• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugün sporu azaltmayı düşünüyorum vicut biraz da olsa dınlensın alt bacagım acayip sertleşmiş çünkü kasmı oldu noldu blmıom taş gibi olmuş diğer yerler normal

Bugün sporu azaltmayı düşünüyorum vicut biraz da olsa dınlensın alt bacagım acayip sertleşmiş çünkü kasmı oldu noldu blmıom taş gibi olmuş diğer yerler normal
Canim normali bile haftada bi gun dinlenmen lazim. Sen bu hafta gun asiri yap sporu eliptigi bi sure birak. O bacaklara yuklendigi icin kas yapmasi normsl

Canim normali bile haftada bi gun dinlenmen lazim. Sen bu hafta gun asiri yap sporu eliptigi bi sure birak. O bacaklara yuklendigi icin kas yapmasi normsl
Bugün dusurucem biraz sporu bildin kas olmuş kıloyada yansıcak dıe korkuom kas deıl sıkılasma ıstıordum sadece ben
Bu hafta sporu azaltarak yapıcam 1 hafta boyunca

Bugün dusurucem biraz sporu bildin kas olmuş kıloyada yansıcak dıe korkuom kas deıl sıkılasma ıstıordum sadece ben
Bu hafta sporu azaltarak yapıcam 1 hafta boyunca
Yumus yumus olmasindan iyidir kas olmasi :D vucudunda fazladan yag olmasinda varsin 2 3 kilo fazla ol bisey olmaz

Sagolasin :))
Sabahlari yulaf ezmesi! ;)
Chiayi duzgun kullanmak.
2 gunde bir tisan tihaks
2 gunde 1 sporsal biseyler
Aksam ayi gibi yememek
Yatmadan once elma sirkeli su.

Bunlarin hangisi ise yaradi bilmiyorum ama denersin belki diye yazdim.
Tavuk cidden tok tutuyor ilknurun dedigi gibi.
Yesilcay zaten onemli.
Arada kacamak da yaptim yani 2 kere falan.

Back
X