• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aynen Allah a şükür :)
Ben veremiyorum diye dolanıyordum
Meğerse pisboğazlığımdanmış:KK70: :KK70: esperenzaa esperenzaa
:KK70::KK70::KK70:
Senin yaşının verdiği enerji ve metabolizmanın hızı inan çok iyi canım.Sporun çok
Bilmeyenler için yazıym kilo koruma ve dinlenme haftamdaym listem diyetisten listesi

Kızımı ilk kez bu kadar zor uyuttum en kötü günümdü:KK43:((

Sabah
İki yumurtadan peynirli omlet

Öğlen
Etli patlıcan yemeği
1 bardak ayran
2 top dondurma

Akşam
Yarım dolma biber
1 pors kavun
1 çay bardağı çekirdek

Spor 30 dk leslie
Su 2,5 lt

esperenzaa esperenzaa
Afiyet olsun canım.
Kızının dişi çıkıyor sanırım.diş dönemi bağışıklığı düştüğü için hasta oldu ve diş ağrısı bebişini huzursuz ediyor olabilir:( çok geçmiş olsun canım.

:KK70::KK70::KK70:
Senin yaşının verdiği enerji ve metabolizmanın hızı inan çok iyi canım.Sporun çok

Afiyet olsun canım.
Kızının dişi çıkıyor sanırım.diş dönemi bağışıklığı düştüğü için hasta oldu ve diş ağrısı bebişini huzursuz ediyor olabilir:KK43: çok geçmiş olsun canım.
Senin ve 6. Takımdaki tüm arkadaşlarımın katkısı benim yaşım ve metabolizmamın etkisinin kat kat üstünde
Sizin sayenizde motive oldum ♥️

Eki Görüntüle 2181531
Ayyy inşallah
Zayıfladığımı görmek de çok güzel oluyor ♥️

Fakat ben hep bacakları ince bir insandım ama sanki üst bacağım güzel incelmedi mi yoksa bana mı öyle geliyor anlayamadım

Acaba kolum ve üst bacağımı biraz inceltmem gerekir mi korumada oralara çalışsam mı

Bacakta iki ölçü yazıyor ya biri ortadan ölçtüğüm biri en kalın yer
Üst bacak ve kol benim de çalışmam lazim, onları bi program dahilinde duzenli yapalım ;)

Menu:
Sabah 2 haslanmis yumurta, avucici kadar beyaz peynir ve eski kasar, 1 domates, 1 kirmizi biber, 1 yesil biber, 10 tane zeytin

Aksam: 1 kucuk tabak maş fasulyesi haşlamali, peynirli, soganli, domatesli, z.yagli salata (maş fasulyesini ilk kez yedim, gecen suya basip haslamistim, hic begenmedim, belki normal salataya 1 avuc ya da yarim avuc kadar atilip artistlik bi goruntu elde edilebilinir, onun harici yavan bir tat ve bosuna kalori idi.)
1 kucuk yogurt.

Su: 2.5lylt
Spor: 16 bin adim: 240
Baska spor yapamicam, cok yorgunum yattim asagi :KK43:

@giustizia_
esperenzaa esperenzaa
@Rzgrece
Afiyet olsun canım. Adımların şahane;)
Maş fasulyesini ben de hiç sevmemiştim. Gözünü seveyim barbunyanın,kuru fasulyenin.

Üst bacak ve kol benim de çalışmam lazim, onları bi program dahilinde duzenli yapalım :KK66:
Acaba dedim ben mi şaapıyorum ama bence de yapalım canım
Daha sıkı vücut her zaman iyidir
Sen gel evine ben de geleyim yapalım

Ndymk Ndymk bir video deneyecek hem olmadı ona bile katılabilir o videoları yaparız bir denesin bize tavsiye eder :)

Canım bence aynı sayalım
Arkadaşım sanırım ipi hani yerde boş zıplayıp sonra ipte atlamıştı tıkı tık gibi
Anlatamadım tam
Ama bence aynı sayabiliriz zıplamak da zor bir şey çünkü

Bir dene eğer arada fark gelirse olmadı bir aşağı hesaplarız
Yarin baslayabilirsem deneyeyim, gorenlere de bayram geldigindendir bu hoplayip ziplamam derim :D

Bir de acaba ben bu cuma mezun olabiliyor muyum hani etaplar birleşti ya esperenzaa esperenzaa
Öbür cumayı mutlaka beklemem gerekiyor mu

Daha hala kesin değil ama annem cuma gelin dedi yani bu cuma tartılırım gidersek öbür cuma sallantıda olacak:KK43:
Yine durumdan haberdar edeceğim sizi:)
Canım haftaya cumayı beklemek zorundasın .bu hafta yarışma yok,haftaya paylaşım olacak.

Acaba dedim ben mi şaapıyorum ama bence de yapalım canım
Daha sıkı vücut her zaman iyidir
Sen gel evine ben de geleyim yapalım

Ndymk Ndymk bir video deneyecek hem olmadı ona bile katılabilir o videoları yaparız bir denesin bize tavsiye eder :)
Tamamdir bu kis da spora ağırlık verelim, kiloları da koruruz hem. Beni haberdar edin, haftaya daha sıkı takip ederim de

Yarin baslayabilirsem deneyeyim, gorenlere de bayram geldigindendir bu hoplayip ziplamam derim :KK70:
Ahahaha ben evde spor yaparken kardeşim gelip deli falan diyor :D
Babam da arkadaşıma şey demiş
Bizimki evi havaya kaldırıyor (ip atlamamı kastederek:D)
Kızıyprum ya ona kek falan yedikçe şekeri çıkacak diye benden gizli yapmaya çalışıyor :D

Bitti kaptanım bitti
Ama ben dalamadım uykuya
Bazen böyle oluyor
Bazen aşırı yorgunluktan uyunmuyor canım.ben de bugün çok yoruldum ve hâlâ uyuyamadım:)
İyi canimmm senden naber kuzummm❤️
Ben de ipsiz yapayım bi o zaman ☺️
ben de iyiyim canım teşekkür ederim;) hazır tartı ödem stresin yokken ip atlamak iyi gelir.

Bazen aşırı yorgunluktan uyunmuyor canım.ben de bugün çok yoruldum ve hâlâ uyuyamadım:)

ben de iyiyim canım teşekkür ederim:KK66: hazır tartı ödem stresin yokken ip atlamak iyi gelir.
Evet canım
Bir de kahvaltıya amcamı çağıracağım biraz telaşeli kafam
Uykuya çok düşkünüm ama uyurken zorlanıyorum
Ama uyuduktan sonra da bıraksalar kış uykusu :D

Back
X