- 26 Temmuz 2018
- 1.833
- 3.741
- 48
- 28
Aynen cnm saol :) ♡Oo iyi süper kadın çok güzel anlatıyor ya maşallah:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen cnm saol :) ♡Oo iyi süper kadın çok güzel anlatıyor ya maşallah:)
Evet evet bence de senin miden kesin küçüldü canım :)Haha valla bende aclık durumu yok ılgnc ve şekildemıde küçüldü iice heralde
AynennnnBulut mu :)
Tamam canım normalde yıyom gene bukadar az deıldı bugunluk bole olduEvet evet bence de senin miden kesin küçüldü canım :)
Ama yemene dikkat et bünyen kendini bu sefer açlık seferberliğine sokmasın yoksa kilo vermen yavaşlar ve durur :)
Ahahhaa canım gece 1 e kadar ben buradayım
Anlıyorum , cokkk teşekkürler aydınlandım :)Afiyet olsun canımbol bol gez kızınla.hareket hem sana hem de kızına çok iyi gelir.
canım en azından bilindik bir markanın çayı.hijyen ve kalite bakımından kafan rahat ediyor.
Yeşil çay demlenmesi çok kolay aslında bir kupalık içme suyu kaynat,kaynadıktan sonra ocağı kapat 20-30 saniye bekle su durulsun biraz.1 çay kaşığı kadar yeşil çay dolusu kupanın üzerine dök 3-4 dk bekle demlensin.sonra hemen süz.çok uzun süre beklersen çayın tadı acı oluyor.
Sallama çayların içindekiler ise en kötü mahsül,resmen çoğu toz ve poşetleri de kanserojen olduğu söyleniyor.
Hosgeldiiinnn :)bende varım artık... 60 kiloyum hedef :51
Pilav olmasa iyiymis ama onada bisey diyemem sonucta kac gun hurmayla beslendin bakalom yarin snuc ne olcak cok merak ediyorm:)Menu:
Hurma diyetini bozdum artik aksam
5.gunu bitiremedim yani ama cok bıktım artık dayanamıcaktım
Sabah oglen: hurma yogurt
Aksam: 3 yk mantar kirmizibiber sogan kavurmasi z.yagli, 2 yk pirinc pilavi, yogurt, salata z.yagli
Su: 1.5 lt falandi
Spor: 8bin adim : 120fattylamb94
Cascade_
esperenzaa
dondurma haroc guzel menu afiyet olsunBugün menü :
Kahvaltı ,
2 h.yumurta, domates salatalık, yarım kalıp süzme peynir, yeşil zeytin ve siyah çay
Arada 1 yeşil elma, 2 ceviz
Akşam üzeri,
Yine domates salatalık peynir zeytin kuru soğan.
Akşam ise el yapımı dondurma yedim yarım porsiyon. dondurmacida kızım üzerime surekli tırmandığı , ben de savaştan çıkmış gibi olduğum için sanırım aldığım kaloriyi yaktım:))
Ben yokken ne çok yazmışsınız ya![]()
Posetlerde kansorejen varmis canim :)ayyy sağolunnn hoşbuldumm:)) bende yeşilçay poşet içiyorum diğerleri enzimleri daha çabuk yükseltiyor diye duymuştum karaciğer enzimlerini çok etkiliyor yeşil çay dkkatli olmakta fayda var arkadaşlar.. bir de akşam yürüyüşü işini katmak istiyorum artık hayatıma:)
cok az yemissinMenü
Sabah ılık su 3 bardak 1i elma sirkeli
Kahvaltı 1 nektari 1satalık yeşil çay
Öğlen kibrit kutusu kadar peynir 2 çeri domates
Akşam 1 orta kase cacık
Gece yogurt kürü
3.4ltr su
Spor
Eliptik bisiklet 70 dakka:280
7dakka plank:140
20dakka egzersiz:40
1saat ev işi:20
200 ip atlama:40
Toplam:520puan
esperenzaa
fattylamb94
Canım dostum bence de yeter hurmaMenu:
Hurma diyetini bozdum artik aksam
5.gunu bitiremedim yani ama cok bıktım artık dayanamıcaktım
Sabah oglen: hurma yogurt
Aksam: 3 yk mantar kirmizibiber sogan kavurmasi z.yagli, 2 yk pirinc pilavi, yogurt, salata z.yagli
Su: 1.5 lt falandi
Spor: 8bin adim : 120fattylamb94
Yarindan itibaten karatayimsi diyetime geri donuyorum.
