- 24 Nisan 2018
- 11.271
- 29.907
- 598
Cidden oynadım senin için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcın olsun kuzumYatağına koyabildim. Şimdi mutfak toplanacak ev silinecek. Allahim sana geliyorum.
Dimi59,9 ile 60 arasında 100 gr değil de bir kg var sanki bana öyle geliyor![]()
Ay ben bugün perşembe sanıom ofyaYarin degil kiz, cuma gunu tarti gunumuz :) yarin persembe :)
Tamam canım ben günleri karsdırmısım kbmaHoş buldum, cuma ben de tartılıp yazarım küsuratımı![]()
Bence çok iyi canım ben beğendim
İnşallah çok güzelce ve beklediğinden daha çabuk hedefine ulaşacaksın :)
canım hoşgeldin :)
İlk sayfayımokuyup kuralları kabul ettiğini belirten bir mesaj atıp @esperenzaa kaptanımızı etiketlersen haberi olur :)
Aramıza hoşgeldiiin :)
Ay çok sevindim tatlım yaÇok şükürrrr kızım eski düzenine girdi. Uyumayan bebek ne zormuşşbi ara böyle olmuştum
Evet hem hedefime az kaldı hem de şu yeme düzenimi tam oturtmam gerekiyorİnşallah canım ya inşallah sende ulasırsın senin zaten az kaldı ♡
HarilkaaaMenüesperenzaa
Sabah 3 bardak ılık su 1i elma sirkeli
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta yarım dilim yarım yağlı peynır 1 çeri domates yeşil çay
ara 1 adet yeşil çay
Akşam haşlanmış tavuk 1 kasık yogurt 1 çeri domates
Gece yogurt kürü
Su 3.6ltr
Sporfattylamb94 @Rzgrece
128dakka eliptik bisiklet: 512
10dakka plank: 200
400 ip atlama: 80
1saat ev işi: 20
32 adet mekik: 1
Toplam: 813 puan
Canım lutfen dıkkat et kendını tut sen yaparsın ben sana ınanıorum ♡Evet hem hedefime az kaldı hem de şu yeme düzenimi tam oturtmam gerekiyor
Cuma gidiyoruz memlekete
Eğer cozutmazsam öbür hafta yani etapta mezuniyetimi isteyebilirim tabi tartılabilirsem
Oldu ki cozutur/tartılamazsam yandım
Saol canım benım ♡ bısıklet harbı super her yerımden ter aktı taytım bildiğin sudan çıkmış gibiydiHarilkaaa
İnşallah canım benimCanım lutfen dıkkat et kendını tut sen yaparsın ben sana ınanıorum ♡
Annem mis gibi kavurma yapmış kuyruk yağıyla ama 1 tane bile yemedim kesinlikle çünkü kendimi çekmeyi öğrendim alistim
Sende çek sonra daha salmazsın kendini canım ♡
Ya inşallah emeğinin karşılığını alırsın ve bir ömür sağlıklı bir bedenin olurSaol canım benım ♡ bısıklet harbı super her yerımden ter aktı taytım bildiğin sudan çıkmış gibiydibide ben sporcu korsesı taktıgım için 2 katı terlıorum karın kalca ve basen lerden
![]()
Amin kuzum ♡İnşallah canım benim![]()
İnşallah canım ya ♡Ya inşallah emeğinin karşılığını alırsın ve bir ömür sağlıklı bir bedenin olur
Maşallah bu sıcakta korse.. gerçekten o öncesi sonrasılar nasıl Harika olavak![]()
Haklısın canım ama şimdi bile kilona göre gayet sıkısın maşallahİnşallah canım ya ♡
Sıcakta daha ıyı ekstra terleme demek
Ay bende onu beklıorum arada foto çekilip yapıcam bi kachaftada 1 en son hedefe gelınce super olucak tabıkı inşallah sıkılasmısda olurum sadece zayıflamak önemli deıl benim kılomda sarkmaları onlemem lazm o yüzden bu sporlar şart :)