• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

IMG_20180831_083400.webp

Ver benim kapanış :)
55.4 'tü kilom. Çok şükür :)

Bence bir sure daha hizli gider sonra yavaslar
İnşallah canım haftayı sabırsızlıkla beklıorum ♡ hiç kaçamak yapmadm sporu azaltmam lazmken yukselttım 2 aydır aynı dıyetı yapıorum karşılığında haftada 1 kilo versem diyet yapmazdım okadar emek ver yorgunlukdan öl kötü olurdu :/

İnşallah canım haftayı sabırsızlıkla beklıorum ♡ hiç kaçamak yapmadm sporu azaltmam lazmken yukselttım 2 aydır aynı dıyetı yapıorum karşılığında haftada 1 kilo versem diyet yapmazdım okadar emek ver yorgunlukdan öl kötü olurdu :/
Evet cok siki diyet yapiyosun ve karsiligini aliyosun

Cok sukur canım ♡ devlet hastanesıden randevu alıcam dıyetısyenede 1 seferde olsa ugrıcam degerlerıme baktrmak için ennkısa zamanda
Baktir mutlaka cok kisa zamanda cok fazla kilo verdin. Belki vitamin takviyeso falan verir doktor.

Bende bu hafta senin menulerini taklit edicem spor konusundada sana ayak uydurcam. Bakalim bendeki sonuc ne olacak :)

Baktir mutlaka cok kisa zamanda cok fazla kilo verdin. Belki vitamin takviyeso falan verir doktor.

Bende bu hafta senin menulerini taklit edicem spor konusundada sana ayak uydurcam. Bakalim bendeki sonuc ne olacak :)
Aynen canım gidicem kesin şart oldu
Uygula canım eminim sendede ıse yarıcak haftada en az 3 kılo gıdıcek ♡

Back
X