• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aynen
Ben o ikisinden kurtulsam 2 haftada 50 olurum kesin :KK43:
Sigara kılo verdiriyor bebegim metabolızmayı hızlandırıp aclıgı bastırıyor oyuzden sigarayı bırakanlar 2 3 kılo alıor metabolızma bi süre yavaslıor hahahha 1 faydası var en azından hahahahhaha :D medet umdum şeye bak

Ne guzel biseymis o yaa
Yanina alsana biraz, saglikli biseye benziyo :)
Karnin kesin kazinicak cunku beyaz un yedin bugun.
Kesinlikle sut ic.
10 gibi acikirsin ya da 11, hemen 1 bardak sut çak, karnin doyuverir.
Yogurt eksiyse cok daha iyi, 1 kase ye, mis gibi tok tutar.
Halam ısrar ediyor ye diye de yemiyorum
Canım ishale iyi geliyormuş
Ben zaten kabızlık çekiyorum ondan yemiyorum :(

Sigara kılo verdiriyor bebegim metabolızmayı hızlandırıp aclıgı bastırıyor oyuzden sigarayı bırakanlar 2 3 kılo alıor metabolızma bi süre yavaslıor hahahha 1 faydası var en azından hahahahhaha :KK70: medet umdum şeye bak

O dedigin baslarda oyle oluyor
Bi yerden sonra, ama ozellikle 50lere gelince tam zitti oluyor.
İctigin her sigara leptin hormonunu engelliyor, hormon calismiyor, kilo veremiyorsun.
Hatta bence sigara direkt kilo da aldiriyor, yok agzimin tadi degissin, yok yaninda kahve, yok sigara altligi olsun bilmem ne...

Menu:
Sabah : 3 yk yulaf ezmesi, 1 su bardagi light sut, 1 çk tarçın (tamamini yemedim ama azi kaldi)
Oglen : dunku kuru borulce salatasi, icine haslanmis tavuk koydum 1 avuc kadar

Aksam : 1 domates, 1 salatalik, 1 kirmizi biber, 1 2 yaprak beyaz lahana ve 1 yk'dan az chia'li salata, 1 yk z.yagi koydum, buraz da tuz. Fotosu asagida.

1 maden suyu
Kahve..
Yesilcay
Tarcinli su

Su: 1.5 lt ama 2.5a tamamlarim

Spor: daha yok. Yapabilirsem yazicam.

Cascade_ Cascade_
esperenzaa esperenzaa
Afiyet olsın dostum iyi bence

Trabzonlu3461 Trabzonlu3461
Canim eger bisikletin yapmana izin verirse, ileri dogru degil de geriye dogru da pedal cevir. Mesela 1 dk geri, sonra ileri falan seklinde. Zaten ilk 1 dk zorlandim sonra alisti bacaklar. Cidden farki gorursun, cok cok daha asiri terletti beni

Back
X