- 30 Mayıs 2014
- 16.037
- 25.001
- 598
Ama benim eliptigim yok onun yerine leslie fln yapcam artikAynen canım gidicem kesin şart oldu
Uygula canım eminim sendede ıse yarıcak haftada en az 3 kılo gıdıcek ♡
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama benim eliptigim yok onun yerine leslie fln yapcam artikAynen canım gidicem kesin şart oldu
Uygula canım eminim sendede ıse yarıcak haftada en az 3 kılo gıdıcek ♡
Olur canım 2side baya ter attırıor fark edmez ♡Ama benim eliptigim yok onun yerine leslie fln yapcam artik
Teşekkür ederim:)Tebrik ederim![]()
Canim normali bile haftada bi gun dinlenmen lazim. Sen bu hafta gun asiri yap sporu eliptigi bi sure birak. O bacaklara yuklendigi icin kas yapmasi normslBugün sporu azaltmayı düşünüyorum vicut biraz da olsa dınlensın alt bacagım acayip sertleşmiş çünkü kasmı oldu noldu blmıom taş gibi olmuş diğer yerler normal
Sen gözü kapalı 55 olursun zaten azimli ve istikrarlı arkadaşım :)♡ harika iste muthıs motivasyon ben55dm bekarken 54e dussem yeter artk ♡
Bugün dusurucem biraz sporu bildin kas olmuş kıloyada yansıcak dıe korkuom kas deıl sıkılasma ıstıordum sadece benCanim normali bile haftada bi gun dinlenmen lazim. Sen bu hafta gun asiri yap sporu eliptigi bi sure birak. O bacaklara yuklendigi icin kas yapmasi normsl
İnşallah canım benim ♡Sen gözü kapalı 55 olursun zaten azimli ve istikrarlı arkadaşım :)
Sıkılaşmak için pilates daha iyi olmaz miBugün sporu azaltmayı düşünüyorum vicut biraz da olsa dınlensın alt bacagım acayip sertleşmiş çünkü kasmı oldu noldu blmıom taş gibi olmuş diğer yerler normal
Yumus yumus olmasindan iyidir kas olmasiBugün dusurucem biraz sporu bildin kas olmuş kıloyada yansıcak dıe korkuom kas deıl sıkılasma ıstıordum sadece ben
Bu hafta sporu azaltarak yapıcam 1 hafta boyunca
Bisiklet güzel sıkılasdırıor ama ben abartınca kas yapmaya basladı alt bacak kısmında ozellkle :/Sıkılaşmak için pilates daha iyi olmaz mi
Oylede kasda sevmıom çokYumus yumus olmasindan iyidir kas olmasivucudunda fazladan yag olmasinda varsin 2 3 kilo fazla ol bisey olmaz
Bir sure eliptikden uzak durOylede kasda sevmıom çokheryerım normal bacaklarım kaslı olursa abez dururya
![]()
Ekle cnm olur bende eklıordum bıara zaten :) ıstedın herşeyi koyabılırsın
Hahaha azaltcam başka çaresi yokBir sure eliptikden uzak dur![]()
Ekle cnm olur bende eklıordum bıara zaten :) ıstedın herşeyi koyabılırsın
cocuklara ayri kendime ayri
Sagolasin :))Süper :)
İnsallah canim gorucenCanım haftaya 68 bıle cıksam ragzıyım60 ları görimde ♡