• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tamam canım bence de gayet uygun üç puan.İlk sayfayı güncellerim canım.

1kilo da olsa hedef kilonun altına düşmek biraz rahatlık

sporda şampiyon belli ikinci kim onu mu demek istiyorsun canım:) gerçekten azmin harika.maşallah nazar değmez inşallah canım.

Tatilin bitiyor oluşu beni de üzüyor ama dediğin gibi okul başlar ve biter:KK66:
Annen sağsalim varmıştır inşallah canım
gecikmiş bir tebrikler o zaman sana gelsin :KK70:

beşik kertmesi yapıp başlarını bağlayamadınız bari 6. Takım kertmesi yapın da gençlerin mürüvetini görelim:KK66::KK70::KK70:
Vardı canım :)
Bu arada biz hiç gitmeyebiliriz bile

Teşekkür ederim teyzemin düğünü :halay:
Kız senin teyzelerinden kaç bekar vardı ki
:KK70:yeter artık artık gençlerin önünü açsınlar.
Kızlar kardeşim ve annem 96 kilo ama 44 beden giyiyorlar bense 84 düm ama 50 beden giyiyorum Nasil sıkılaşabilirim
Canım bazılarının kilosu eşit dağılıyor.yada kemikleri daha iri olduğu için daha sıkı görünebiliyorlar.ben 90 kilo iken 44 rahat oluyordu.En iyi sıkılaşmayı spor sağlıyor.Şayet fırsatın varsa spor salonuna gidip profesyonel yardımla daha iyi sıkılaşabilirsin.yüzmeye fırsatın varsa değerlendir mutlaka yüzme tüm vücudu çalıştırır.bunların hiçbirine fırsatın inkanım yoksa evde ,açık havada sporla da çok iyi sıkılaşırsın.

Chia’yı günde en fazla 2 yemek kaşığı tüketebilirsinizz
Valla ben de ayni seyi dusunuyom, hurma gibi bunda da patlayamak :KK70:
Selam soyle damada :KK70:
mokunu çıkarmasanız patlamazsınız panpalar:KK70::KK70:
Sabah
Menemen
3-4 tane patates kızartması
1 dilim ekmek

öğlen
Tavuk yemeği 150 gr
1 dilim ekmek

Akşam
Yarım avuç içi kadar tavuk parçası
Kavun
2 tane kurabiye

Dinlenme haftamda olduğum için bunlar serbest:)

Su:2 lt, 1 lt daha içicem
Spor: kızım uyusaydı yapıcaktm hastalıkla tüm düzeni gitti :KK43:(
Afiyet olsun canım.iyileşmedi mi kuzucuk daha:KK43:

Menü esperenzaa esperenzaa
Sabah 3 bardak ılık su 1i elma sirkeli

Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta kibrit kutusunun yarısı kadar peynir yarımdan az salatalık 1adet çeri domates yeşil çay

Akşam 1 tabak kabak yemeği 1 kasık yogurt
Gece yogurt kürü
3.2lt su

Spor @fattylamb94 @Rzgrece
72dakka eliptik bisiklet:288
15dakka plank:300
300 ip atlama:60 fayfeyfiy fayfeyfiy
1saat ev işi:20
20dakka egzersiz:40
Toplam: 708 puan
Afiyet olsun canım.regl kanaması gibi olan kanamanın sebebini ve bölgesini çözebildin mi:)
Spor harika.Yediklerin az geliyor bana hep:KK66:özellikle kahvaltıyı daha doyurucu daha dolu dolu yapsan sanki daha iyi canım.
Benimki de öyle maşallah mikroskobik kırıntıları bile iki parmağıyla toplamaya çalışıyor :))
hahaha:KK70:biraz daha büyüyünce o kırıntıların üstüne kırıntı ekliyorlar.mutfak çekmecesini açıp etrafa makarna çay vs dağıttığı günü bilirim :KK70:ne zaman sessizce tek başına oynuyorsa bil ki bir haylazlık geliyor:KK70:

Afiyet olsun canım.regl kanaması gibi olan kanamanın sebebini ve bölgesini çözebildin mi:)
Spor harika.Yediklerin az geliyor bana hep:KK66:özellikle kahvaltıyı daha doyurucu daha dolu dolu yapsan sanki daha iyi canım.

hahaha:KK70:biraz daha büyüyünce o kırıntıların üstüne kırıntı ekliyorlar.mutfak çekmecesini açıp etrafa makarna çay vs dağıttığı günü bilirim :KK70:ne zaman sessizce tek başına oynuyorsa bil ki bir haylazlık geliyor:KK70:
Açmaya başladı çekmeceleri dolapları. emekleyince daha bi yorulmaya başladık, yürüyünce n'olacak allah bilir:))

Saol kaptanım ♡
Doyuyorum rahat hatta bu sabah bulut yumurta yapdım yine 3 parça sini yıyebıldım 1 parçayı abım yedi çabuk doyuyorum ama artık akşam yemeklerinde yarım tatlı kaşığı yağ yarım cay kaşığı deniz tuzu kullanıorum buda bı gelişme :)tuzu tamamen kesince tansıyonum sürekli dusuordu oyuzden tekrar azda olsa ekledim
Kan regl kanamasıymıs ama daha tam girmedim çünkü normalde 8 9 gün var olmama cozulurum bugün yarın erken olucam belli geçen ay da 4 gün erken oldum duzenım oturdu nerdeyse dıyetten önce olamıyordum 4 5 ayda 1 2 3 gün sürüyordu oda

Her gün bugün tek öğün beslenecem diye uyanıyorum sonra bir güzel sıvıyorum.
Kahvaltı
3 haşlanmış yumurta (kızımın yemediğini de yedim)
Zeytin peynir. Bir de nohut unu ve zeytinyağı ile yapılmış 2 adet kurabiye. çay

Sonrasında yemek yok ama yemek niyetine 5-6 tane kadar bayram çikolatası.
2 tane sade türk kahvesi.

