• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Haha valla bende aclık durumu yok ılgnc ve şekilde :KK70: mıde küçüldü iice heralde
Evet evet bence de senin miden kesin küçüldü canım :)
Ama yemene dikkat et bünyen kendini bu sefer açlık seferberliğine sokmasın yoksa kilo vermen yavaşlar ve durur :)

Evet evet bence de senin miden kesin küçüldü canım :)
Ama yemene dikkat et bünyen kendini bu sefer açlık seferberliğine sokmasın yoksa kilo vermen yavaşlar ve durur :)
Tamam canım normalde yıyom gene bukadar az deıldı bugunluk bole oldu
Bide yorgunluktan açıkmıyor karnım :D

Kız gidin uyuyun ben yokken konuşmayın aaaa bir iki üç tıp :KK70: fayfeyfiy fayfeyfiy
Ahahhaa canım gece 1 e kadar ben buradayım :D 11 gibi bir tayfa 12 gibi bir tayfa geliyor genelde :)
Hele maşallah tebarakallah şu sıra güzel muhabbet dönüyor :D

Afiyet olsun canım:KK200:bol bol gez kızınla.hareket hem sana hem de kızına çok iyi gelir.

canım en azından bilindik bir markanın çayı.hijyen ve kalite bakımından kafan rahat ediyor.
Yeşil çay demlenmesi çok kolay aslında bir kupalık içme suyu kaynat,kaynadıktan sonra ocağı kapat 20-30 saniye bekle su durulsun biraz.1 çay kaşığı kadar yeşil çay dolusu kupanın üzerine dök 3-4 dk bekle demlensin.sonra hemen süz.çok uzun süre beklersen çayın tadı acı oluyor.
Sallama çayların içindekiler ise en kötü mahsül,resmen çoğu toz ve poşetleri de kanserojen olduğu söyleniyor.
Anlıyorum , cokkk teşekkürler aydınlandım :)

bende varım artık... 60 kiloyum hedef :51
Hosgeldiiinnn :)
Menu:
Hurma diyetini bozdum artik aksam
5.gunu bitiremedim yani ama cok bıktım artık dayanamıcaktım
Sabah oglen: hurma yogurt
Aksam: 3 yk mantar kirmizibiber sogan kavurmasi z.yagli, 2 yk pirinc pilavi, yogurt, salata z.yagli

Su: 1.5 lt falandi
Spor: 8bin adim : 120 fattylamb94 fattylamb94
Cascade_ Cascade_
esperenzaa esperenzaa
Pilav olmasa iyiymis ama onada bisey diyemem sonucta kac gun hurmayla beslendin bakalom yarin snuc ne olcak cok merak ediyorm:)
Yarindan itibaten karatayimsi diyetime geri donuyorum.
Bugün menü :
Kahvaltı ,
2 h.yumurta, domates salatalık, yarım kalıp süzme peynir, yeşil zeytin ve siyah çay
Arada 1 yeşil elma, 2 ceviz
Akşam üzeri,
Yine domates salatalık peynir zeytin kuru soğan.
Akşam ise el yapımı dondurma yedim yarım porsiyon. dondurmacida kızım üzerime surekli tırmandığı , ben de savaştan çıkmış gibi olduğum için sanırım aldığım kaloriyi yaktım:))

Ben yokken ne çok yazmışsınız ya :KK57:
dondurma haroc guzel menu afiyet olsun
:)
ayyy sağolunnn hoşbuldumm:)) bende yeşilçay poşet içiyorum diğerleri enzimleri daha çabuk yükseltiyor diye duymuştum karaciğer enzimlerini çok etkiliyor yeşil çay dkkatli olmakta fayda var arkadaşlar.. bir de akşam yürüyüşü işini katmak istiyorum artık hayatıma:)
Posetlerde kansorejen varmis canim :)
Menü
Sabah ılık su 3 bardak 1i elma sirkeli
Kahvaltı 1 nektari 1satalık yeşil çay

Öğlen kibrit kutusu kadar peynir 2 çeri domates

Akşam 1 orta kase cacık

Gece yogurt kürü
3.4ltr su

Spor
Eliptik bisiklet 70 dakka:280
7dakka plank:140
20dakka egzersiz:40
1saat ev işi:20
200 ip atlama:40
Toplam:520puan
esperenzaa esperenzaa fattylamb94 fattylamb94
cok az yemissin :(

Menu:
Hurma diyetini bozdum artik aksam
5.gunu bitiremedim yani ama cok bıktım artık dayanamıcaktım
Sabah oglen: hurma yogurt
Aksam: 3 yk mantar kirmizibiber sogan kavurmasi z.yagli, 2 yk pirinc pilavi, yogurt, salata z.yagli

Su: 1.5 lt falandi
Spor: 8bin adim : 120 fattylamb94 fattylamb94
Yarindan itibaten karatayimsi diyetime geri donuyorum.
Cascade_ Cascade_
esperenzaa esperenzaa
Canım dostum bence de yeter hurma
Cuma iyi bi eksi görücen inşallahhhh
10.08.2018
giustizia_ - 199 puan
Ndymk - 252 puan
Trabzonlu3461 - 328 puan
cgdmk - 150 puan
Allonsy - 280 puan
asilsoy - 52,5 puan
simla0 - 46 puan

11.08.2018
Trabzonlu3461 - 328 puan
giustizia_ - 261 puan
fmad - 523 puan
cgdmk - 255 puan
asilsoy - 45 puan

12.08.2018
asilsoy - 112,5 puan
Trabzonlu3461 - 420 puan
fmad - 560 puan
cgdmk - 287,5 puan
giustizia_ - 167 puan
Ndymk - 270 puan

