• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İnşallah canım yorgunluktan uyuyamıorum bile 4 gündür belim aynı ya sabah agrı yok aksama agrıor
Ya canım acaba sen sporda duruşunu falan mı yanlış yapıyorsun

Hani beline fazla yük mü veriyorsun
Abin spor yapıyordu sanırım yaparken bir ona göster istersen pozisyonunu
Maşallah güzel de spor yapıyorsun bel kasların çok çalışıyorsa ondan da ağrır ama pozisyonda hata varsa o da ağrıtır

Aaaa ben reglken belim çok ağrır senin de öyle olmasın?

Maşallah canım menude sporda cok guzel 3 sarmadan bısı olmaz :) ama su az
Menü:
Kahvaltı12.00
Peynirli yumurta(1 yumurta babam da yedi biraz yani ben 3/4 falan yedim)
Ekmeğin ucundan 3 parmak (bugün tam buğday ve çavdar aldım artık tam dilimli yazarım inşallah :)

Akşam:6
Yoğurtlu kabak yemeği
3 tane sarma(kabakla doymam diye sarmayı babama çok ısıtmışım ve gözüm kaldı ilk piştiğinden de yememiştim saat de erken ve öğle de yemedim diye yedim ama yine de olmaz derseniz yemeyeceğim bundan sonra:) )
Çoban salata

Ara:7.30
Türk kahvesi
3/4 muz kakao azıcık yoğurttan dondurmanın çözülmüş hali

Su 2 oldu eksiği YÖK fazlası var inşallah

Spor:
2600 ip:520 puan @Rzgrece
10 dk plank :200 puan
4 saat ev işi: 80 puan (daha ev işi yapacağım banyo kaldı ama o artık sarmalara gitsin)
2000 adım: 30 puan

Toplam: 830 puan
@esperenzaa cgdmk cgdmk @Rzgrece @fattylamb94

Hahaha al bendende okadar valla :KK70: bekarlıgımda evi supurmemıs insandım sımdı bılmedım iş yapamadagım yemek kalmadı ama anama göre hala aynı :KK70:
Ahaha ay ben bekarım öğrenci evine bile çıktım ama yok bizimki bana acımıyor :D diyor boşuna mı doğurdum :D :D

Maşallah canım menude sporda cok guzel 3 sarmadan bısı olmaz :) ama su az
Suyu 2,5 içecektim canım ama temizlikte yanıma almamışım ya ama içeceğim daha duş falan alacağım hatta dur içeyim hemen :KK70:

Sağol canım zaten en küçüklerinden aldım
Bir de erken saat diye

Ya canım acaba sen sporda duruşunu falan mı yanlış yapıyorsun

Hani beline fazla yük mü veriyorsun
Abin spor yapıyordu sanırım yaparken bir ona göster istersen pozisyonunu
Maşallah güzel de spor yapıyorsun bel kasların çok çalışıyorsa ondan da ağrır ama pozisyonda hata varsa o da ağrıtır

Aaaa ben reglken belim çok ağrır senin de öyle olmasın?
Valla bılmıorum canım haraketlerı aynen yapıorum ama nedense agrıor hamlık dan olabılır bılıosun baslardada ayagım agrıordu yavas yavaş tüm vücudu gezıor :KK70: inşallah 1 hafta içinde agrı kalmaz ipi fazka yapıcam ama belimden yapamıorum

Suyu 2,5 içecektim canım ama temizlikte yanıma almamışım ya ama içeceğim daha duş falan alacağım hatta dur içeyim hemen :KK70:

Sağol canım zaten en küçüklerinden aldım
Bir de erken saat diye
İç iç 3ltr yap 2 az cunku ben 3.4 içtim bugun hergun bukadar ıcıom alısdırdım zorluom :D

Valla bılmıorum canım haraketlerı aynen yapıorum ama nedense agrıor hamlık dan olabılır bılıosun baslardada ayagım agrıordu yavas yavaş tüm vücudu gezıor :KK70: inşallah 1 hafta içinde agrı kalmaz ipi fazka yapıcam ama belimden yapamıorum
Canım atlama ipi de aldın di mi
İnşallah yavaş yavaş arttırırsın bugün 350 olmuş :)