Kaloriden kurtardım galiba ama dur bakayım yarın tartıda n'olacak. Bugün 55.1 gelmiştim keske 54.9 'u görsem ..
Tek öğün beslenmek yanlış canım bence. Tek öğün beslenerek kaçamağa kapıyı açarsın ki çikolata yiyerek bunu yapmışsın da.güzelce kahvaltını yaptıktan sonra akşam öğününü erken yaparak inan daha koşay ve daha sağlıklı kilo verirsin ki çok az kilon var verilecek.
Buna rağmen sütüm azaldığı için çevre baskısı yedim hala annem her gün sütün az diye başımn etini yiyor
Canımm sütün az diye tutturan bi tarikat var sanırım ve tüm emziren annelerin kabusu olmak en büyük hedefleri.kulaklarını kapa canım.sütün en büyük düşmanı stres ve üzüntü.

Tek öğün beslenmek yanlış canım bence. Tek öğün beslenerek kaçamağa kapıyı açarsın ki çikolata yiyerek bunu yapmışsın da.güzelce kahvaltını yaptıktan sonra akşam öğününü erken yaparak inan daha koşay ve daha sağlıklı kilo verirsin ki çok az kilon var verilecek.

Canımm sütün az diye tutturan bi tarikat var sanırım ve tüm emziren annelerin kabusu olmak en büyük hedefleri.kulaklarını kapa canım.sütün en büyük düşmanı stres ve üzüntü.
Haklısın tek öğün yanlış. 52'yi gorene kadar her yol mübah olaraktan şey etmiştim :) beceremiyorum zaten.

Annem bu tarikatın başı :D

Menü
Kahvaltı12.00
2 yk yulaf az süt kakao 2 gün kurusu az su

Akşam 5.40
1 dopdolu tabak yoğurtlu kabak yemeği
Çoban salata

6.30 gibi
Sade Türk kahvesi
3/4 muz az yoğurt kakao dan dondurma yapmıştım erittim o

Su 2,5 oldu hatta geçiyor

Spor
2200 ip:440 puan @Rzgrece
5k:180 puan
10 dk plank:200 puan
2sa ev işi:40 puan
650 adım:10 puan

Yanlış hesaplamadıysam 880 puan
@Rzgrece @fattylamb94 esperenzaa esperenzaa @cgdmk
Afiyet olsun canımm,gerçekten sporun da menün de çok iyi.
Evet canım ben de haftaya ptesi cikicam artik ☺️ ama sen eylülde birakinca cok ozleriz ki seni, gitmesen diyemiyorum isine doneceksin.
Eylül sonu gibi iş dolayısıyla mecburen bırakırım canım.Ben de sizlerü özlerim canım.Kaptanlığı bıraksam da gelirim yine de.burası gerçekten bağımlılık yapıyor ve bana da iyi geliyor.kilo kontrolümü daha kolay sağlıyorum.

Günaydınn ilk tartı bildirimi benden gelsin:

Eki Görüntüle 2181234

54'ü gördüm :halay:
Cuma 55.3
Fark -400 gr
Maşallah canım harikasın.Tebrikler.

günaydın kızlar köydeyim tartı bildirimi veremiyorum ayın 27sine kadar da veremiycem sanırım :/
Tamam canım.Köyde de dşyerindikkat et
Cuma: 85.300
Bugün(Pazartesi):82.100
Fark: -3.200
Ya bu tartıdamı sıkıntı var 4 günde bukadar gider mi bılmıom hep sabit yerde tartılıorum bide bu sabah vcye cıkdım baya :KK70: neyse :)
Maşallah ne denir ki canım:KK66:

Günaydın..

Cuma ~ 75.600
Pazartesi ~ 75.400
Fark ~ 200 gram:KK43::KK61:
200 gram gayet iyi canım.tebrikler.

Gecen cuma: 54.5
Pazartesi: 55.2
Arti 700
esperenzaa esperenzaa

Amaaan boyle olacagi belliydi.
Neyse sukur buna da, alisigim ben hafta sonundan 500 700 fazla cikmalara.
Cumaya 53.9u gorebilirim hala.
Aynen dediğin gibi canım böyle olacağı belliydi ve sen hafta sonu artıya geçip hafta içi müthiş atağa geçiyorsun.
Günaydın
cuma:84.3
Pazartesi :83.6
Fark :-700 gr
esperenzaa esperenzaa @Rzgrece
Eki Görüntüle 2181259
Maşallah canım harikasın.tebrikler.

Kilo kontrol
esperenzaa esperenzaa @Ndymk
Geçen cuma 61.30
Pazartesi (bugün) 61.80
Sağlık olsun canım .toparlarsın.

Son düzenleme:
Afiyet olsun canımm,gerçe

Eylül sonu gibi iş dolayısıyla mecburen bırakırım canım.Ben de sizlerü özlerim canım.Kaptanlığı bıraksam da gelirim yine de.burası gerçekten bağımlılık yapıyor ve bana da iyi geliyor.kilo kontrolümü daha kolay sağlıyorum.

Maşallah canım harikasın.Tebrikler.

Tamam canım.Köyde de dşyerindikkat et

Maşallah ne denir ki canım:KK66:

200 gram gayet iyi canım.tebrikler.

Aynen dediğin gibi canım böyle olacağı belliydi ve sen hafta sonu artıya geçip hafta içi müthiş atağa geçiyorsun.

Maşallah canım harikasın.tebrikler.

Sağlık olsun canım .toparlarsın.
Cok teşekkürle kaptanım ♡

Back
X