• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Öyle tabıkı ama canım keske sütlü tatlı yeseydın ondan iyidir o çok ağır bir tatlı ben tatlıyı geçtim tuz yağ bile kullanmiyorum ödem olur kılo yapar dıe korkuorum tatlı yesem dusunemıorum çıldırırdım o gün :KK70: ama olsun bari napalım ama 1seferlıkde kalsn 1 daha yapacak olursan en azından sütlü tatlı ye ondan iyidir

Valla canım haklisin ama ben zaten hayat boyu bırakmayacağım arada olsun yiyeceğim ama tabi ki sürekli tüketilen bir tatlı değil bu. Bakalım diyette saplantıya uğradım eskisi gibi olamadim nasıl gidecek bayram ve sonrasi

Valla canım haklisin ama ben zaten hayat boyu bırakmayacağım arada olsun yiyeceğim ama tabi ki sürekli tüketilen bir tatlı değil bu. Bakalım diyette saplantıya uğradım eskisi gibi olamadim nasıl gidecek bayram ve sonrasi
Dikkat et cnm 1 kere açıldımmı toplaması zor tabıkı arada yiyeceğiz hedef kılomuza geldiğimizde ama yedikten sonrada spor tamgaz devam edıcekkı almayalım :)

Merhaba, çok olayı kavrayamadım ama sanırım bende katılabilirim ..
Yaş ; 18
Boy ; 160
Güncel kilo ; 76.6
Hadef; 55 kilo

Bu yaşta bu kilo!
Istanbul'dan katılıyorum. Ne zamandır kilolarla başım belada fakat bu sene üniversite sınav stresi daha da gerdi beni ve sonuç bu. Bende zayıflamak istiyorum ve motivemi kaybettiğim an beni canlandıracak insanlar lazim. Ve sanirim buldum❤

Bugün ben bir detosk yapıyorum. Bi Instagram hesabını takip ettiğim 42 kilo vermiş bi insandan aldım bunu ve denemeye karar verdim. Sabah kahvaltımı sağlıklı bir şekilde yaptım. Haşlanmış yumurta, bir dilim peynir, yarim dilim tam buğday ekmeği, bol bol yağsız salata ve şekersiz çay..

Merhaba, çok olayı kavrayamadım ama sanırım bende katılabilirim ..
Yaş ; 18
Boy ; 160
Güncel kilo ; 76.6
Hadef; 55 kilo

Bu yaşta bu kilo!
Istanbul'dan katılıyorum. Ne zamandır kilolarla başım belada fakat bu sene üniversite sınav stresi daha da gerdi beni ve sonuç bu. Bende zayıflamak istiyorum ve motivemi kaybettiğim an beni canlandıracak insanlar lazim. Ve sanirim buldum❤

Bugün ben bir detosk yapıyorum. Bi Instagram hesabını takip ettiğim 42 kilo vermiş bi insandan aldım bunu ve denemeye karar verdim. Sabah kahvaltımı sağlıklı bir şekilde yaptım. Haşlanmış yumurta, bir dilim peynir, yarim dilim tam buğday ekmeği, bol bol yağsız salata ve şekersiz çay..
Hoşgeldin canım ♡ adım ilknur istanbul da yasıorum ben de :)
Benimde yaş 20 bu yaşta kılo oluyor ve neyazıkki yaşla çok alakalı deıl ama burda aile gibiyiz ve inşallah sende bu ailede kilolarından kurtulursun canım :)

Tünaydınnn canlarım:KK68:
Cuma öncesi son gün .bugün çok çok dikkat edin olur mu? Kaçamak yapmayın,tartıda ağırlık yapacak şeyler yemeyin,yeme işini erkenden kapatın,gün içinde suyu iyi için akşam saatlerinde suyu azaltın.
Kaptanım benim liste bugün bole
Sabah 3 bardak ılık su 1 i elma sirkeli
Sabah 1 salatalık ve 1 nektari yeşil çay

Öğlen kibrit kutusu kadar peynır 1 adet çeri domates yeşil çay

Akşam orta boy kase cacık

Gece yogurt kürü
3ltr de su içsem nası olur böyle

Herkese merhaba:)
Çok rica etsem beni de alır mısınız aranıza?
Canım kuralları oku
Kendini tanıtan 1 mesaj yaz kaptanımızı etiketle
2hafta deneme suresi var kılo vermene göre alınıorsun bende yenıyım daha 2.haftam bu hafta belli olcak alınıp alınmadıgım :)

canım künefeyi de çeyrek aldım 4 ısırıktı 3 ısırık yedim. Ama yine de fazla onun için evde egzersiz yaptım bugün özen göstermek gerek yarin tartı günü malum.
Dayandım dayandım dun patlattım valla
Hosgeldiinnn :)
Herkese merhaba:)
Çok rica etsem beni de alır mısınız aranıza?
hosgeldinn :)

Back
X