Ben de 5k yapacaktım ama vakit kalmayınca iple devam ettim

İç iç 3ltr yap 2 az cunku ben 3.4 içtim bugun hergun bukadar ıcıom alısdırdım zorluom :KK70:
Canım inşallah ama normalde çok az içen insanım :D 2 ye iyice alıştırayım fırsat buldukça 3 falan yapacağım :)

Bu arada kg başına 35 ml gibi bir hesap da var ona göre de hesap yapabilirsin canım (metabolik balans sanırım diyetin adı orda öyle hesaplıyorlar)
Ama tabi asıl hesap idrar rengi

Canım atlama ipi de aldın di mi
İnşallah yavaş yavaş arttırırsın bugün 350 olmuş :)

Ben de 5k yapacaktım ama vakit kalmayınca iple devam ettim
Aynen canım belim agrımasa 1000 yapıcam ama atlarken her zıplamada igne batıor sankı hatta bıcak
Bende yarın leslie yapıcam 40 dakka egzersiz yerine daha güZel geldi bana videolar baktımda

Aynen canım belim agrımasa 1000 yapıcam ama atlarken her zıplamada igne batıor sankı hatta bıcak
Bende yarın leslie yapıcam 40 dakka egzersiz yerine daha güZel geldi bana videolar baktımda
Canım Leslie 3 mil 5k diye arat
45 dakika
Sondaki esnemeleri mutlaka yap
Ben o videoyu çok seviyorum ♥️:D

Canım inşallah ama normalde çok az içen insanım :KK70: 2 ye iyice alıştırayım fırsat buldukça 3 falan yapacağım :)

Bu arada kg başına 35 ml gibi bir hesap da var ona göre de hesap yapabilirsin canım (metabolik balans sanırım diyetin adı orda öyle hesaplıyorlar)
Ama tabi asıl hesap idrar rengi
Hmm ilkdefa duyuyorum ılgınc :D

Hmm ilkdefa duyuyorum ılgınc :KK70:
Benim arkadaşımın insülin direnci var
Ve sportif de
Yapmadığı diyet kalmadı
Bünyesi artık alıştı hiçbiri ile veremiyor

En son bunu bulmuş
Doktor gözetiminde Almanya’dan geliyor hatta diyet listesi
O hesaba göre öğün araları 5 saat açık
Ve su kg başına 35 ml

Tabi daha detayları var da şu an özetle diyim

10 günde 3 kg verdi tabi ödem de vardır ama o normalde hiç veremediği için çok sevindik yani onda işe yaranmasına

Menü:
Kahvaltı12.00
Peynirli yumurta(1 yumurta babam da yedi biraz yani ben 3/4 falan yedim)
Ekmeğin ucundan 3 parmak (bugün tam buğday ve çavdar aldım artık tam dilimli yazarım inşallah :)

Akşam:6
Yoğurtlu kabak yemeği
3 tane sarma(kabakla doymam diye sarmayı babama çok ısıtmışım ve gözüm kaldı ilk piştiğinden de yememiştim saat de erken ve öğle de yemedim diye yedim ama yine de olmaz derseniz yemeyeceğim bundan sonra:) )
Çoban salata

Ara:7.30
Türk kahvesi
3/4 muz kakao azıcık yoğurttan dondurmanın çözülmüş hali

Su 2 oldu eksiği YÖK fazlası var inşallah
2,5 yapacağım

Spor:
2600 ip:520 puan @Rzgrece
10 dk plank :200 puan
4 saat ev işi: 80 puan (daha ev işi yapacağım banyo kaldı ama o artık sarmalara gitsin)
2000 adım: 30 puan

Toplam: 830 puan
@esperenzaa cgdmk cgdmk @Rzgrece @fattylamb94
Maasallah valla ❤️
Benim 3-4 günlük sporum :D

Benim arkadaşımın insülin direnci var
Ve sportif de
Yapmadığı diyet kalmadı
Bünyesi artık alıştı hiçbiri ile veremiyor

En son bunu bulmuş
Doktor gözetiminde Almanya’dan geliyor hatta diyet listesi
O hesaba göre öğün araları 5 saat açık
Ve su kg başına 35 ml

Tabi daha detayları var da şu an özetle diyim

10 günde 3 kg verdi tabi ödem de vardır ama o normalde hiç veremediği için çok sevindik yani onda işe yaranmasına
Aynen super olmus
Çok şükür biz verebılıoruz rahatça :)

Back
X