• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tamam canım♡
Aynen sende toplu şekilde paylasırsın 1.2.3. Dıe cnm sanada kolaylık olur tek tek ara bul ugrasdırır zor
Zaten normaldede cok zor herkesun puanini hergun not almak. Acaba gpzumden kacan oldumu diye kac defa geri donup bakiyorum :) bu is mantikli oldu. Herkes kendi sorumlulugunu kendi ustlensin ;)

Saol canım ♡ müsait bi günde randevu alıp gidicem doktora devlet hastanesinde diyetisyene gidicem 1 2 sefer kontrol amaçlı özel bi ton para bide cheakup yaptırmayı düşünüyorum sonuçları paylaşırım burda cnm :)

Zor bısı deıl cnm ya altı üstü puan not edıcez aslında herkez kendi puanını not etse bundan sonra toplu bıldırsek daha mantıklı ve kolay olur hepimiz için cnm ♡

Zaten normaldede cok zor herkesun puanini hergun not almak. Acaba gpzumden kacan oldumu diye kac defa geri donup bakiyorum :) bu is mantikli oldu. Herkes kendi sorumlulugunu kendi ustlensin :KK66:

Kesinlikle kızlar size katılıyorum. Herkesin işi gücü var en azından herkes kendi puanını hesaplasın kimse vakit kaybetmiş olmaz. Ya da her hafta biri üstlensin

Kesinlikle kızlar size katılıyorum. Herkesin işi gücü var en azından herkes kendi puanını hesaplasın kimse vakit kaybetmiş olmaz. Ya da her hafta biri üstlensin
En iyisi kendımız hesaplayalım her hafta gunluk puanları yazıp toplamınıda ekleyerek

Kocamdan ayrılıyorum hemde ikimizde severken oğlum u geri getirdim ama durduramadık babam kötü bana ihtiyacı var kalbim senin ama babamı da seviyorum deyip gitti daha 5 yaşında eşim oğlumu senden mahrum etmeyecem
Esimle görüştük kötüyüm cok kötüyüm dedi dizimde ağladı ellerimi öptü kokladı vedalastik
Oğlumu özledikçe alacam
Amin kuzum♡ yüreğin nıe acıor cnm noldu :KK43:

Kocamdan ayrılıyorum hemde ikimizde severken oğlum u geri getirdim ama durduramadık babam kötü bana ihtiyacı var kalbim senin ama babamı da seviyorum deyip gitti daha 5 yaşında eşim oğlumu senden mahrum etmeyecem
Esimle görüştük kötüyüm cok kötüyüm dedi dizimde ağladı ellerimi öptü kokladı vedalastik
Oğlumu özledikçe alacam
Seviyorsanız nıe ayrılıorsunuz cnm ya :( kuzum daha 5 yasında koca ınsan gıbı dusunuor harıka evlat yetıstırmıssın oyasında cok uzuldum cnm ya özel deılse paylas istersen yardmcı olmaya calısalım :(

Seviyorsanız nıe ayrılıorsunuz cnm ya :KK43: kuzum daha 5 yasında koca ınsan gıbı dusunuor harıka evlat yetıstırmıssın oyasında cok uzuldum cnm ya özel deılse paylas istersen yardmcı olmaya calısalım :KK43:
Annesigilin oyununa geldik bizi birbirimize düşürdüler eşim borçlandım sen kendini kurtar mutlu ol sev sevil beni öldü say benden koca olmadı seni seviyorum cokk ama dönemem yüzüm yok dedi ailem çok üstüme geliyor sömürüyorlar yeniden bir hayat kuracam sende hayatını kur unut beni ben yapamadim affet dedi sarıldı ağladı kokladı dönemiyor nedeni ni de çözemedim

Back
X