13.08.2018
asilsoy - 60 puan
Trabzonlu3461 - 530 puan
giustizia_ - 381 puan
Rzgrece - 20 puan
Ndymk - 55 puan

14.08.2018
Rzgrece - 290 puan
asilsoy - 58 puan
giustizia_ - 155 puan
Trabzonlu3461 - 450 puan
cgdmk - 315 puan
Ndymk - 432 puan
AhSen_2504 - 135 puan
Meva06tr - 224 puan
Alina - 638 puan

15.08.2018
Trabzonlu3461 - 478 puan
giustizia_ - 307,5 puan
fmad - 200 puan
Ndymk - 135 puan

16.08.2018
Ndymk - 120 puan

Kızlar puanlarınızı kontrol eder misiniz yanlışlık varsa düzelteyim.
eline emeğine sağlık ❤️
Hoşbuldum teşekkürler:) bu grup çok güzel sizi bulduğum için mutluyum:) amin canım çok sagol
Ooo hoşgeldinnn❤️❤️
  • Menum
Sabah 10.30
Bi ymurta
1 yuurta sarisi
Cay
Peynir

Ara
1 bardak sut

Aksam 17.30
Firinda turlu (patates biber patlican domates kabak)
Yogurt

Su 2.5 lt
Spor yok :KK43:

Açim aaaacccccc :mad:
[/QUOTE
Sende benim gibi açım die bağırıyorsun
:KK48: Anlıyorum seni

Canım dostum bence de yeter hurma
Cuma iyi bi eksi görücen inşallahhhh

eline emeğine sağlık ❤️

Ooo hoşgeldinnn❤️❤️
valla cok acim ya :( yatcam birazdan sabahda erkendan kalkip kahvalti yapicam :D

Canım 100 ip atlasan adım da mı yok
adim mutlaka var ama telefonu yanimda tasimiyorum kac adim oldugunu bilmiyorum o yuzden. Sporda yapamadom bugun evi temizle agda yap yemek yap cocuklarla ilgilen fln bu saat oldu suan ac oldugum icin cok halsizim :D yarin yapcam kesin

valla cok acim ya :KK43: yatcam birazdan sabahda erkendan kalkip kahvalti yapicam :KK70:

adim mutlaka var ama telefonu yanimda tasimiyorum kac adim oldugunu bilmiyorum o yuzden. Sporda yapamadom bugun evi temizle agda yap yemek yap cocuklarla ilgilen fln bu saat oldu suan ac oldugum icin cok halsizim :KK70: yarin yapcam kesin
Aah ahhh sabret yarın azda olsa doyarsın
:KK48:

valla cok acim ya :KK43: yatcam birazdan sabahda erkendan kalkip kahvalti yapicam :KK70:

adim mutlaka var ama telefonu yanimda tasimiyorum kac adim oldugunu bilmiyorum o yuzden. Sporda yapamadom bugun evi temizle agda yap yemek yap cocuklarla ilgilen fln bu saat oldu suan ac oldugum icin cok halsizim :KK70: yarin yapcam kesin
Aaa temizlik kaç saat o da mı yok

Ahahha Ayy kız hemen poponu kaşı:KK70:

Bana da diyince diyorum hemen şöyle verdim falan hemen aynı hafta 2 kilo aldım geri paArtesi 56,7 Çarşamba 58,7 miydi öyle bir şeydi bilmiyorum

Nazar nazar fena :KK70:

Felak nas oku canım şaka bir yana :)

Ben ne zaman övülsem muhakka enerjim gider, halsiz ve uykulu olurum. Valla Allah kem gözden kıskanç gözlerden korusun.

Menüm
sabah:
1 adet yumurta, 3 zeytin, 1 dilim peynir.
ara öğün: türk kahvesi
öğlen:
3 kasık börülce( taze fasulyenin torunu:D ) , yarım kase cacık.
ara: 1 çay, 1 bardak kahve
akşam: 2 dilim pizza:KK23::ukala: bahane yok yemek yapmadım:süslü:
ara: yok--daha mı olsun

spor: 4000 adım 60 puan
5 dk egzersiz 10 puan toplam 70 puan
esperenzaa esperenzaa fattylamb94 fattylamb94

bu arada sınav sonucu açıklandı berbat bir sonuç almışım. oturup plan yapmalıyım ya kursa gidip adam gibi hazırlanacağım y ada bu defteri kapatacağım. gerçekten kararsızlıklarım beni mutsuz ediyor mutsuz olduğumda da yeme düzenim bozuluyor. o kadar emeğim boşa gidecek o yüzden bu ayı saymıyorum inşallah bayram sonrası güzel bir başlangıç yapacağım bir çok konuda karar vermem gerek özel hayatım, iş hayatım, eğitim ve diyet mevzularında .
esperenzaa esperenzaa m bu hafta hatta geçen hafta da uymadığım kurallar var. ceza ver yapayım en azından yazmaya yüzüm olsun diye yaparım mecbur kalınca. yoksa bu k.ç kalkmayacak:oops::KK57:

rakibemmm tam gaz devam ediyor ses soluğuda çıkmıyor çok. kesin spor yapıyordur:KK17:

Amiiin galiba bende de öyle
Oo çok zayıfladım moduna giriyorum oysa 3-5 yanı

Canım öyle deme ben geçen yıldan beri 16 kilo verdim şimdi bakınca vay be diyorum ama o zamanlar o kadar zor geliyordu ki. İnşallah 68 kiloyu da göreceğim. Kaldı 6 kilocuk

Back
X