• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

esperenzaa esperenzaa hosgeldin canımmm dönmene cook sevindim❤️
Nasılsın? Tatilin ardından bomba gibi olacağından eminim :KK66:
Canımmm:KK200::KK200::KK200:
Çok iyiyim sen nasılsın gamzelim:KK68:
Biraz gecikmeli de olsa ,heppi börtdeyyy datlummm:KK75::KK75:
Sağlıklı,mutlu,sevdiklerinle birlikte fit bir ömür sürmen dileğiyle .:KK36:

Hosbuldum canparem❤ sende hosgeldin nasilsin iyi gecti mi tatilin
oyyy muzur biseye benziyo:KK70:
Tatil iyi de dönüşü pek fena:KK70:Çok şükür kazasız belasız ağız tadı ile geçti.Evde yığınla iş var.Burada laklak yapıyorum:KK70:
Senin ve ahsen”in dönüşüne çok çok sevindim;)

İyiyim esperenzam sen nasılsın, nasıl geçti tatil ? Çok özlettin kendini buralar sensiz bomboştu
İşkolik eşimle anlaşma yapmak zorunda kalmıştım:olamaz:Tatilde iş telefonu istemiyorum deyince o da,sen de tatilde cuma haricinde takıma bakmayacaksın deyince mecburen kabul ettim:oops:
Kilo bile aldım:oops:ödemi atayım ne kadar almışım bakarım artık.cumadan itibaren menü paylaşırım.
Benim de aklım buradaydı işte zalım kocamm bırakmadı:KK70:

İşkolik eşimle anlaşma yapmak zorunda kalmıştım:olamaz:Tatilde iş telefonu istemiyorum deyince o da,sen de tatilde cuma haricinde takıma bakmayacaksın deyince mecburen kabul ettim:oops:
Kilo bile aldım:oops:ödemi atayım ne kadar almışım bakarım artık.cumadan itibaren menü paylaşırım.
Benim de aklım buradaydı işte zalım kocamm bırakmadı:KK70:
Ama enişte bey haklı esperenzam sen iş telefonu istemezsen o da takımı istemez :dondurma: ikiniz içinde iyi olmuş bence böylesi. Umarım eğlenmişsinizdir :KK73: Menü paylaşmanı bile özlemişim :KK61:hemencecik verirsin sen o aldıklarını

Ama enişte bey haklı esperenzam sen iş telefonu istemezsen o da takımı istemez :dondurma: ikiniz içinde iyi olmuş bence böylesi. Umarım eğlenmişsinizdir :KK73: Menü paylaşmanı bile özlemişim :KK61:hemencecik verirsin sen o aldıklarını
Cuma hem bildirim yapar hem de menü paylaşmaya başlarım canım;)
Eğlendik en çok da haylaz eğlendi.Eve dönmemek için ağladı hatta:KK70:
Sen ne yaptın minnakım.Sporlar yok sanki.Neden bıraktın ki? Çok da iyi gidiyordu sporların oysa.

Tatil iyi de dönüşü pek fena:KK70:Çok şükür kazasız belasız ağız tadı ile geçti.Evde yığınla iş var.Burada laklak yapıyorum:KK70:
Senin ve ahsen”in dönüşüne çok çok sevindim:KK66:
kolay gelsin canim o tatil donusu olan isleri hic sevmiyorum bavul bosalt yika yerlestir:kusmuk:

Suraya menumu ilistirip kaciyorum

Sabah 10.30
Tereyaginda yumurta
Domates
Peynir
zeytin
Cay

2 tb ekmegi

Ara 13.30
1 turk kahvesi

Aksam 17.0
Bi kase yogurt
1 yk yulaf ezmesi
1 yk keten tohumu

Ara 18.0
1 salatalik

Ara 20.0
Turk kahvesi

Ara 22.0
2 salatalik

Su 2.5 lt

Spor yok. Bugun cok halsizdim yemek bile istemedi canim. :( menumde sacma olmus zaten

Back
X