- 26 Temmuz 2018
- 1.833
- 3.741
- 48
- 28
40 30 yapıom zorlamıor dıe canım ama dusururum laf dınlıcemİyi bakalım :) ama 30 30 yap ya en fazla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
40 30 yapıom zorlamıor dıe canım ama dusururum laf dınlıcemİyi bakalım :) ama 30 30 yap ya en fazla
Ahaha belli mi olur hala oluruzOrtak noktamız cok kızgercekde de cok ıyı dost olurmusuz
![]()
Ahaha bence de olmazSus be
Seni kardeşime almayacam
Kardeşimde geldi denizdeyiz
1.90 boyunda ama olmaz bu iş
![]()
Di mi200 ip btti 7dkka plank btti smdı evi toplıcam arkadaşım gelıcek bırazdanbugün 1 saati gecik ev işi yapdm kadın olmak cok zor ya of
Seni birinci de yapamadımAhaha bence de olmaz
Beni alma
Ben kısa kalırım
Uzun kızlara yazık![]()
Ahahha bir de yapamadığım tatil için dövSeni birinci de yapamadım
Seni naapsam yaa
Buldum
Dövücem
Bu yaptığın sporlar için
Bu da ....
Başka bulamadım![]()
DimiAhaha belli mi olur hala oluruz![]()
Tünaydınnnn hgeldın ♡♡♡♡Tünaydınn
Mutlu pazarlar canlarım![]()
Aynen öyle toparladım ortalığı daDi mi
Ben de ütü yapacağım ya bu sıcakta
Şu dediklerine o kadar katılıyorum ki.Ayrıca kural gereği menülere yorum yapmak ve spor yapmak zorunlu zaten.Kızlar herkes birbirinin menüsüne yorum yapsın lütfen
Motivasyon için spor,sohbet şart aslındaVe lütfen grup olarak az da olsa her gün spor yapmamız gerekiyor
Geçmiş yapa yapa bitiremedim zatiesperenzaa sağlam bir geçmiş seni bekliyor kaptanım :)
Herkesten karşılıklı menü yorumu bekliyorum canım zatenBende böyle ilgileniyodum bi zamanlar ama karşışıpını göremedim
Grup motivasyonu çok önemli
Yorum yapmayanları ispikleyinCanım hatta yorum yapmayanları etiketleyelim olmadı sen yapmadın vs gibi
Bazen gözden kaçabilir
Regl oldun mu canım?Yarın regl günüm inşallah tarçın suyu geciktirmez
Geciktikçe sıkıntı basar
Nettende baktım
Yüzdeyüz gecikme yapıyormuş
esperenzaa söylemişti
Ben hergün içtim full
Bu da bana ders olsun
Tartışmaya mahal vermem canım bir de hepimizin ortak amacı varken ve yapılan yorumlar aslında iyiliğimize iken tartışmaya gerek de yok zaten.Ya yok tartışma falan çıkabilir
Mezuniyetime zarar gelmesin :))
İsteyen yapsın yorum ne diyim
Maşallah o zamanSu 2 oldu olacak kıvamda kaptanım yazdıktan sonra içtim Allah a şükür
MaşallahDiyetisyenm öyle bi kilo koruyucu menü yazdı ki. Daha uygulamadan doydum![]()
emeklerken eline bi bez al yerleri sil dimi, yok
yanii kızlar ne için
annen çok şanslı
annem erkek kardeşime 'seni ekmek almaya göndermek için doğurdum' demişti![]()
Canımın içi güzel gözlümm ben de özledim çok çokİyiyim canimmm sen nasılsın cidden özledim senin muhabbetini![]()
Eline koluna emeğine sağlık canım6. Takim bireysel spor yarismasi
( 10 Agustos- 17 Agustos )
1.....Trabzonlu3461 .....3586 puan
2......fayfeyfiy .......2193 puan
3....... @cgdmk ......2107 puan
4.Cascade_ ...1666.5 puan
5. @Ndymk... 1264 puan
6. @alina ...638 puan
7. @asilsoy ...328 puan
8. Rzgrece ...290 puan
9. @Allonsy ...280 puan
10. @Meva06tr ...224 puan
11. @AhSen_2504 ...135 puan
12. @simla0 ...46 puan
Az yada cok spor yapan herkesi tebrik ederim.
Ozellikle hergun atlamadan spor yapanTrabzonlu3461 ve @cgdmk arkadaslarimi iradeli ve istikrarli davranislarindan dolayi kutlar, basarilarinin devamini dilerim.
Puan hesaplamada bir hata yaptiysam simdiden ozur dilerim. Sayet hatami soylerseniz hemen duzeltirim.
Canımmm tebriklerAllah Allah ben nasıl dereceye girdim ki ben güzel spor yapmadım bu hafta
Çok şaşırdım
@cgdmk ikimiz de ilk üçteyiiiz![]()
Tamam canım ,not alıyorum
Teşekkür ederiz ♡♡♡♡Eline koluna emeğine sağlık canım
İlk üçe giren minnak sporcuları da ayrıca tebrik ederim.
Regl günümü yanlış hesaplamışım Pazar değil pazartesi regl günüm yarın yaniYorum yapmayanları ispikleyinkaçamakları da tabi
Regl oldun mu canım?
Tartışmaya mahal vermem canım bir de hepimizin ortak amacı varken ve yapılan yorumlar aslında iyiliğimize iken tartışmaya gerek de yok zaten.