• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sorma ben geceden beri ara ara okuyup ,alıntı yapmaya çalıştıkça beynim yandı:confused:
Pazar bende iyi geçiyor ,sen neler yaptın canım?

Hepimizin hayali sanırım:KK70:
Ben hafta sonu kahvaltılarında çok pis sefa sürerim:KK70:Eşimle oğlum kahvaltıyı hazırlar ben öyle uyanırım:KK70:

Ben de bazen yapiyorum oyle
Esim hazirliyor ben uyuyorum, guzel oluyor ;)

Simdik ben 1 hafta yalnizim.
Spor bugun guzel yapicam.
Yarin yapamam cok yogun olucam ama yuruyus cok olur adim sayim cok olur yine.
Sali aksamindan itibaren de yine cook yapicam.
Esim haftaya pazar geliyor.
Simdiii onumde 7 gun var :)
Cuma gunu 54.5 idim ancaaaaaaak ne yazik ki sismeler odemler yemeler benim tartida gorudugum rakam bu sabah 56 :KK43:
KİZLAR ASLA AMA ASLA AYNİ RAKAMİ 2 3 HAFTA UST USTE GORMEDEN YEME DUZENİNİZİ DEGİSTİRMEYİN!!! KACAMAK YAPMAYİN!!! KİLONUN OTURMASİ DİYE BİR SEY GERCEKTEN VAR!!!!!!!

Simdik diyelim ki ben 55im, esim gelene kadaarr 53 rakamini gormem lazim!
Kollarim da 32 cm, esim gelene kadar kollarimi 26 cme indirmek istiyorum! Bu yuzden 1 hafta boyunca cok yogun kol sıkılaştırma yapicam. İnceldigim belli olsun istiyorummm, esim gelince sasirsin istiyoruumm.

Bi de saclarimi boyicam :KK66: hayatimda 1 kez boyattim gecen ay, beyazim cok diye, siyah sacliyim yine siyaha boyattiydim. Bu sefer biraz farklilik yapicam ama kendim boyarim heralde bu sefer.

Haydi bakalim :)))
Eşine büyük sürpriz var desene:KK66: adamın gözleri :confused:canım eğer yapabiliyorsan kondüsyonun yetiyorsa jillian yap canım.çok iyi sıkılaştırıyor.

Hanginiz önce mezun olacaksınız merakla bekliyorum:KK66:sen mi kankin mi?
Hatice’yi yavaşlatan meyve ve şeker oluyor seni de aradaki cozutmların :KK66:

Eşin ve tartı stresi yokken bence bol sporla çok iyi sıkılaşabilirsin canım.protein ve sebze ağırlıklı beslenirsen çok iyi

Mideni yormayacak şekilde beslebilirsen çabuk toparlarsın canım.

Bu defalık az verdim ama bi dahakine affetmem:KK70:

Sağlıklı menülerle mezun olun sonra korumak daha kolay canım.
Bir de bir iki kilo esneme payı bırakmak da iyi oluyor.benim 65 hedefimdi ,63,9 ile mezun oldum.şimdi 67’yiö.tekrar 63’e gerilemek istiyorum.

1 kilo esneme payi cidden birakilmali yaa.

Ben de cok merak ediyorum hatice mi ben mi, kim once mezun olucak :KK70: benim cidden iyi gidip gidip bi anda cozutmalarim olmasa belki simdiye dek mezundum :(
Neyse bu hafta esim yok, rahatim ;) o geldiginde de zerre odun vermicem bundan sonra, son cozutusum saglam oldu cunku:KK70:

Ben de bazen yapiyorum oyle
Esim hazirliyor ben uyuyorum, guzel oluyor :KK66:
Ohhh sefamız olsun:KK70:Benim eşim uyanır uyanmaz kahvaltı yapamıyor ,ben de tam tersiyim.uyandıktan maksimum 30 dk içinde kahvaltı yapmazsam gözüm dönüyor:confused:Önce bizim haylaz uyanır,babayı uyandırır sonra ikisi biraz oynar bana kahvaltı hazırlarlar:KK70:

Eşine büyük sürpriz var desene:KK66: adamın gözleri :confused:canım eğer yapabiliyorsan kondüsyonun yetiyorsa jillian yap canım.çok iyi sıkılaştırıyor.

Bir bakarim jilliana ama pek guclu bir insan degilim esperenzaam, bi de okulda yorulucam bu hafta. En guzeli yine 3 5 dk cardio, leslie ve kol hareketi diye dusunuyorum, denicem bakalim :))

1 kilo esneme payi cidden birakilmali yaa.

Ben de cok merak ediyorum hatice mi ben mi, kim once mezun olucak :KK70: benim cidden iyi gidip gidip bi anda cozutmalarim olmasa belki simdiye dek mezundum :KK43:
Neyse bu hafta esim yok, rahatim :KK66: o geldiginde de zerre odun vermicem bundan sonra, son cozutusum saglam oldu cunku:KK70:
Canımm benim şok diyet yapmamak gerekiyor,insanın iradesini gerçekten çok zorluyor.şok diyetler kilo verdirse de sonra çabucak geri aldırabiliyor.
Ben diyet modundayken çok iradeli olurum.hayır deyip arkasında durabildikçe daha da kolaylaşıyor.

