• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ahahha
Canım çok iyi olmuş
Hem diyeti bırakınca her gün bulut yiyemezsin
Ama haşlanmış yumurta yiyebilirsin :)
Arada yağsız bir şekilde tavada da yapabilirsin
Lor ile falan deneyebilirsin ben süzme ile yapıyprum ama sen daha çok dikkat ediyorsun :)
Ben delilik derecesinde :D
Atar cekıcem gercekden zayıflayınca salmıcam kendımı yıne almak ıstemıorum hep cıkolata cıps döner yuzunden kılo aldım ben bı ınsan haftada 5 gun 2 dürüm tavuk döner yermı ya :D

Ben delilik derecesinde :KK70:
Atar cekıcem gercekden zayıflayınca salmıcam kendımı yıne almak ıstemıorum hep cıkolata cıps döner yuzunden kılo aldım ben bı ınsan haftada 5 gun 2 dürüm tavuk döner yermı ya :KK70:
Ahahha canım fark etmen çok güzel
Bunun farkına varmayıp daha da devam edebilirdin .. inşallah zayıflar ve sağlıklı yaşarsın :)

Tamam canım
İhmal etme
Tmm ♡
Harikasın :)
Sevdin mii daha önceden yapıyor muydun canım hiç:)

canım spor o kadar her şeye faydalı ki
vücudumuzdaki her şeye
Eğer orta yapıyorsak yani konuşabiliyor ve şarkı söyleyemiyorsak bu orta oluyor haftada 150 dk
Bunu günlere bölebilirsin

Konuşamıyor yani günlük normaldeki gibi- ve şarkı söyleyemiyorsak bu ağır oluyor bunu da haftada 75 dk yapmak gerekiyor

Çocukların her gün 1 saat hareket etmeleri gerekiyor

Bunu yaşantına adapte edersen eğer bir çok hastalığı görmezsin
Genetik yatkınlığın olsa bile çok geç yaşta görürsün
Spor çok önemli ama dozunda
Aşırısı da çok tavsiye edilmiyor ama şu an yaptığın dönemsel bir şey tabi
Yok yapmıyordum valla yıyıp oturuodum :KK70:
Aynen canım çok haklsn valla spor artık hep hayatımda olucak
Ama tabı hedefe Gelene kadar spor bu sevıyede kalmak zorunda :KK70: sıkılasabılmem Icın yoksa sarkarım :/

200 ip btti 7dkka plank btti smdı evi toplıcam arkadaşım gelıcek bırazdan :KK70: bugün 1 saati gecik ev işi yapdm kadın olmak cok zor ya of

Back
X