- 26 Temmuz 2018
- 1.833
- 3.741
- 48
- 28
İnşallah kız agzından bal damlıo ♡♡♡Günaydın canım 1 aya 55'i görürsün sen :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah kız agzından bal damlıo ♡♡♡Günaydın canım 1 aya 55'i görürsün sen :)
Haftaya kesin 65 gorursun ama belki 62 flnda olabilirHahhaha o imkansız2 aya anca belki ılla yavaslar bıyerden snra
![]()
62 ımkanszyaHaftaya kesin 65 gorursun ama belki 62 flnda olabilir
Bence bir sure daha hizli gider sonra yavaslar62 ımkanszyainşallah cnm. Ama bundan sonra haftada 2 kıloda gtse sıkıntı deıl hedefe yaklasdm cunku ♡
İnşallah canım haftayı sabırsızlıkla beklıorum ♡ hiç kaçamak yapmadm sporu azaltmam lazmken yukselttım 2 aydır aynı dıyetı yapıorum karşılığında haftada 1 kilo versem diyet yapmazdım okadar emek ver yorgunlukdan öl kötü olurdu :/Bence bir sure daha hizli gider sonra yavaslar
Harikasınnnnnn♡♡♡♡ 2 kılon kaldı hedefe muthıs♡♡
Evet cok siki diyet yapiyosun ve karsiligini aliyosunİnşallah canım haftayı sabırsızlıkla beklıorum ♡ hiç kaçamak yapmadm sporu azaltmam lazmken yukselttım 2 aydır aynı dıyetı yapıorum karşılığında haftada 1 kilo versem diyet yapmazdım okadar emek ver yorgunlukdan öl kötü olurdu :/
Cok sukur canım ♡ devlet hastanesıden randevu alıcam dıyetısyenede 1 seferde olsa ugrıcam degerlerıme baktrmak için ennkısa zamandaEvet cok siki diyet yapiyosun ve karsiligini aliyosun
CoK sağol canım:) bekarken bile bu kadar zayıf değildim rüya gibi :)Harikasınnnnnn♡♡♡♡ 2 kılon kaldı hedefe muthıs♡♡
Detoks falan yap 2-3 gün hemen gider eminim o 1 kilo17 agustos 87.4
Bugun 88.4
Fark +1 kg
Bayramda pizzalari sogan halkalarini hupletirsen boyle olur salak elif![]()
Baktir mutlaka cok kisa zamanda cok fazla kilo verdin. Belki vitamin takviyeso falan verir doktor.Cok sukur canım ♡ devlet hastanesıden randevu alıcam dıyetısyenede 1 seferde olsa ugrıcam degerlerıme baktrmak için ennkısa zamanda
Ptesiye kadar gitmezse ptesi sali yapcamDetoks falan yap 2-3 gün hemen gider eminim o 1 kilo
Olsun cnm üzülme +1gene iyi okadar yedım dıosun verirsin o bu kiloyu haftaya17 agustos 87.4
Bugun 88.4
Fark +1 kg
Bayramda pizzalari sogan halkalarini hupletirsen boyle olur salak elif![]()
Tebrik ederim
♡ harika iste muthıs motivasyon ben55dm bekarken 54e dussem yeter artk ♡Co
CoK sağol canım:) bekarken bile bu kadar zayıf değildim rüya gibi :)
Aynen canım gidicem kesin şart olduBaktir mutlaka cok kisa zamanda cok fazla kilo verdin. Belki vitamin takviyeso falan verir doktor.
Bende bu hafta senin menulerini taklit edicem spor konusundada sana ayak uydurcam. Bakalim bendeki sonuc ne olacak :)
Insallah canimOlsun cnm üzülme +1gene iyi okadar yedım dıosun verirsin o bu kiloyu haftaya
Aminn♡Insallah canim