• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

@giustizia_
Dostumcum, bugun de ogunler arasi kesinlikle 5 saat koy tamam mi! Sakiz cignemek bile yok o arada. Boool bool iç biseyler.
Yemek yedikten sonra bol su icmek zararli diyollar ama 1 2 kereden bisey olmaz bence yeaa, yemegi bitirdikten sonra bol su ic, yedigin daha az yarar :KK66:

Chia tohumu nasildi????

Bugun bayramin 3. Gunu
Artik bence aksam ogununde eti ya yeme ya da cidden az yemeye calis.

Bu arada ben yarin kilo bildirmicem.
Tartiyi kaldirdigimi soylemistim, cidden kafam rahat her gun her gun tartiliyodum, pztsiden beri hic tartilmadim.
Kilo bildirimimi haftaya pztsi yapicam.
İstersen sen de oyle yap. Kaldir tartiyi.
5 saate dikkat et! Aksam daha az ye.
Chia ise yaradiysa 2 yk izin var gunde, aksam ogununde chiali yogurt ye, oglen ise salataya at 1 yemek kasigi ya da 1 tatli kasigi direkt oyle ye.

Kahvaltim :)

Eklentiler

• IMG_20180823_111519867.webp
    IMG_20180823_111519867.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 35
Planki ara vermeden yapma canim
15 sn ya da 30 sn yap, o kadar ara ver
Ben ikinci yaptigimda 1 dk falan durdum hep, dirseklerimdeki yaralar yeni gecti :)))
Canım 40 sn 30sn busekılde yapıorum aralarda ip atlıorum belım daha alışamadı kaslarım agrıor zaten alısınca gecer heralde çünkü bisiklete ilk başladım zamanlarda 2 3 hafta çok agrı çekmiştim bacaklarımdan bir umut beklıorum :D
Dırseklere her gün arko suruom yoksa daha kotu olurdu :D

Canım 40 sn 30sn busekılde yapıorum aralarda ip atlıorum belım daha alışamadı kaslarım agrıor zaten alısınca gecer heralde çünkü bisiklete ilk başladım zamanlarda 2 3 hafta çok agrı çekmiştim bacaklarımdan bir umut beklıorum :KK70:
Dırseklere her gün arko suruom yoksa daha kotu olurdu :KK70:

Bepanten sur canim, arkodan cok daha iyi.
Alisirsin aynen, oyle oluyor ilk zamanlar

Dünkü menüm

Sabah
5-6 tane patetes kız:duduk:
2 kaşık kavurma :KK70:
1 dilim ekmek

Öğlen

1 pors sulu et yemeği
1 dilim ekmek

Akşam

3 kaşık kavurma
1 dilim ekmek
1 pors karpuz
1 çay bardağı çekirdek:KK11:

Spor:yok
Su:3 lt esperenzaa esperenzaa
Çekirdek olmamış bıda akşam sporda yok göbek yapar canım
Etide sürekli yemıssın ama az yemıssın ona okey :KK70: patates kızartması 5 6 tane yiyecegıne hiç yemeseydn yumurta falan yeseydın canım boşa kalori doymazsın etmezsn :KK70:

Back
X