• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok iyisiin ♥️

Kesinlikle tatlım
Yani tartıda hem wc çıkmamıştın hem regl ödemi
Ohoo sen coşacaksııın ♥️
Ay ınsallah cnm elımden gelenı yapıorum cevremdekılere dıorum sunu yıyorum sukadar spor yapıorum nasıl dayanıosun dıorlar ama kendım ıcın yapmam lazım kılo zor gecekden dıyetten önce 2 adım atıp tıkanıordum bayır cıkamıordum şimdi ole bısı kalmadı çok sukur

Ay ınsallah cnm elımden gelenı yapıorum cevremdekılere dıorum sunu yıyorum sukadar spor yapıorum nasıl dayanıosun dıorlar ama kendım ıcın yapmam lazım kılo zor gecekden dıyetten önce 2 adım atıp tıkanıordum bayır cıkamıordum şimdi ole bısı kalmadı çok sukur
Oh süper
Ama çevrene çok da anlatma canım
Tamamen verince sorarlar anlatırsın :D :D
Nazar etmesinler bizim ilknurumuza ♥️

Sabırsızlıkla senin kilonu bekliyorum :) cumaya :)
Pazartesi 82 idi di mi
Aynen canım 82.100 dü catlıcam meraktan yarını beklıom heycanla :D ♡♡
Alışmak ne kelime piri oldun ya maşallah
Ben ne yaptım kiii
Maşallah azim ve düzenli devam etme.. sen yaptın canım:KK24:
estağfurullah canım ♡
Valla ip ve plank senin sayende yoksa nerden gorup baslıcakdım aklıma gelmezdı ♡

Aynen canım 82.100 dü catlıcam meraktan yarını beklıom heycanla :KK70: ♡♡

estağfurullah canım ♡
Valla ip ve plank senin sayende yoksa nerden gorup baslıcakdım aklıma gelmezdı ♡
Plank @giustizia_ yapıyordu sen gelmeden ben de dedim a a a puanı nasılmış yapsam mı falan derken başladım :D ipe de birinin cezası vardı 1500 ip lyeaph lyeaph sen olabilir misin tatlım
Sonra dedim ki ceza buysa bu yapılabiliyor demek ki : D bir de çok sevdiğimden ip alıp başlamıştım :D

6. TAKIM♥️

Buda bısıklet :D

Eklentiler

• IMG_20180823_133713.webp
    IMG_20180823_133713.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 22
Plank @giustizia_ yapıyordu sen gelmeden ben de dedim a a a puanı nasılmış yapsam mı falan derken başladım :KK70: ipe de birinin cezası vardı 1500 ip lyeaph lyeaph sen olabilir misin tatlım
Sonra dedim ki ceza buysa bu yapılabiliyor demek ki : D bir de çok sevdiğimden ip alıp başlamıştım :KK70:

6. TAKIM♥️
Eee sonra bana vesıle oldun canım
Hepinize tesekkur ederim ♡

Back
X