Cascade_
esperenzaa
eline emeğine sağlık10.08.2018
giustizia_ - 199 puan
Ndymk - 252 puan
Trabzonlu3461 - 328 puan
cgdmk - 150 puan
Allonsy - 280 puan
asilsoy - 52,5 puan
simla0 - 46 puan
11.08.2018
Trabzonlu3461 - 328 puan
giustizia_ - 261 puan
fmad - 523 puan
cgdmk - 255 puan
asilsoy - 45 puan
12.08.2018
asilsoy - 112,5 puan
Trabzonlu3461 - 420 puan
fmad - 560 puan
cgdmk - 287,5 puan
giustizia_ - 167 puan
Ndymk - 270 puan
13.08.2018
asilsoy - 60 puan
Trabzonlu3461 - 530 puan
giustizia_ - 381 puan
Rzgrece - 20 puan
Ndymk - 55 puan
14.08.2018
Rzgrece - 290 puan
asilsoy - 58 puan
giustizia_ - 155 puan
Trabzonlu3461 - 450 puan
cgdmk - 315 puan
Ndymk - 432 puan
AhSen_2504 - 135 puan
Meva06tr - 224 puan
Alina - 638 puan
15.08.2018
Trabzonlu3461 - 478 puan
giustizia_ - 307,5 puan
fmad - 200 puan
Ndymk - 135 puan
16.08.2018
Ndymk - 120 puan
Kızlar puanlarınızı kontrol eder misiniz yanlışlık varsa düzelteyim.
Ooo hoşgeldinnnHoşbuldum teşekkürler:) bu grup çok güzel sizi bulduğum için mutluyum:) amin canım çok sagol
Sabah 10.30
- Menum
Bi ymurta
1 yuurta sarisi
Cay
Peynir
Ara
1 bardak sut
Aksam 17.30
Firinda turlu (patates biber patlican domates kabak)
Yogurt
Su 2.5 lt
Spor yok
Açim aaaacccccc[/QUOTE
Sende benim gibi açım die bağırıyorsun
Anlıyorum seni
Canım 100 ip atlasan adım da mı yokSabah 10.30
- Menum
Bi ymurta
1 yuurta sarisi
Cay
Peynir
Ara
1 bardak sut
Aksam 17.30
Firinda turlu (patates biber patlican domates kabak)
Yogurt
Su 2.5 lt
Spor yok
Açim aaaacccccc![]()
valla cok acim yaCanım dostum bence de yeter hurma
Cuma iyi bi eksi görücen inşallahhhh
eline emeğine sağlık
Ooo hoşgeldinnn![]()
adim mutlaka var ama telefonu yanimda tasimiyorum kac adim oldugunu bilmiyorum o yuzden. Sporda yapamadom bugun evi temizle agda yap yemek yap cocuklarla ilgilen fln bu saat oldu suan ac oldugum icin cok halsizimCanım 100 ip atlasan adım da mı yok
Aah ahhh sabret yarın azda olsa doyarsınvalla cok acim yayatcam birazdan sabahda erkendan kalkip kahvalti yapicam
adim mutlaka var ama telefonu yanimda tasimiyorum kac adim oldugunu bilmiyorum o yuzden. Sporda yapamadom bugun evi temizle agda yap yemek yap cocuklarla ilgilen fln bu saat oldu suan ac oldugum icin cok halsizimyarin yapcam kesin
Aaa temizlik kaç saat o da mı yokvalla cok acim yayatcam birazdan sabahda erkendan kalkip kahvalti yapicam
adim mutlaka var ama telefonu yanimda tasimiyorum kac adim oldugunu bilmiyorum o yuzden. Sporda yapamadom bugun evi temizle agda yap yemek yap cocuklarla ilgilen fln bu saat oldu suan ac oldugum icin cok halsizimyarin yapcam kesin
Ahahha Ayy kız hemen poponu kaşı
Bana da diyince diyorum hemen şöyle verdim falan hemen aynı hafta 2 kilo aldım geri paArtesi 56,7 Çarşamba 58,7 miydi öyle bir şeydi bilmiyorum
Nazar nazar fena
Felak nas oku canım şaka bir yana :)
Amiiin galiba bende de öyleBen ne zaman övülsem muhakka enerjim gider, halsiz ve uykulu olurum. Valla Allah kem gözden kıskanç gözlerden korusun.
bahane yok yemek yapmadım
Hoşgeldin canım iyiyim sen nasılsın
Amiiin galiba bende de öyle
Oo çok zayıfladım moduna giriyorum oysa 3-5 yanı