Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
30dakka yaparsan 120 puan canım ♡ super15 dk leslie yaptım, kızım uyandı geri uyuttum 15 dk daha yapıcam. Azmime kaç puan![]()
HarikasııınGünaydınn ilk tartı bildirimi benden gelsin:
Eki Görüntüle 2181234
54'ü gördüm
Cuma 55.3
Fark -400 gr
tamam tatlım iyi tatillergünaydın kızlar köydeyim tartı bildirimi veremiyorum ayın 27sine kadar da veremiycem sanırım :/
Canım 5k olan 4 puan normal Leslie 3 puan diye hatırlıyorum30dakka yaparsan 120 puan canım ♡ super
Benmki 5k değil canım30dakka yaparsan 120 puan canım ♡ super
Ona dıkkat etmemısım :)Canım 5k olan 4 puan normal Leslie 3 puan diye hatırlıyorum
Ona dıkkat etmemısım canım 90 yapıor :)Benmki 5k değil canım
Supersın canım tebrıkler ♡♡Tartııı
esperenzaa
cgdmk
Cuma:56,6
Bugün:55,7
Fark:0.9
İnşallah hedefime hemen ulaşırım ve altına ineriiiim korumaya geçeriiiim![]()
Sağol tatlım sen de öylesinAnladım canım ♡♡ ama supersın ♡♡
Oooohhh wc hepsini çıkartmış bende de wc fark ediyorCuma: 85.300
Bugün(Pazartesi):82.100
Fark: -3.200
Ya bu tartıdamı sıkıntı var 4 günde bukadar gider mi bılmıom hep sabit yerde tartılıorum bide bu sabah vcye cıkdım bayaneyse :)
OyyyÇok uykusuzummm![]()
ya evlatAl benden de o kadar.. diş çıkartıyor sanırım, sürekli ağlayarak uyandı gece. İshal oluyor bide geçmeyen pişiği var .off çok zor ya
Saol canım ♡Sağol tatlım sen de öylesin
Oooohhh wc hepsini çıkartmış bende de wc fark ediyor
Ama Harika gitmiş ya canım kızını falan tart mesela bugün cuma da tart o çok değişmez nasıl olsa ona göre bakarsın
Canım cumayı da yazarsan daha iyi olur :)67,50 çıkıyorum ama uyanr uyanmaz tartıldım
teşekkürler canım senin yanında sönük kalıyoruz ama :) harikasın yaSupersın canım tebrıkler ♡♡
Sen simdi artik bunlari dusunmeBen hem takıldım hem sütüm azalma motivasyon bozukluğu yaşadım![]()
Yildizli 100 puan :))15 dk leslie yaptım, kızım uyandı geri uyuttum 15 dk daha yapıcam. Azmime kaç puan![]()
Yok kız benim kılo çok ondan bence kılona gore çok ii gıdıor super ♡Canım cumayı da yazarsan daha iyi olur :)
teşekkürler canım senin yanında sönük kalıyoruz ama :) harikasın ya![]()
Ben hic bilemiyore bedenleri :)Kızlar 46 beden giyiyorum suan normalmı kıloma göre fazlamı yoksa 46 belden bol kalca basenden tam oluo
Amiiinnnnn :)Tartııı
esperenzaa
cgdmk
Cuma:56,6
Bugün:55,7
Fark:0.9
İnşallah hedefime hemen ulaşırım ve altına ineriiiim korumaya geçeriiiim![]()
Bende hıc bılmıomBen hic bilemiyore bedenleri :)
Canım buradakiler bilir biz genelde oazartesi cumaya göre fazla çıkıyoruz ki sen eksi çıkmışsınGünaydın..
Cuma ~ 75.600
Pazartesi ~ 75.400
Fark ~ 200 gram![]()
canım daha da iyisi olacak merak etmeÖyle de yine de bi şey oldum neyse artık umarım daha iyisi olucak❤