• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benımde vardı öldü pisim :KK43: ondan sonra eve giren ilk kedı içim garip oldu cok tatlı bıde yaramaz olmasa kızımla bu benı deli eder 2 haftada :)
Oyyy zor gelmiştir.Başın sağolsun. Benim de oğlum kedi delisi ve eve kedi alalım diye çok ısrar ediyor ama eşim istemediği ve evimiz bahçeli olmadığı için ben de istemiyorum.oturduğumuz sitede besleyip baktığımız kediler var ama eve almak çok büyük sorumluluk.

Oyyy zor gelmiştir.Başın sağolsun. Benim de oğlum kedi delisi ve eve kedi alalım diye çok ısrar ediyor ama eşim istemediği ve evimiz bahçeli olmadığı için ben de istemiyorum.oturduğumuz sitede besleyip baktığımız kediler var ama eve almak çok büyük sorumluluk.
Saol cnm cok agladım daha bebekdi bide okadar veterınere götürdük kurtaramadılar yavrumu :KK43:
Kedi bahçeli evde olmazkı köpek gibi deıller eve işemezler kumlarına yaparlar yanlız kalabılıorlar çok oyuncular tam ev hayvanı aslında cocuklar içinde iyi 1 tercih sorumluluk sevgı asılamak ıcın
Ama cok masraflı oluyor

Ndymk Ndymk evet 3,5 gün yapmıştım
Çok zor işte onu diyorum
Senln bu kadar dayanman çok iyi maşallah
Ben 3,5 gün emek verdim ama kilo veremedim
Sen veriyorsundur evet de cuma açıklarsın sürpriz olsun herkese
Hurma diyeti bence de zor canım. İyi bile dayanmışsın keşke emeğinin karşılığını alabilseydin:( ama sağlık olsun.

Back
X