• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canımm,gerçekten sporun da menün de çok iyi.

Eylül sonu gibi iş dolayısıyla mecburen bırakırım canım.Ben de sizlerü özlerim canım.Kaptanlığı bıraksam da gelirim yine de.burası gerçekten bağımlılık yapıyor ve bana da iyi geliyor.kilo kontrolümü daha kolay sağlıyorum.

Maşallah canım harikasın.Tebrikler.

Tamam canım.Köyde de dşyerindikkat et

Maşallah ne denir ki canım:KK66:

200 gram gayet iyi canım.tebrikler.

Aynen dediğin gibi canım böyle olacağı belliydi ve sen hafta sonu artıya geçip hafta içi müthiş atağa geçiyorsun.

Maşallah canım harikasın.tebrikler.

Sağlık olsun canım .toparlarsın.
İnsallah kaptanim, yine atak mode on :)))
Sen birakana kadar mezun olmak istiyorum.. şu haftasonu artiya gecmeler olmazsa olurum gibime geliyor ama 2 aydir sadece 1 kez haftasonundan sonra eksi gordum. Bakalim bakalim :))))

Kız senin teyzelerinden kaç bekar vardı ki
:KK70:yeter artık artık gençlerin önünü açsınlar.

Canım bazılarının kilosu eşit dağılıyor.yada kemikleri daha iri olduğu için daha sıkı görünebiliyorlar.ben 90 kilo iken 44 rahat oluyordu.En iyi sıkılaşmayı spor sağlıyor.Şayet fırsatın varsa spor salonuna gidip profesyonel yardımla daha iyi sıkılaşabilirsin.yüzmeye fırsatın varsa değerlendir mutlaka yüzme tüm vücudu çalıştırır.bunların hiçbirine fırsatın inkanım yoksa evde ,açık havada sporla da çok iyi sıkılaşırsın.
Esperenzam 1 tane teyzem var zaten :D nisanda nikah yapmışlardı Fransaya gideceği için işlemler başlasın diye daha yeni düğünü oldu. Neyse ki atlattık ama şimdide bayram telaşı başladı

Akşam yemeği hazır ♡ tavuklu kabak yemeği ve yogurt ♡

Eklentiler

• IMG_20180820_164036.webp
    IMG_20180820_164036.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 32
Canım pilates yapabilirsin her gün olur mu bilmiyorum
Bir de 3 hafta ya sa 1 aylık incelme programları var
Ya da Leslie bile çok etkili beni biliyorsun ben Leslie yaptım hep ve incelmişim güzel
Yapabilirsen jillian da çok etkili ki sen yaparsın

Ya da direkt bölgesel
Günlük yarım saat de olsa yeter, yeter ki düzenli yapayim. Leslie 5k yi en azindam 5 gün yapayim diyorum. Jilliana bakmadım hic, bakayım bi ;)

Afiyet olsun canımm,gerçekten sporun da menün de çok iyi.

Eylül sonu gibi iş dolayısıyla mecburen bırakırım canım.Ben de sizlerü özlerim canım.Kaptanlığı bıraksam da gelirim yine de.burası gerçekten bağımlılık yapıyor ve bana da iyi geliyor.kilo kontrolümü daha kolay sağlıyorum.

Maşallah canım harikasın.Tebrikler.

Tamam canım.Köyde de dşyerindikkat et

Maşallah ne denir ki canım:KK66:

200 gram gayet iyi canım.tebrikler.

Aynen dediğin gibi canım böyle olacağı belliydi ve sen hafta sonu artıya geçip hafta içi müthiş atağa geçiyorsun.

Maşallah canım harikasın.tebrikler.

Sağlık olsun canım .toparlarsın.
Teşekkür ederiim :)

Tebriklerr canımm. Harikasın:KK9:
Teşekkür ederiim ♥️
Akşam yemeği hazır ♡ tavuklu kabak yemeği ve yogurt ♡
Immmm çok güzel görünüyor
Günlük yarım saat de olsa yeter, yeter ki düzenli yapayim. Leslie 5k yi en azindam 5 gün yapayim diyorum. Jilliana bakmadım hic, bakayım bi :KK66:
ben çok şaşırmıştım 5k dan o kadar etki beklemiyordum ama güzel etki etti ki seni zorlamıyor :) bence rahat 5 gün yaparsın :)

Mesajlara geç cevap verdim kusura bakmayın..

Çok geçmiş olsun canım ağrın neden?
Stresten mi yoksa migren falan mı var?

stresten be Kuzuum benim için bu sene çok zor geçti halada geciyo

Afiyet olsun canım.Menün çok güzel.zamanla sayfalarca sporunu da görürsek mımmmmah dadından yinmez:KK70:

Kraliçemm nasilsin iyimisin..

Bu hafta regli haftam sporum pek yok bayramda bitsin yazdan bu yana kaynim evdeydi oda bugün gitti yani bundan sonra boş zamanım çok olucak harika sporlar yapicam inşallah

Ne aldın ne aldın☺️☺️☺️☺️

Neler almadım ki giii bakim urunleri makyaj malzemesi veee saç boyası aldım çokta cici oldum (ayıptır söylemesi) :confused:

Bugünüm çok kötü ve korkunc geçti oğlum komşumun bahçe duvarına tirmanmis ve o duvarın yanında dayali büyük ve demir bahçe kapısı vardı duvardan demiri tutayim derKen dustu hem duvar hemde o demir kapı yavrumun üstüne yığıldı kapının ustunde baya sivri parçalar vardı verilmiş sadakamiz varmiski o demir parçaları saplanmadi çok çok kotuydu oğlumu o halde görünce sanki dizlerimin bağı çözüldü yuruyemedim.

Bugünüm çok kötü ve korkunc geçti oğlum komşumun bahçe duvarına tirmanmis ve o duvarın yanında dayali büyük ve demir bahçe kapısı vardı duvardan demiri tutayim derKen dustu hem duvar hemde o demir kapı yavrumun üstüne yığıldı kapının ustunde baya sivri parçalar vardı verilmiş sadakamiz varmiski o demir parçaları saplanmadi çok çok kotuydu oğlumu o halde görünce sanki dizlerimin bağı çözüldü yuruyemedim.
Ayyy çok geçmiş olsun canım benim
Ya çok üzüldüm
Nasıl oğlun şimdi iyi mi

Back
X