• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cuma 57,7
Bugün 56,7
Kızlar 55,6 ile mezun olabiliyorum sizce cumaya kadar verebilir miyim
Bayram girince çok uzayacak çünkü
Detoks falan yapsam mı
Yapsam bile ödem YÖK şu an vücudumda
Ne yapabilirim

@esperenzaa cgdmk cgdmk
Harika❤️
Mezun mu olacaksin canim?
Nihai hedefin 55 ise ol, daha aşağı ise bayram sonrasi en fazla bir ay daha beklersin olursun. Mezun olacaksan cumaya rahat verirsin :KK66:

Bende cok özledim ama inanki yazacak ne fırsatım vardı nede halim. Son kaç aydır eşimle sıkıntılarım vardı ayrılma esigine geldik tabi benim için çok çok zor bi sürecti.
İstanbula gittim orda 1.5 ay kaldım dün döndüm kız kardeşimin düğünü vardı herşey çok iyiydi düğün çok güzeldi ama düğün sonu olay çıktı kardeşlerim ve baska kişiler arasında yaralanmalar vardı ve oradada zamanım kötü geçti malesef
Kıyamam kuzum neden böyle üstünüzde karabulutlar var ne oldu size. Eşinle aranız düzeldi mi şimdi

Yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlar. Onu demek istemedim ben. Bi arkadaş bana 78 kilo olunca yaşını 35 40 sandım demiştide ona itafen yazdım. Ben zaten hızlı kilo veremiyorum burda 30 üstü herkes benden daha hızlı kilo veriyo. Zaten metabolizma yaşımda 33 34 falan. Hayatım boyunca kilolarımla uğraşacğıma eminim hiç rahat olacağımı sanmıyorum :KK70:

:(
Deme oyle
Bir kere guzelcene kirdin miydi bu olayi gerisi gelir. Sen de kendi metabolizmani hizlandiricak kilit yiyecekleri deneye yanila bulursun merak etme. Dugun fotografi insanin omrunde kac kez cekilir ki? Arkadasim 100 kiloydu dugununde, simdi incecik, dugun fotolarindan nefret ediyor.
Hedefin belli. O yok metabolizman 30 kusurmus laflarina inanma ya, gercekse bile yasin cok genc oldugundan illa ki bir sekilde cevirebilirsin bu işi.
Kilo heeerkeesiii yasli gosterir ya da kilolu insan her zaman daha buyuk sanilir.
Ama onunde guzel bir sure var, nacizane onerim de kabul edersen, erteleme, hic bir seye guvenme sadece kendine guven, bir an once basla bu ise. Giden genclik yillarindan gidiyor valla..

Regl mi olucan
Geçmiş olsun
yeni geçti canım. O süreçte kendini çok tuttum ondan mi nedir bilmiyorum 1 haftadır canım çekiyordu ama dünden beri deli gibiyim. Marketten kel alıyorum içeriğini okuyup geri bırakıyorum. 1 litre su aldım onun yerine geldim. Ara öğün tuttu bakalım

Back
X