Ohhh sefamız olsun:KK70:Benim eşim uyanır uyanmaz kahvaltı yapamıyor ,ben de tam tersiyim.uyandıktan maksimum 30 dk içinde kahvaltı yapmazsam gözüm dönüyor:confused:Önce bizim haylaz uyanır,babayı uyandırır sonra ikisi biraz oynar bana kahvaltı hazırlarlar:KK70:

Ooohh valla eeen guzeli yaa
Accik da onlar hazirlasin tabii arada yavv :))

Simdik ben 1 hafta yalnizim.
Spor bugun guzel yapicam.
Yarin yapamam cok yogun olucam ama yuruyus cok olur adim sayim cok olur yine.
Sali aksamindan itibaren de yine cook yapicam.
Esim haftaya pazar geliyor.
Simdiii onumde 7 gun var :)
Cuma gunu 54.5 idim ancaaaaaaak ne yazik ki sismeler odemler yemeler benim tartida gorudugum rakam bu sabah 56 :KK43:
KİZLAR ASLA AMA ASLA AYNİ RAKAMİ 2 3 HAFTA UST USTE GORMEDEN YEME DUZENİNİZİ DEGİSTİRMEYİN!!! KACAMAK YAPMAYİN!!! KİLONUN OTURMASİ DİYE BİR SEY GERCEKTEN VAR!!!!!!!

Simdik diyelim ki ben 55im, esim gelene kadaarr 53 rakamini gormem lazim!
Kollarim da 32 cm, esim gelene kadar kollarimi 26 cme indirmek istiyorum! Bu yuzden 1 hafta boyunca cok yogun kol sıkılaştırma yapicam. İnceldigim belli olsun istiyorummm, esim gelince sasirsin istiyoruumm.

Bi de saclarimi boyicam :KK66: hayatimda 1 kez boyattim gecen ay, beyazim cok diye, siyah sacliyim yine siyaha boyattiydim. Bu sefer biraz farklilik yapicam ama kendim boyarim heralde bu sefer.

Haydi bakalim :)))
Kol için ne yapıcaksın canım eşlik edebilirim

Canımm benim şok diyet yapmamak gerekiyor,insanın iradesini gerçekten çok zorluyor.şok diyetler kilo verdirse de sonra çabucak geri aldırabiliyor.
Ben diyet modundayken çok iradeli olurum.hayır deyip arkasında durabildikçe daha da kolaylaşıyor.

Kesinlikle oyle ya :(
İcimde kalmadi iste, denedim, verdim kilo, 54.5 gorduumm hooop noldu 3 gunde geri geldi :KK70:
Aman neyse, daha da tovbe :KK70:

Daha iyi sanki gece uyandı yine ağladı uyku sersemi emzik vermişim sonra baktım çok zor nefes alıyo okyanus suyuyla açtım hemen. Tıkandıkça fıs fıslıyorum :anne: teşekkür ederim. Spor yapıcam bugün inşllah bayramda yapamam diye
Emzik verme canım,bir de şayet yastık kullanmıyorsanız yatağın altına birşeyler koyarak baş kısmını biraz yükseltebilirsin canım.

Emzik verme canım,bir de şayet yastık kullanmıyorsanız yatağın altına birşeyler koyarak baş kısmını biraz yükseltebilirsin canım.
Yuvarlak kafa yastığı almıştm ne zaman koysam kendini aşağı ittiriyo hiç sevmiyo:) ama normal yastık kullanayım belki tıkanmaz dimi

Bu hafta okul yok gibi algıladım canım.okul varsa hiç bakma bile.çok zorlar canım.
Var ne yazik ki, o yuzden esimle gidemedim zaten, bayrama yalniz yolladim adami. Ayip da oldu ama napayim.
Jillian pek bana gore degil ya, baktim da simdi, yook yapamam :KK70: zaten onceden de bakmistim, direkt kapamistim :KK70:
Leslie iyidir, leslie candir :KK70:

Yuvarlak kafa yastığı almıştm ne zaman koysam kendini aşağı ittiriyo hiç sevmiyo:) ama normal yastık kullanayım belki tıkanmaz dimi
Öksürüğe ,hele ki geniz akıntısı sebebi ile oluşan öksürüğe,tıkanıklığa kafa kısmının yüksek olması iyi geliyor.benimki de yastık kullanmazdı hasta olduğu dönemlerde yatağın altından baş kısmını yükselterek çözüm bulmuştum.yastık kullanmaya alışkın değilse yatağın altına bişeyler koymayı dene canım.

Var ne yazik ki, o yuzden esimle gidemedim zaten, bayrama yalniz yolladim adami. Ayip da oldu ama napayim.
Jillian pek bana gore degil ya, baktim da simdi, yook yapamam :KK70: zaten onceden de bakmistim, direkt kapamistim :KK70:
Leslie iyidir, leslie candir :KK70:
Leslie benim de gözdem oldu hep.çok severim kendilerini;)
Canım neden ayıp olsun ki,mecburen gidemedin.benim gibi kasten gitmemezlik etmemişsin ya:KK70::KK70::KK70:

Leslie benim de gözdem oldu hep.çok severim kendilerini:KK66:
Canım neden ayıp olsun ki,mecburen gidemedin.benim gibi kasten gitmemezlik etmemişsin ya:KK70::KK70::KK70:

Oyle tabii de iste sulalesi kalabalik, illa bi laf eden olucak, cani sıkılacak.. neyse artik bu sene de boyle olsun napalim :)

Back
X