- 26 Temmuz 2018
- 1.833
- 3.741
- 48
- 28
Amcamın kedisi 2 hafta bende çok tatlı ama cokda yaramaz ♡ kızımla beraber kuduruyorlar nası bas edıcemYaaa çok tatlı buu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amcamın kedisi 2 hafta bende çok tatlı ama cokda yaramaz ♡ kızımla beraber kuduruyorlar nası bas edıcemYaaa çok tatlı buu
Çokk güzelmiş hınzırBu güzellik 2 hafta misafirim ♡ :)

Benımde vardı öldü pisimÇokk güzelmiş hınzır![]()
Amcamın kedisi 2 hafta bende çok tatlı ama cokda yaramaz ♡ kızımla beraber kuduruyorlar nası bas edıcem![]()

Zaten yaramazdı sımdı daha cok kuduruorminnaga arkadaş işte![]()
Tatil bitti
Napiyonuz gençler![]()
Zaten yaramazdı sımdı daha cok kuduruoraman sağlıkları olsunda gerısı muhım deil
oyle yapdım cnm 2 hafta tadını çıkarsınAynen öyle canım bırak eğlensin
Oyyy zor gelmiştir.Başın sağolsun. Benim de oğlum kedi delisi ve eve kedi alalım diye çok ısrar ediyor ama eşim istemediği ve evimiz bahçeli olmadığı için ben de istemiyorum.oturduğumuz sitede besleyip baktığımız kediler var ama eve almak çok büyük sorumluluk.Benımde vardı öldü pisimondan sonra eve giren ilk kedı içim garip oldu cok tatlı bıde yaramaz olmasa kızımla bu benı deli eder 2 haftada :)
Hoşbuldummm canımmKaptanimiz gelmisss :)))
Hosgeldinnn :))
Saol cnm cok agladım daha bebekdi bide okadar veterınere götürdük kurtaramadılar yavrumuOyyy zor gelmiştir.Başın sağolsun. Benim de oğlum kedi delisi ve eve kedi alalım diye çok ısrar ediyor ama eşim istemediği ve evimiz bahçeli olmadığı için ben de istemiyorum.oturduğumuz sitede besleyip baktığımız kediler var ama eve almak çok büyük sorumluluk.
Ay cok tatliymis :))Bu güzellik 2 hafta misafirim ♡ :)
Saol cnm keske bütün misafirler böyle tatlı olsaAy cok tatliymis :))
Hoşbuldummm canımm
Nasılsın datlum![]()
Ben de özledimm canımmİyi diyelim iyi olalim :)
Ozledim seni kaptanim hee![]()
Hoşbuldumm canımmesperenzaa tam şimdi yazıcaktım sen yazdın hoşgeldin
İyiyim şükür sen nasılsın
Tatil iyi gelmiştir baya
Gelmez mi :))
Hurma diyeti bence de zor canım. İyi bile dayanmışsın keşke emeğinin karşılığını alabilseydinNdymk evet 3,5 gün yapmıştım
Çok zor işte onu diyorum
Senln bu kadar dayanman çok iyi maşallah
Ben 3,5 gün emek verdim ama kilo veremedim
Sen veriyorsundur evet de cuma açıklarsın sürpriz olsun herkese