eklersın ♡
Toplamı 420 yapıyor canım

Son düzenleme:
Benimde hedefim yok ne kadar incelsem kârdır diyorum. Ama ikimizde de 7 ve 8le başlayan sayılar görmek istemiyorum. Çok uzattık biz bu işi.

Bitmiyo kız şu yılbaşı bi gelmedi. Gelsede bebeğim dönse askerden :KK70:
Aynen ya ben bi 7 leri gorsem rahatlicam :D

Ayy az kaldi kiz sayili gun :)
Aynen canım yine tatildeyim ☺️memlekete geldim yine ☺️ ben de eylul basina donucem inşallah listeye, ayrilma artik buralardan
Oh benim yerimede gez :) bizde tatilde canakkaleye gidecektik ama malesef ertelemek zorunda kaldik:(
Menü:
Kahvaltı

Ara
Kayısı çayı

Ara
Yarım şeftali
1,5 incir

Akşam
Tavuk suyu çorbası
Salatalık turşusu
Acı biber turşusu
Roka
1 dilim ekmek

Çoban salata

Ara

Spor

afiyet olsun canim. Tursu yedigin zaman fazladan su icmelisin. Odem yapabilir. Sporun sahane su miktarini yazmamissin

Aynen ya ben bi 7 leri gorsem rahatlicam :KK70:

Oh benim yerimede gez :) bizde tatilde canakkaleye gidecektik ama malesef ertelemek zorunda kaldik:KK43:
afiyet olsun canim. Tursu yedigin zaman fazladan su icmelisin. Odem yapabilir. Sporun sahane su miktarini yazmamissin
Valla sen 7yi ben 6yı görsem ruhum huzura kavuşcak :D

Aynen ya ben bi 7 leri gorsem rahatlicam :KK70:

Oh benim yerimede gez :) bizde tatilde canakkaleye gidecektik ama malesef ertelemek zorunda kaldik:KK43:
Aaa unutmuşum suyu 2,800 L su içtim

Back
X