- 24 Mayıs 2017
- 3.067
- 6.952
- 88
Canım yaa
Kaptan “bize” ceza verse de
Allah cezamızı vermesin yeter ki![]()
Allah da cezamizi viricik, veremedik gitti şu son kilolari
Saka saka, tövbe tövbe
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yaa
Canımm benim izinde olanlar hariç herkese ceza veriyorum genelde.Elif izinde olmasına rağmen ona da ceza verdim hattaCanım yaa biz sessizler ceza aldıkça
Seslilere cezaya ne hacet
![]()
HahahaCanım yaa
Hahaha. İyi yapmışsın görmüştüm ama bundan sonra oooooo’larr olursa hiçbir kaçamak gözümden kaçmaz.OOOOOO
2 ÇATAL PASTA
OOOOOOOO
esperenzaa
(Yaşasin kotuluk, bacim kusura bakma
fayfeyfiy yapmadan bi kere de ben yapayim istedim
)
Mutlu pazarlar canım
Günaydınn canım.sağlıklı kaçamaksız iki öğün olur inşallah.
Kolay gelsin canım.Fırsat bulduğunda uyuyarak en doğrusunu yapmışsın.
Minnakı da öperim
En son pazara gidip döneceğim dedi hâlâ yok![]()
Canımm benim izinde olanlar hariç herkese ceza veriyorum genelde.Elif izinde olmasına rağmen ona da ceza verdim hatta
Hahahacanımmm
Hahaha. İyi yapmışsın görmüştüm ama bundan sonra oooooo’larr olursa hiçbir kaçamak gözümden kaçmaz.
Feyza eğer artı ile gelirse 3 gün geldiği artı kadar ip atlattıracağım .
Canımm benim izinde olanlar hariç herkese ceza veriyorum genelde.Elif izinde olmasına rağmen ona da ceza verdim hatta
Hahahacanımmm
Hahaha. İyi yapmışsın görmüştüm ama bundan sonra oooooo’larr olursa hiçbir kaçamak gözümden kaçmaz.
Feyza eğer artı ile gelirse 3 gün geldiği artı kadar ip atlattıracağım .
Evet canım ben de çok merak ediyorum.paylaşım alanında yazılanlar biraz hırpaladı İlknur’u.dediğin gibi hiç böyle yapmazdı.En son dun aksam 4bucuk civari girmis
İnsallah kotu bisey yoktur, cunku yazmadigi ya da öğün atladığı hiç olmamıştı..
Dün yolda olduğu için menü menü diye tutturmadım ama feyza’ya küçük sürprizler hazırladım
Evet yanlış üslupla fazla üstüne gidenler oldu.Evet canım ben de çok merak ediyorum.paylaşım alanında yazılanlar biraz hırpaladı İlknur’u.dediğin gibi hiç böyle yapmazdı.
Ne söylendiği değil nasıl söylendiği önemli ya çoğu zaman.bazı eleştrilerin dozu ve üslubu 20 ysşında küçücük bir anne için doğru değildi bence de. Ben olsam hiç iplemem ama ilknur daha küçük olduğu için kırıldı sanırım.
MantıklıDün yolda olduğu için menü menü diye tutturmadım ama feyza’ya küçük sürprizler hazırladım
Bundan sonra her artı gelene 3 gün ceza mı uygulasam ne![]()
Sağol kaptanımİnşallah canım.
Sen de o azim var .
Ben de yatıyorum canım.
İyi geceler sana da kuzum![]()
Güzel canımiyi geceler❤
Sabah
yumurtalı yağsız menemen
bir parça peynir
1 dilim kepek ekmeği
2 bardak şekersiz çay
Ara
Yeşil elma
öğlen
karişik salata
Ara
turk kahvesi
akşam
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
biraz et
1 kase yoğurt
spor
30 dakika kondisyon bisikleti 90
1.5 saat oynama 180
toplam 270
şu 2.5 litre
esperenzaa
fattylamb94 @Rzgrece
Tan da demek istediğim buydu aslında.Evet yanlış üslupla fazla üstüne gidenler oldu.
Bireysel birincilik diye bişey oldugunu bile o gün olunca öğrenmişti, 1. Olmak icin falan diyen bile oldu.
Son 2 kaldıAllah da cezamizi viricik, veremedik gitti şu son kilolari
Saka saka, tövbe tövbe
Pasta hariç iyi spor biraz daha olmalıydı canımMenumu yazip yatiyorum
Sabah
Kasap sucukla omlet
Peynir
Zeyrin
Cay
Ara turk kahvesi
Aksam
5 6 tane midye ( kalorisini hic bilmiyorum()
2 catal pasta
Limomlu soda
Su 2.5 lt
2000 adim
2 saat ev isi
Canım çoook geçmiş olsunKızlar kbmayn olanlar etkiledi evet ama ondandeıl gırmeme sebebım dün eşimle azıcık atıstık sonra barıstık misafirliğe gittik orda kaldık sabah geldim
Bugünde başına kötü bir olay geldi zaten kahvaltı ettim 12 gibi kahvaltı sırasında uzerıme sıcak cay dokuldu suan cok canım yanıor bacak aram sıstı baya agrıor ama suan bırazdaha ıyı yanık kıremı surdum :/
Cok saol canım masadan cekerken kaydı ustume dokuldu cokda sıcakdı baya yandı acıdı ama suan daha ıı akşamda surucem :/Canım çoook geçmiş olsun
Ya nasıl döküldü
Çok çok geçmiş olsun
Canım umarım hemen iyileşir ya kremi düzenli sür mutlaka
Kuzum çok geçmiş olsun silverdin ya da başka bi yanık kremi sürseydin izi kalmasa bariKızlar kbmayn olanlar etkiledi evet ama ondandeıl gırmeme sebebım dün eşimle azıcık atıstık sonra barıstık misafirliğe gittik orda kaldık sabah geldim
Bugünde başına kötü bir olay geldi zaten kahvaltı ettim 12 gibi kahvaltı sırasında uzerıme sıcak cay dokuldu suan cok canım yanıor bacak aram sıstı baya agrıor ama suan bırazdaha ıyı yanık kıremı surdum :/
Umarım ağrın geçer canımDondurma olmasa iyiydi evet
Ama tatlı krizindeydim engel olamadım
Sancılı reglden dolayı spor da yapamadım canım maalesef
Ama bugün daha iyiyim yapacağım inşallah
Ayy inşallah gelir de bir an önce 6 lı rakamlara doğru giderik kaptanım
Benim günüm gecikirse ağrılı geçiyor yoksa o kadar kötü değilim