• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cok saol canım usuttummu naptım pervane karsısında uyumaktan anlamadm
Çarpar canımmdikkat et
Üşütür hasta olursan çok zorlanırsın dikkatli ol
Şu an yataktan yazıyorum :KK70: iki seksen uzanmaya puan var mı :KK70:
o uzanma yüz üstü ve dirseklerden omuzlar vücuda dik vücutta dümdüz havada uzanmışsa evet var :D
3sn 1 puan hem de :D :D

Ayyyy yandık
Ben yapamadım kardeşim geldi
Zaten artık ilk üçe giremiyorum
Trabzonlu3461 Trabzonlu3461 sağolsun
Ben bilmem gezdir kardeşini tempolu yürü falan :D ahaha
Böyle konuşuyorum da memlekete gidince ben ne yapacağım bize o kadar çok gelen giden oluyor ki..

Canım onun yerine yemek yesen daha iyi olurdu
Bak biri beni durdursun diye bir topik var
Oraya falan yazabilirsin canın bir şey çektiğinde
Bilerek yapmadım ya aklıma yemek yemek bile gelmedi. gözüm döndü resmen. hatta günün sonunda ben bugün bişey yedim mi ya kahvaltıdan sonra dedim. saçma sapan oldu farkındayım.

İyiiym canım sen nasılsın:) hala gebelik öncesi kiloma dönemedim:)) serum fizy. Kullandım ben de hep ama kesinlikle açılmadı burnu genel durumu kötüleşti tıkalı oldukça ememedi çünkü. Canım senin sütün azaldı mı bu arada hiç
Ben 3-4 kilo altındayım ama hepsi diyetten değil biraz problemli bi dönem geçirdim onun da çok etkisi oldu.52ye de ondan düşmüştüm sonra ters etki yaptı ne bulursam yemek istedim falan filan işte.sütüm diyetten azakmadı hiç.suyumu ihmal etmedim hiç canım suyyu ve proteini ihmal etme.birde ben de un helvası acasip süt artırır,uyku da tabi.bi dene istersen
Ah canım sorma
Bu akşam annemi yolluyoruz
Biz babamla bayramın ikinci günü gidecektik ama işlerinden dolayı cumaya kalma ihtimalimiz oldu
Açıkçası işime gelmedi değil :KK70: ama öbür cuma dönmeyiz o zaman öyle gidersek bilemiyorum olaylar karışık :KK70:
Okulum da erken açılıyor bitti ya tatil
Başlamasının tek iyi yanı bitecek olması :KK70: :KK70:
anneni eve mi yoksa tatile mi yolluyorsunuz☺️Tatil size devamsa güzel tabi☺️
Öyle deme canım ya insan nasıl özlüyor o okulu bir bilsen ☺️Tıpkı çocukluk gibi☺️

Çarpar canımmdikkat et
Üşütür hasta olursan çok zorlanırsın dikkatli ol

o uzanma yüz üstü ve dirseklerden omuzlar vücuda dik vücutta dümdüz havada uzanmışsa evet var :KK70:
3sn 1 puan hem de :KK70: :KK70:
Tamam canım üstüne ortuyım ozaman hastalık çekılmez

Ben 3-4 kilo altındayım ama hepsi diyetten değil biraz problemli bi dönem geçirdim onun da çok etkisi oldu.52ye de ondan düşmüştüm sonra ters etki yaptı ne bulursam yemek istedim falan filan işte.sütüm diyetten azakmadı hiç.suyumu ihmal etmedim hiç canım suyyu ve proteini ihmal etme.birde ben de un helvası acasip süt artırır,uyku da tabi.bi dene istersen
anneni eve mi yoksa tatile mi yolluyorsunuz☺️Tatil size devamsa güzel tabi☺️
Öyle deme canım ya insan nasıl özlüyor o okulu bir bilsen ☺️Tıpkı çocukluk gibi☺️
Haklısın canım :D
Köye gidiyor kurban orda biz de gideceğiz inşallah d|

Back
X