Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sabah Toto’ya yataktan kaldıramadığımdan anca uyudumAfıer olsun canım ♡kgelsin
Yap yap bende az sonra bısklete baslıcamplank ve ipi sabah yapdm
Ay ınsallah cnm elımden gelenı yapıorum cevremdekılere dıorum sunu yıyorum sukadar spor yapıorum nasıl dayanıosun dıorlar ama kendım ıcın yapmam lazım kılo zor gecekden dıyetten önce 2 adım atıp tıkanıordum bayır cıkamıordum şimdi ole bısı kalmadı çok sukurÇok iyisiin
Kesinlikle tatlım
Yani tartıda hem wc çıkmamıştın hem regl ödemi
Ohoo sen coşacaksııın![]()
Oh süperAy ınsallah cnm elımden gelenı yapıorum cevremdekılere dıorum sunu yıyorum sukadar spor yapıorum nasıl dayanıosun dıorlar ama kendım ıcın yapmam lazım kılo zor gecekden dıyetten önce 2 adım atıp tıkanıordum bayır cıkamıordum şimdi ole bısı kalmadı çok sukur
Hehe benim bisiklet kaldı 1tek ya kalan herşey btti çok sukurBen sabah Toto’ya yataktan kaldıramadığımdan anca uyudum![]()
Saol canım benım ♡ sayende plank ve ipe alısdım ♡Hay maşallah sana :)
Sabırsızlıkla senin kilonu bekliyorum :) cumaya :)Hehe benim bisiklet kaldı 1tek ya kalan herşey btti çok sukurüşene üşene yapdım
![]()
Bisi olmaz okadardan napalım afıet olsun ♡ :)Off can bu çekiyo![]()
İnşallah canım ya inşallahhhhh ♡Ya inşallah işe yarar hepsiiiKi yarar yani
Maşallah canım çok güzel sıkılaşacaksın inşallah sen ben çok inanıyorum sana
Harika kilo Harika beden Harika ölçüler gelecek![]()
Alışmak ne kelime piri oldun ya maşallahSaol canım benım ♡ sayende plank ve ipe alısdım ♡
Hahaha tamam canımOh süper
Ama çevrene çok da anlatma canım
Tamamen verince sorarlar anlatırsın![]()
Nazar etmesinler bizim ilknurumuza![]()
AhahhaHahaha tamam canım
Edene dalarım bu saatten sonra hehe♡♡
Aynen canım 82.100 dü catlıcam meraktan yarını beklıom heycanlaSabırsızlıkla senin kilonu bekliyorum :) cumaya :)
Pazartesi 82 idi di mi
estağfurullah canım ♡Alışmak ne kelime piri oldun ya maşallah
Ben ne yaptım kiii
Maşallah azim ve düzenli devam etme.. sen yaptın canım![]()
Plank @giustizia_ yapıyordu sen gelmeden ben de dedim a a a puanı nasılmış yapsam mı falan derken başladımAynen canım 82.100 dü catlıcam meraktan yarını beklıom heycanla♡♡
estağfurullah canım ♡
Valla ip ve plank senin sayende yoksa nerden gorup baslıcakdım aklıma gelmezdı ♡
Eee sonra bana vesıle oldun canımPlank @giustizia_ yapıyordu sen gelmeden ben de dedim a a a puanı nasılmış yapsam mı falan derken başladımipe de birinin cezası vardı 1500 ip
lyeaph sen olabilir misin tatlım
Sonra dedim ki ceza buysa bu yapılabiliyor demek ki : D bir de çok sevdiğimden ip alıp başlamıştım
6. TAKIM![]()
Bir an gözüm oturası aradı sonra dedim çıkartmıştıııBuda bısıklet![]()
Sen de yaptığın sporlarla bize motivasyon oluyorsun güzellikEee sonra bana vesıle oldun canım
Hepinize tesekkur ederim ♡